מה לגבי מניית אלרוב ישראל?
מה לגבי מניית אלרוב ישראל?
לצפייה במניית אלרוב נדל"ן לחצו כאן.
אלרוב - תקציר טכני
המניה במגמה עולה בגל המשני (בתיקון דובי כרגע).
המחזורים שווריים.
המתנדים בטריטוריה דובית אך בנטייה שוורית.
תמיכה קרובה - 9500
התנגדות קרובה - 10860
פריצת רמת 12020 תספק איתות קניה.
שבירת רמת 6850 תסיים את הגל העולה ותשלך את המניה לסיבוב חסר מגמה.
בהצלחה,
רונן
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
מניית אלרוב פרצה את ההתנגדות ב- 10860 והיא בדרכה צפונה לתקוף את ההתנגדות הנובעת מרמת השיא הקודם ב- 12020.
שווה לעקוב.
רונן
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
המנייה יורדת ביומיים האחרונים. זה תיקון בתוך מהלך עליות או שינוי מגמה?
אתה לא קורא את הסקירות שלי ?פורסם במקור על ידי אריאל2
ממש נפגעתי.
כתוב: "כרגע בתיקון דובי".
רונן
---
תודה רונן. אני קורא כל מילה שלך בשקיקה. אבל כתבת זאת ב-17.12 ומאז עברו הרבה מים בנהר. מה דעתך עליה נכון לעכשיו?פורסם במקור על ידי mronen62
[quote=אריאל2]תודה רונן. אני קורא כל מילה שלך בשקיקה. אבל כתבת זאת ב-17.12 ומאז עברו הרבה מים בנהר. מה דעתך עליה נכון לעכשיו?[/quote:3gpkdvux]פורסם במקור על ידי mronen62
דבר לא השתנה מאז העדכון האחרון ב- 27 לדצמ'.
לטווחים שאנו מסתכלים אליהם (שבועות אחדים עד מספר חודשים), מספר ימים לא עושים את ההבדל.
אילו היה שינוי כלשהו, הייתי מעדכן.
רונן
---
עדכון 29/12/09:
בודקת שוב את רמת התמיכה ב- 10860
המחזורים שווריים.
המתנדים בטריטוריה שוורית ובנטייה דובית.
אם התמיכה תשבר, אשקול לשחרר.
---
תודה על העידכון![]()
עדכון 30/12/09:
אלרוב שמרה היום על מקומה מעל לתמיכה
והמשיכה להצפין כשהיא מסיימת בעליות של
כ- 3% במחזור נאה.
פריצת רמת 11400, תספק איתות קניה נוסף.
לילה טוב,
רונן
---