אינני מסכים איתך לגבי מובהקות ההיפוך, עדייןכניסה 1.0315
סטופ 1.0255
יעד ראשון - 1.0500
יעד שני - 1.0640
בגרף היומי,
סטוכסטי אומנם בתחום שלילי אולם עדיין לא ההגיע אפילו להיפוך
מומנטום מדשדש
RSI לא במכירות יתר וגם לא שבר כלפי מעלה
בגרף ה4 שעתי,
סטוכסטי התהפך אולם יש לזכור שטוכסטי משמש ל גילוי סטיות ולא היפוכים וכרגע לא נראה שתיווצר סטייה סטוכסטית (אין זה אומר שלא צפוי היפוך מגמה) בשל הדישדוש שקדם לה (תזכורת, סטייה היא מגמה יורדת בגרף המחירים לעומת מגמה עולה בגרף הסטוכסטי+שבירה)
מומנטום מדשד
RSI נמוך במקצת אולם גם כן מדשדש זה תקופה.
למרות זאת אני כן סבור כי יש מקום להיכנס לעסקה לאורך טווח מעט יותר ארוך,
בגרף היומי, אנחנו בדשדוש סביב המחירים 1.022 ו-1.0782 כאשר שניהם מהווים קווי התנגדות חזקים (שתי נגיעות ומיד לאחריהן זינוקים כלפי מעלה),
כניסה 1.0277
1.02 s/l
t/p 1.054
אנו כרגע נמצאים קרוב מאוד לפני רמת המחירים התחתונה משמע הזדמנות מצויינת לכניסה עם פוטנציאל הפסד נמוך מאוד - כ80 פיפס (שכן פריצת מחיר ה1.022 תהווה איתות ירידות מהותי) , לעומת פוטנציאל רווח של כ-270 ( אני מיקמתי בסביבות התנגדות פיבונאצ'י 38.2, שמרנים יכולים למקם סביב 50 ועדיין לקבל רווח יפה)
הסיבה לכניסה עכשיו ולא להמתנה עד להתקרבות לקו התמיכה (שככל הנראה תהיה ולכן יש לצפות כי הפזויציה תתחיל בהפסד) היא להימנע מאפשרות של היפוך מגמה בזמן הקרוב מאוד שכן לא סביר שהמתנדים יהיו בדישדוש כזה לאורך זמן רב.
אשמח לשמוע דעות, ביקורות ורעיונות