"...החברה,טלסיס בע"מ, עוסקת ביבוא ושיווק רכיבים אלקטרוניים, וכן בשיווק והפצת מכשור אלקטרוני וכלי פיתוח באמצעות חברת הבת סאייטסיס. לטלסיס הסכמי ייצוג ו/או הפצה (חלקם בלעדיים) עם למעלה מ-40 יצרני רכיבי אלקטרוניקה בינלאומיים.
לחברה ארבעה ספקים, אש העיקרי הינו TEXAS INSTRUMENTS.
מרבית לקוחותטלסיס הינם מתחומי ההיי-טק השונים." ( תודה לכלכליסט ).
אני אישית לא מכיר את החברה. למנייה סחירות מאוד נמוכה ולכן לא ניתן לערוך לה ניתוח טכני לעניות דעתי. זה משאיר אותנו עם הנתונים הפיננסיים היבשים. הדוחות הרבעוניים והמצטברים מראים חברה בעלת איתנות פיננסית שהציגה תוצאות זהות בכל הרבעונים על אף המשבר, זה מקל על הפרשנות למכפיל הרווח וזה מרתיע שכן מדובר בזמן רב מדי להחזרת ההשקעה, בנוסף באם השורות התחתונות והעליונות זהות מרבעון לרבעון אזי הצמיחה גם במעין סטגנציה וכך גם שווי השוק.
אני אישית משקיע בחברת יתר אך ורק אם אני יודע מה החברה עושה במדוייק ולכן משוכנע שתעניק לי תזרים מזומנים קבוע ועדיף על החלופות או לחילופין אני מתפעל כ"כ ממנועי הצמיחה הפוטנציאליים שלה ולכן צופה צמיחה כזאת שתוכל להעניק לי תשואה הולמת על ההשקעה. במקרה שלטלסיס היכרותי עם החברה אינה כזאת שתקיים את סיבת ההשקעה הראשונה.
לגבי הסיבה השניה, אני אישית לא נתקלתי במידע שישכנע אותי שהחברה עומדת בפני "קפיצת גדילה", לכן אשמח אם מישהו יוכל לתרום מידע איכותי בעניינה.