הזזתי היום רגל תחתונה P1110 מוגן P1090.
הזזתי היום רגל תחתונה P1110 מוגן P1090.
אני עדיין לא הזזתי את 1250, הדבר היחידי שעוצר אותי זה זמן רב עד לפקיעה.
אני רוצה לראות איך יפתח השבוע מחר.
במידה ואצטרך לבצע הזזות יהיה לי קשה לראות איך אצליח לסיים את החודש ברווח.
למטה כתוב ב 1090 (אחרי קירוב מ 1040 ביום חמישי בסוף היום).
אני עשיתי היום מעשה פזיז. הזזתי את רגל הפוט ל 1130 עם הגנה ב 1120. והכפלתי כמויות. מתחיל לפחד שזה קרוב מידי.
את רגל הCALL הרחקתי מ 1280 ל 1290 והכפלתי כמויות. גם לאחר הביצועים הנ"ל, השוקת שלי מופסדת, גם אם הפקיעה תהיה עכשיו (בגלל העמלות).
בסך הכל P1130 נראה בסדר. ועל 1290 אין לי בכלל ספק. אבל עניין הפזיזות הזה מאד לא בסדר. כי עכשיו אתה מרגיש לא בנוח. מה זאת אומרת "פזיז"? אתה עושה דברים מתוך פיצול אישיות? עושה משהו ומיד מתחרט?פורסם במקור על ידי gsk
אין לזה עתיד אם תמשיך ככה. אתה חייב לשלוט בעצמך. ואם אתה עושה משהו, תעשה אותו מתוך הכרה מלאה.
תודה על תגובתך. הרגשתי שזה היה פזיז כי ראיתי שאתה ואחרים כתובים 1090. זה גרם לי לחשוב שמיהרתי מידי. אני גם מבין שמדובר על 7% למטה בלבד, בשוק מתוח למעלה ועוד הרבה זמן לפקיעה. למרות ששחקן כתב היום שכתיבות השחקנים די משמעותיות ברמת 1160P.פורסם במקור על ידי דמי כיס
אגב דמ"כ אשמח לדעתך. "לפי הספר" ברגע שאופציה כתובה התנפחה פי 2 ומעלה (ולא היו רווחים מגילגולים קודמים) צריך לגלגל אחורה. השאלה היא אם אני כתוב היום על C1290 קיבלתי עליו 65 ש"ח ונניח השוק רץ למעלה וC1290 מתנפח למחיר 140 ש"ח. האם עלי לגלגל עוד או שאני יכול "להניח" ש 1290 זה יעד "לא ריאלי" לחודש זה ולחרוג מהכלל הכתוב?
גם אני בנתיים מחכה עם רגל הקול שכתובה ב-1270. הים קרבתי פוט ל-1050, למרות שכנראה היה אפשר לקרב עוד. בתקווה לירידות מחר ...
אני אענה לך על ידי זה שאתאר את המצב שלי:פורסם במקור על ידי gsk
אני נמצא על 1270. נכון לעכשיו הוא עולה פי 3 מהמחיר שקיבלתי עליו. אני מעדיף להמתין. אני מנמק את זה בכך שקשה לי לראות את המדד ממשיך ועולה ללא תיקון. אני עושה זאת בהכרה מלאה ולא מהבטן. אני מניח שאם המדד ימשיך לנצח את הטתא, אני עשוי לשנות את דעתי.
תודה דמ"כ. נקווה שלא שיהיה לנו ירידות קלות/ דשדוש בהמשך החודש. אני לחוץ למעשה משתי הרגלים שלי.
שים לב ש rono פתח שרשור נוסף על שוקת שהסתבכה. מסתבר שהוא כתוב על 1240. הסטיות הנמוכות הוליכו את כולנו לכתוב קרוב מידי nהרצוי. אולי הלקח הוא שאם אי אפשר להשיג תקבול "נורמלי" מצמד רחוק מספיק, אז לא כדאי בכלל להתחיל עם שוקת.
אני גם כתוב בקול 1270 ומחכה לירידות
מקווה שמחר אנשים יתחילו קצת לממש רווחים כי בתקופה האחרונה לא היו מימושים רק קונים
נקווה לטוב
אחר הצהריים טובים,
אסטרטגית השוקת הזו הפכה לעבודה במשרה חלקית החודש![]()
אני ממשיך לדבוק בתוכנית, ועל כן דילגתי אחורה את רגל הקול + הכפלות. כרגע כתוב 1280 עם הגנה צמודה. רצוי שזה יספיק למעו"ף כי אני בניצול מרבי של הבטחונות.
את רגל הפוט קרבתי ל - 1110.
האסטרטגיה מניבה תשואה שלילית החודש של 3.4% אחרי עמלות, מקווה שתהיה לי ההזדמנות לקרב את רגל הפוט עוד בכדי לצמצם את הנזק.
שבוע טוב, מקווה לראותכם בקורס בחמישי
ד.