x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 15

נושא: די מדיקל על שולחן הניתוחים [יתר120, תלטק]

די מדיקל על שולחן הניתוחים [יתר120, תלטק]

די מדיקל - תקציר טכני

המניה במגמה יורדת בגל המשני ובגל המינורי, לאחר דשדוש שנמשך מיולי 09.
    תמיכה קרובה - 77.0 (ולאחריה 64.50)
    מחזורים דוביים (עולים במהלך הירידות).
    מתנדים בטריטוריה דובית ובנטייה דובית.
    לא רואה כרגע סימנים לסיום הסנטימנט הדובי במניה.

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

די מדיקל על שולחן הניתוחים [יתר120, תלטק]

בוקר טוב,
    אפשר בבקשה ניתוח למניית די מדיקל?
    תודה רבה,
    דפנה

Re: די מדיקל

ציטוט פורסם במקור על ידי dafna101
    בוקר טוב,
    אפשר בבקשה ניתוח למניית די מדיקל?
    תודה רבה,
    דפנה
    צהרים טובים,

אפשר בבקשה (פליז פליז פליז...) לבצע חיפוש לפני ששואלים ?
    די מדיקל

שבת שלום

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

סורייי תודה

ב2 הימים המסחר האחרונים היא פרצה את הקו האמצעי של רצועת הבולינגר (אבל במחזורים לא גבוהים לפי מה שאני רואה)
    בנוסף אני רואה שם בשבוע האחרון מעין משולש שווה שוקיים שמזכיר לי את הניתוח שלך לאינטרנט זהב.
    האם זה אומר משהו?

ב2 הימים המסחר האחרונים היא פרצה את הקו האמצעי של רצועת הבולינגר (אבל במחזורים לא גבוהים לפי מה שאני רואה)
    בנוסף אני רואה שם בשבוע האחרון מעין משולש שווה שוקיים שמזכיר לי את הניתוח שלך לאינטרנט זהב.
    האם זה אומר משהו?
    הכלל השני בבולינג'ר קובע כי במידה והמחירים היו בגבול אחת הרצועות, ולאחר מכן חצו את הגבול שבין הרצועות אל הרצועה הנגדית, הם ישאפו להמשיך ולנוע אל גבול הרצועה הנגדית.
    מאחר ואין זה המצב כרגע בדי-מדיקל, מצביע הדבר על חולשה.

לא הצלחתי לזהות את ה"משולש" עליו כתבת. האם תוכלי להעלות ציור המציג את מה שאת רואה, על מנת שאוכל להתייחס?

רונן
    ---

עזוב, זה בסדר. חשבתי שהעליות בשבוע האחרון, למעט יום חמישי, רמזו על שינוי מגמה. אני לא מבינה כלום בניתוח טכני וניסיתי לדלות רמזים מהגרף. עדיף שאשב בשקט ואחכה שהקורס שלך יפתח בצפון.

עזוב, זה בסדר. חשבתי שהעליות בשבוע האחרון, למעט יום חמישי, רמזו על שינוי מגמה. אני לא מבינה כלום בניתוח טכני וניסיתי לדלות רמזים מהגרף. עדיף שאשב בשקט ואחכה שהקורס שלך יפתח בצפון.
    אבל עד פתיחת הקורס את עדיין יכולה ללמוד קצת.
    דווקא מוצא חן בעיניי שאת מחפשת רמזים בגרפים.
    את יכולה להעלות בבקשה את הגרף עם המשולש עליו דיברת ?

רונן
    ---

ציטוט פורסם במקור על ידי mronen62
    אבל עד פתיחת הקורס את עדיין יכולה ללמוד קצת.
    דווקא מוצא חן בעיניי שאת מחפשת רמזים בגרפים.
    את יכולה להעלות בבקשה את הגרף עם המשולש עליו דיברת ?

רונן
    בטח רונן.
    זה אותו הגרף שהעלתי מקודם. בכל מקרה העלתי שוב את הגרף של די מדיקל וסימנתי בעיגול כחול את ה"משולש". פשוט שמתי לב בכמה מקומות בגרף שבד"כ כשהיתה תבנית דומה לזאת עד כשהמשולש הפך לשווה שוקיים העליה נמשכה.

צריך דמיון מאד מפותח על מנת לראות בתוך העיגול שציירת, משולש.
    לדעתי, אין שם משולש.

אם את רוצה למצוא רמזים, תבדקי את הגרף שאני מצרף, ותגלי שהמניה נתקלה בהתנגדות משמעותית, ובשלב זה לא הצליחה לפרוץ אותה (סימנתי לך בעיגולים חלק מהפעמים שהמניה נפגשה עם רמת 95.0 או בסמוך לה בחודשים האחרונים, ויש עוד...).

רונן
    ---

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות