x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: מדד ביומד

מדד ביומד

צהריים טובים,
    מישהוא יודע כיצד ניתן לסחור במדד?
    האם יש כבר מספר תעודות סל?
    בבנק לאומי לא ידעו
    תודה

Re: מדד ביומד

בקיצור :

אין תעודות סל, יהיו לקראת יולי. אפשר לסחור במדד ע"י רכישת החברות ישירות. סביר להניח שהבאז סביבו יימשך עד אז בערך. לא לשכוח שמדובר בחברות ביומד שפיתוח כושל בודד שלהן עלול להפיל את המניה לכן רצוי לבדוק איזה מהן בעלי פיתוחים בשלבים מתקדמים ובעלי ענין רציניים ואז לרכוש אפילו שלושה ארבעה ובסכומים מאוד נמוכים באופן יחסי.

תודה רבה (-:
    יש המלצה למניה/ות ספציפיים?

זו לא המלצה כמובן, ראשית תמיד קיימת כלל ביוטכנולוגיה שמאחזקת השקעות ביומד היא אולי הבטוחה מכולן (אם יש דבר כזה בסקטור) כמו כן הייתי בהחלט בודק את גיוון, קמהדע, איתמר וביוליין שלדעתי בעלות בעלי העניין הרציניים ביותר והפיתוחים בשלב המתקדם ביותר ועם סבירות נמוכה יותר לכישלון. בנוסף הייתי בודק אחת מהבודדות שעוסקות בתאי גזע ( ישנם שלוש עיקריות). לבסוף על אף ההתחלה הקשה הייתי רוצה להוסיף גם את פרוטואולוג'יקס כשיתאפשר.
    ושוב, זו לא המלצה מאחר ומדובר בתחום שקשה מאוד לנתחו, הן מאחר ובחירה מוצלחת של מניה תלויה בהצלחה או כישלון של פיתוח שלפעמים ההבדל בינהם הוא כחוט השערה, הן מאחר ופיתוחים אלה מסובכים ביותר ומובנים רק ליחידי סגולה והן מאחר וניסיון העבר מלמד שמדדי ביומד לא רוו הצלחה מרובה במקומות אחרים בהם הושקו.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות