עדיין נשארו עוד איזה כמה ימים לתקן את הפוזיציהפורסם במקור על ידי rono968
עדיין נשארו עוד איזה כמה ימים לתקן את הפוזיציהפורסם במקור על ידי rono968
מערכת שלי.פורסם במקור על ידי sams
אם שחקן הצליח לגמור ברווח את האסטרטגיה של ה- 31.1 אז הכל אפשרי, מה עוד שיש הרבה זמן.
כמובן שהשחקן לא נביא ולא קוסם וצריך שהשוק יילך בכיוון האסטרטגיה ולא יפתח ביום א' ב-1230 או משהו כזה, כי למרות הכיוון הדובי של השחקן באסטרטגיות האחרונות, כנראה שהציבור/מוסדיים לא רואים בעיניים ומאמינים בהמשך עליות קדימה (שבוע שעבר העליות היו במחזורים גבוהים ומי שקנה במחירים כאלה בוודאי מאמין בהמשך העליות).
גם קריאת מפת השחקנים לא תמיד עוזרת ועובדתית בפקיעה יש כוחות שמושכים את המדד לכיוון הפוך מהמפה.
לסיכום, בבורסה הכל הכל אפשרי, כל תרחיש ולא תמיד הגיון פועל, אבל נסיון וראיה כוללת כמו שיש לשחקן, בד"כ מאפשרת לתקן אסטרטגיה שהולכת גם הפוך להנחותיו ולתחזיות הבסיסיות שהניח בפתיחתה.
סופשבוע נעים לכולם והצלחה בשבוע הבא!!!
מאיר טל
פורסם במקור על ידי haimn
כן 12 יחדות שורט קול 1200
ההגנות שלי הם 16 ב 1240
![]()
![]()
אני מעבה את ה1240 מול ה 1260
ביחס של 1 ל 2
8 יחידות 1240 לונג 16 יחדות 1260 שורט
כשיהיה לי 24
אקנה 12 ב 1210 על 24 ב 1240 ואסגור חלק ב 1260
כך אני חוסם את ה 1200
ומקווה שהשוק יחזור ל 1200
פורסם במקור על ידי קאריה
מה קרה אתה עובד בלי גב לאסטרטגיה לא מתאים לך.
אם השוק ממשיך למעלה תיצטרך לשחרר תוכניות חיסכון.
הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.
האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.
.
פורסם במקור על ידי mosheb
תפסת אותי על חם
קונה ביום ראשון גב 2 יחדות ב 1160 ושיעלה כמה שיעלה
ניקח את הכסף בחזרה ןאם ירד נפסיד מעט
![]()
מה קרה אתה עובד בלי גב לאסטרטגיה לא מתאים לך.
אם השוק ממשיך למעלה תיצטרך לשחרר תוכניות חיסכון.[/quote]
תפסת אותי על חם
קונה ביום ראשון גב 2 יחדות ב 1160 ושיעלה כמה שיעלה
ניקח את הכסף בחזרה ןאם ירד נפסיד מעט
[/quote]
יש לשים לב
פתיחה ביום ראשון סביב ה 1220
![]()
:roll:
אל תהיה כל כך בטוח.
דווקא אם יפתח בעליה, יכולים לקפוץ על העגלה הרבה מוכרים, שינסו לנצל את רמת השערים כדי לממש רווחים.
צריך לזכור שביום חמישי, העליה הרצינית הייתה בשעה האחרונה. יכול להיות שיש הרבה מוכרים בפוטנציה, שפשוט לא היו אונליין, ולא העבירו פקודות מכירה. ואחרי הוויקאנד, יכולה להיות תחרות, מי ירוץ וימכור ראשון.
אתה לא רציני נכון ?פורסם במקור על ידי דמי כיס
אתה רציני בטיעון שלך , מוכרים בפוטנציה שלא היו און ליין ????פורסם במקור על ידי דמי כיס
אתה מדבר על גברת כהן מחדרה ? או יוסי מאשדוד ?, מי שמזיז את השוק זה המוסדיים שהם תמיד אונליין - זה המקצוע שלהם .
סליחה על הבוטות , אני אתן לך שתי נקודות אחת לטובתך אחת לרעתך.
הרעה קודם , בשוק אין מוכרים , הכסף ברובו הוא כסף של מוסדיים , שם אף אחד לא רוצה לפספס את החגיגה, ולא מוכרים כעת.
הנקודה החיובית מבחינת הפוזיציה שלך , זה שביום חמישי הבנקים הוציאו סקירות שליליות לגבי הטווח הקצר של השוק , מקווה שזה יקזז מעט את המומנטום החיובי שמגיע בסופ"ש מין העולם .
בהצלחה