x

עמוד 23 מתוך 31 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 221 עד 230 מתוך 304

נושא: שוקת רחבה מרץ - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה מרץ - דיונים ופרשנויות

[quote=דמי כיס]
    ציטוט פורסם במקור על ידי "שוקי":1q97dlvr
    הפחדנים שורדים
    האמיצים מרוויחים יפה אך בסופו של דבר מוחקים תיקים באומץ רב.
    בעניין פחדנות, אני מעדיף מרחק על ביטחונות. זאת אומרת שמעדיף לעבוד עם מקסימום ביטחונות ורחוק, מאשר עם חצי ביטחונות וקרוב.[/quote:1q97dlvr]

בכמה רחוק 1270 מ1260? ולגבי הפוט אני גם יותר פחדן (1110 בטוח בהרבה מ1140
    ) אבל גם מחזיק רזרבה של בטחונות.

עוד יום טוב מאד עבר עלינו. נראה שככל שהזמן עובר, החששות הולכים ופוחתים. ואפשר לראות זאת גם במחיר. בתקופת הפאניקה, כאשר נראה שהשוק הולך בכיוון אחד בלבד, הגיע מחירו של C1270 ל 200 ש"ח. היום הוא נסחר ב 40 ש"ח.

המשך דישדוש יעשה לנו טוב מאד. נקווה שימשיך כך.

בשולי הדברים, המדד התנהג היום באופן מוזר. היה סקוויז בשעה 10:20. אחר כך רוב היום המדד המשיך לרבוץ באזור 1217. ובאזור השעה 14:30, מישהו (כנראה) החליט לממש. ובסופו של יום חזרנו לנקודת ההתחלה.

אני מבין כי לא היו הודעות, זה אומר שיש חדשות טובות.....

אכן, NO NEWS IS GOOD NEWS לכותבי השוקתות. איפה אתם עומדים היום מבחינת כתיבות.

אני נמצא P1130 ו- C1290 עם הגנות סטרייק אחד. חושש להזיז כי אני עם כמויות גדולות משתיכננתי.

ציטוט פורסם במקור על ידי gsk

אני נמצא P1130 ו- C1290 עם הגנות סטרייק אחד. חושש להזיז כי אני עם כמויות גדולות משתיכננתי.
    תגיד gsk,
    אתה מבצע גם אסטרטגיות שבועיות של השחקן בנוסף לשוקת?

ציטוט פורסם במקור על ידי dfrog

תגיד gsk,
    כן

ציטוט פורסם במקור על ידי dfrog

תגיד gsk,
    כן
    לא שווה לך מבחינת תשואות להתמקד רק בשוקת עם ניצול גבוה עד מקסימלי של בטחונות?
    נראה לי שהתשואות זהות (על כל הכסף) והסיכון נמוך יותר.
    אני שואל כי אני בעצמי מתלבט בשאלה זו...

זו דילמה. מצד אחד בשוקת חודשית אתה יכול לנצל יותר כסף פנוי כי הסיכון נמוך יותר. מצד שני האסט' של שחקן מסוכנות יותר אך משיאות תשואה טובה יותר.

האמת היא שהייתי רוצה להשקיע יותר בטחונות באסט' של שחקן אבל שם כשלון משמעותו "נבוט גדול בראש".

החודש "קפצתי מעל הפופיק" בשוקת החודשית. הכמויות היו גדולות מידי, בייחוד לאחר שנאלצתי להכפיל כמויות, לאחר שהמדד רץ למעלה ונאלצתי לגלגל פעמיים את רגל ה CALL למעלה (לפי הכללים של אופציות כתובות שהכפילו את ערכן).

בסיכומו של עניין אני מתכוון ללכת לפקיעה. בהנחה שלא יהיו הפתעות דרמטיות (מקווה מ-א-ו-ד שלא!) אני יוצא מרווח ברוטו אבל מופסד נטו (בגלל עמלות). אם אבצע עוד הזזה של רגל ה PUT אוכל לסיים ברווח נטו, אבל הכמויות שהגעתי אליהם מפחידות והפסד יכול להיות קטסטרופלי, לכן אני חושב שאסגור את החודש עם הפסד קטן בשוקת (עוד פעם אם לא יהיו הפתעות רעות). זה עדיף על לסכן יותר ממה שתכננתי.

........
    בסיכומו של עניין אני מתכוון ללכת לפקיעה. בהנחה שלא יהיו הפתעות דרמטיות (מקווה מ-א-ו-ד שלא!) אני יוצא מרווח ברוטו אבל מופסד נטו (בגלל עמלות). אם אבצע עוד הזזה של רגל ה PUT אוכל לסיים ברווח נטו, אבל הכמויות שהגעתי אליהם מפחידות והפסד יכול להיות קטסטרופלי, לכן אני חושב שאסגור את החודש עם הפסד קטן בשוקת (עוד פעם אם לא יהיו הפתעות רעות). זה עדיף על לסכן יותר ממה שתכננתי.
    הגבולות שיש לך מאד רחוקים. אנחנו נמצאים כבר די קרוב לפקיעה, C1290 לא ריאלי. וגם P1130 יגיע רק במקרה של קטרסטרופה אדירה.

לכן, מה שאתה יכול לעשות זה להתקדם עם חלק מהכמות. אותו חלק שהתכוונת מראש לשחק איתו. משאר הכתיבות הרחוקות פשוט תתעלם ותן להן לפקוע. ככה אתה עדיין יכול לגמור את החודש עם רווח קטן. עוד יש הרבה טתא לשרוף החודש. ועכשיו מתחיל הכיף.

אני כתבתי את השוקת שלי רק ביום ה' האחרון ב- 1250-1150, הגנות 2 סטרייקים לאחור.

לאחר שקול 1250 נשחק בכמעט שני שליש(מיום ה' ועד היום) קדמתי מחצית מרגל הקול ל- 1240. רגל פוט לא נגעתי.

יש לציין כי זה "קרוב" מדי לסטרייק, אך התחלתי רק במחצית חודש דף חדש לאחר שגבולות השוק סומנו ביתר בהירות והתטא נכנסת לפעולה ביתר שאת.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות