האם עדין יש בשר במניה ו או אגח ג הנראה לי שמאתמול החל מימושון שיגבר בשבוע הבא לא כן???
האם עדין יש בשר במניה ו או אגח ג הנראה לי שמאתמול החל מימושון שיגבר בשבוע הבא לא כן???
מה שהיה אתמול לדעתי זה ניעור ידיים.
המניה צללה מהגבוה היומי 10% תוך דקות מה שלא איפשר בדיקה למה זה קורה. אח"כ היא חזרה לשפיות .
אותי הצליחו לנער כך שמכרתי את כל אחזקתי במניה ברווח של 60%.
אם אכן יהיה מימוש שבוע הבא זו תהיה הזדמנות קניה לדעתי אם כי נראה לי שהיא תמשיך למעלה עם תיקונים קלים יחסית.
A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]
שור שלום ,
אם תסתכל אחורה בפורום תראה שכבר בזמנו העדפתי את אגח ה על ג ואני עדיין דבק בזה .
ולפי דעתי האישית אם כבר אתה מתלבט בין האגח למניה אז יתרון בולט לפי דעתי נמצא באגח..
devy צדק בניתוחו והירידות שהיו הן היו פנימיות באותו היום וזה היה החלפת ידיים ואנשים שקיבלו פחד גבהים ...חפי דעתי כל ירידה במניה/אגח/אופציה של החברה זו הזדמנות לאסוף ולמצע את מחירי הקנייה..
כמובן שזה לא מיועד לבעליי לב חלש ולחוששים מתנודות אבל מי שקיימת אצלו הסיבולת הנל יקצור את הפירות ( הרבים ) בסוף שנה..
גילוי נאות - לא מחזיק מכל מה שהוזכר מעלה אך מאוד מאמין בחברה ( לאחר שנים ארוכות שהנחילה אכזבות למשקיעים בה ) , אך מצד שני אני לא נביא ואין לראות זאת כהמלצה אלא על זווית ראייתי בלבד.
בברכה , לברון