x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: USD-JPY תעתועים.

USD-JPY תעתועים.

אהלן חברים

הצמד האהוב דולר-יין מדרדר במהירות לבחינת השפל של נובמבר 87 יינים לדולר, יחד עם פזילה משמעותית לכיוון שפל של חמש עשרה שנה ב85 יינים.

יפן הכלכלה השניה בגודלה בעולם מראה סימני התאוששות ברורים מהמשבר האחרון, ברם אליה וקוץ בה, יין חזק גרוע לכלכלת יפן המבוססת רובה ככולה על ייצוא. הריבית ביפן קרובה לאפס כבר שנים והאיום המרכזי עימו מתמודדת הכלכלה היא דפלציה מאיימת משמע הריבית תישאר הנמוכה בכלכלות המפותחות עוד זמן רב.

הצמד כידוע משמש מדד הפחד המשמעותי בשווקים ובמקרים של אימה בשווקים התחזקות היין היא אלימה. החל משבוע שעבר אני מחפש להתמקם לטובת הירוק בזהירות רבה, תוך חיסול המיקומים הכושלים במהירות בהפסד מינימלי או רווח תוך יומי זעיר. כרגע מתכנן לאסוף בהדרגה ובזהירות, כאמור, מתחת ל89 יינים לדולר.

כאמור זהו מסחר כנגד המגמה בתחתית הטווח המתקבל על הדעת, ההנחה הסמוייה היא ששער נמוך מ86 לא יתקבל על ידי ממשלת יפן והיא תיאלץ לעשות מעשה פישר.

ארז
    ​הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

Re: USD-JPY תעתועים.

מספטמבר 2009 אני יושב על הצמד ובקושי שומר על הפסד קטן- מתי כבר יפרוץ הדולר את ה 95 לין ?? יש לכם הערכות ?

לונג יהיה רק אם קו מגמה מאפריל שנה שעברה ישבר כלפי מעלה וגם אז היעד הוא 93.8 (ו תמיכה שהפך לקו התנגדות)שימו לב שהשיא שנבנה נעצר על ממוצעים נעים אקס' 144 ו169 והתחיל לרדת ובנוסף לזה שימו לב לאמדדים שכביכול סותרחם זה את זה הסבירות גבוהה יותר שהצמד ילך לכיוון 87.

סטס אהלן

אפשר לעדכן גרפים? היעד 93.80 הושג וגם הספיק להוכיח כבר הוכיח את עצמו כהתנגדות, אחרי פרסום נתוני התעסוקה הצמד צלל בערך לשם.

האם החלפנו מגמה? הירוק חוזר? מה ואני עדיין בחיים לראות זאת?

תודה

[left:3vj2zsb5]ארז[/left:3vj2zsb5]

כמו שכבר נאמר שרק שבירת קו מגמה תביא את השינוי והדבר קרה.
    ככרגע אנו בתחילת תיקון מטב, RSI סטוקסטי בקניות יתר והמומנטום תוצך בזה יעד ריאלי לתיקון 92.44 למרות שאני לא פוסל שיבדוק את קו מגמה הפעם מלמעלה. כל עוד לא הצמד לא ישבור את אותו קו מגמה לונג(אחרי התיקון כמובן).

אהלן חברים

סוף השנה האזרחית בפתח זמן למבט לאחור, אחרי שלושה רבעונים אנו בפאתי 85 לכיוון צפון. הבנק היפני המרכזי אכן התערב במסחר וכעת עדיין מצוי בהפסד, איזון צפוי לו ב 85.80. הכלכלה היפנית מתניעה באיטיות וכמובן שהעלייה מהשפל של 80 יין לדולר תורמת לכך לא מעט.

פנינו אל השמש העולה.

סוף שבוע נעים

[left:32j4wy2r]ארז[/left:32j4wy2r]

ציטוט פורסם במקור על ידי ILEEAVIV
    אהלן חברים

הצמד האהוב דולר-יין מדרדר במהירות לבחינת השפל של נובמבר 87 יינים לדולר, יחד עם פזילה משמעותית לכיוון שפל של חמש עשרה שנה ב85 יינים.

יפן הכלכלה השניה בגודלה בעולם מראה סימני התאוששות ברורים מהמשבר האחרון, ברם אליה וקוץ בה, יין חזק גרוע לכלכלת יפן המבוססת רובה ככולה על ייצוא. הריבית ביפן קרובה לאפס כבר שנים והאיום המרכזי עימו מתמודדת הכלכלה היא דפלציה מאיימת משמע הריבית תישאר הנמוכה בכלכלות המפותחות עוד זמן רב.

הצמד כידוע משמש מדד הפחד המשמעותי בשווקים ובמקרים של אימה בשווקים התחזקות היין היא אלימה. החל משבוע שעבר אני מחפש להתמקם לטובת הירוק בזהירות רבה, תוך חיסול המיקומים הכושלים במהירות בהפסד מינימלי או רווח תוך יומי זעיר. כרגע מתכנן לאסוף בהדרגה ובזהירות, כאמור, מתחת ל89 יינים לדולר.

כאמור זהו מסחר כנגד המגמה בתחתית הטווח המתקבל על הדעת, ההנחה הסמוייה היא ששער נמוך מ86 לא יתקבל על ידי ממשלת יפן והיא תיאלץ לעשות מעשה פישר.

ארז

אכן כך תעתועים
    דולר יין אכן נסחר במשולש מתכנס זמן רב (מהקו העליון 148 ימי מסחר ומהקו התחתון רק 110 ימי מסחר)
    צריך לקחת בחשבון שמשולש (על פי הספרים זוהי תבנית המשך (לא הלכה למשה מסיני)) ולכן הציפיות שלך שתהיה פריצה לכוון מעלה זה בניגוד למה שהתבנית אמורה לעשות על פי הסטטיסטיקה דבר נוסף (לצערך) יש עוד מקום לדשדוש מתכנס במשולש (מה לעשות) לעוד 91 ימי מסחר
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

שלום חברים

הקפצה לצורך היסטורי.

קחו סיכונים בהגיון.

ארז

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות