שלום חברים ,
אני עוקב (עדיין עוקב ולא נכנס לפוזיציה) אחרי הצמד , הוא מתחיל לבנות סטיה סטוכסטית קלאסית בגרף היומי ללונג. ברגע שיבלם ואם ישמור על המבנה, צפוי לדעתי לונג מרשים . עידכונים בהמשך...
שלום חברים ,
אני עוקב (עדיין עוקב ולא נכנס לפוזיציה) אחרי הצמד , הוא מתחיל לבנות סטיה סטוכסטית קלאסית בגרף היומי ללונג. ברגע שיבלם ואם ישמור על המבנה, צפוי לדעתי לונג מרשים . עידכונים בהמשך...
תוסיף RSI ושים לב שהן המומנטום וRSI יהיו עם הפנים כלפי מעלה. עדיפות שRSI יהיה במכירות יתר.
הי סטס ,
בד"כ אני עובד עם RSI 21 רק לאישור עסקה (כלומר לאחר שנכנסתי לעסקה אם ה RSI 21 עולה מעל קו ה 50 יש לי אישור ללונג ואם יורד מתחת ל 50 יש לי אישור לשורט) . גם עם מומנטום יומי יש בעיה , לוקח לו לא מעט זמן להתהפך ועד שהוא מתהפך אפשר להפסיד כמות נכבדה של פיפסים. אני יורד קצת בטווח ואז מסתכל על המומנטוס , שים לב כי ב 4 שעות ב usd/cad הוא כבר חזק למעלה ! אני רק מחכה לבלימה יפה ולסטיה הסטוכסטית , בד"כ זה מספיק לי.
ותודה רבה על ההערות , אני תמיד שמח ללמוד![]()
אני שמרן מטבעי ומעדיף רווח קטן/כלשהו עם כל האישורים הנדרשים מאשר להסתכן, אבל אתה צודק.
אני נכנס כניסה מוקדמת (לא לבעלי לב חלש ) , השיקולים :
*סטיה סטוכסטית בהתהוות ביומי
*סטיה סטוכסטית בשעתי
*סטיה סטוכסטית ברבע שעתי
*בלימה
כניסה בשער 1.0328
SL - 1.0290
יעד רווח - 1.0620
סה"כ אני מסכן 38 פיפס .
אני חושב שסטוקסטי בהתהוות יומי זה טעות עדיין רחוק מלבנות על זה אולי מחר אני חוזר אולי
בגדול אתה צודק לגמרי , בדרך כלל אני לא עושה את זה , עכשיו הסיכון הוא קטן - 38 פיפסים , לכן נכנסתי .
כרגע לא נראה משהו (נגע ב 1.0291 וקפץ חזרה ל1.0302 ) , מקסימום יצאתי בסטופ ואם ימשיך לשמור על המבנה אכנס שוב![]()
מנין לקוח המספר הזה 1.0290 שהחלטת להעמיד שם SL
דבר ראשון יצאתי בסטופ , דבר שני הסטופ שלי היה כמה פיפסים מהבלימה האחרונה שהיתה לצמד (מחשש למחטים) , במקרה שלנו ב 1.0305 ואת הסטופ מיקמתי 15 פיפס מתחת.
אם אפשר בקשה קטנה לא לנסות לתפוס תחתיות בבקשה סתם לידיעה בלבד על פי נר יפני אנחנו לכוון מטה ולא הפוך