ועכשיו call 1190 נסחר ב 65 ש"ח....
ועכשיו call 1190 נסחר ב 65 ש"ח....
נראה לי שיש גם שחקנים שלא מעוניינים בירידות חזקות, אחרת איך אפשר להסביר שהחוזים יורדים 0.4% ודקס יורד 0.9% וזה לא מנוצל ע"י שחקנים לירידה חזקה?
המעוף יורד רק 0.4%....
נראה לי שהם משווקים עוד קצת CALL-יםפורסם במקור על ידי dfrog
ודוחים את הירידות לעוד שעה
סביר להניח שאני צודק,
אבל מאוד יכול להיות שלא...
גם עם זה אני לא כל כך מסכים...פורסם במקור על ידי harel4u
בחודש דצמבר גם אני חשבתי שזה מה שקורה. כי היו ירידות בארה"ב בתחילת שבוע הפקיעה, ואצלנו כלום. חשבתי שהשחקנים מחכים לרגע האחרון. והסוף ידוע. השוק המשיך בדהרה כל השבוע.
האמת שהאמונה שלי בכח של השחקנים ירדה מאד מאד. השוק יורד עכשיו כי באירופה יורד והחוזים יורדים. הוא לא יורד הרבה, כי הסיבה לירידות היא לא אצלנו. היא בגרמניה.
אני חושב שלשחקנים יש יכולת השפעה מוגבלת בבוקר הפקיעה.
ולגבי ה 500 ש"ח שדיברנו עליהם קודם. בדיוק כמו שאני לא אקח סיכונים ואעשה כל מני פעולות בשביל 2 ש"ח, ככה השחקנים לא יעשו אקרובטיקה בשביל 500 ש"ח. דין פרוטה כדין מאה, זה טוב בשביל הפתגם. לא במציאות.
כתבו פוטים כמו מטורפים בימים האחרונים ב1150-1170 -פורסם במקור על ידי dfrog
לדעתי ממש לא מעונינים בירידות אלא ביציבות.
פקיעה בסביבות 1170 פלוס מינוס צ'ופציק מושלם לכולם.
כתבו פוטים כמו מטורפים בימים האחרונים ב1150-1170 -
לדעתי ממש לא מעונינים בירידות אלא ביציבות.
פקיעה בסביבות 1170 פלוס מינוס צ'ופציק מושלם לכולם
מסתדר לי לגמרי
סביר להניח שאני צודק,
אבל מאוד יכול להיות שלא...
אגב המסחר היום רק מוכיח שהשחקנים לאו דווקא רוצים ירידות, אחרת היו להם היום כל הסיבות להוריד את המדד!
או שהשחקנים לא עושים כלום (או לא יכולים לעשות כלום). המדד מתנהג כמו קופי של החוזים. אם כבר השחקנים יעשו משהו, זה יהיה במשחקי הפקיעה מחר.פורסם במקור על ידי dfrog
- חברים, גם היום כמו אתמול, מתעללת וול סטריט במדדי אירופה, ומנחיתה עליהם כאפה שמפילה אותם אפיים ארצה.
- ואך ורק ת"א25 נהנית מן ההפקר, כי היא הולכת לישון מוקדם, אז מי אמר שלא דואגים לצדיקים בפקיעה? תודה