צר לי מאד שנפגעתם, אבל כיוון שיש עוד בתי השקעות רבים שלא קראו את השוק נכון, ומבחינה פנדומנטלית אם מסתכלים, אנחנו עדיין בשוק דובי, הטעות הזו מובנת.אפשר לקרא לזה טעות, אך לא חושבת שיש אנשים שקראו וראו את הראלי הזה ואם יש הם מעטים ביותר.

מסחר לא היה מסחר אם כולנו היינו קולעים בול, אז מטבע הדברים לא היה נקרא הדבר מסחר.

קראתי סקירות של הרבה מאד אנשים מנתחים למיניהם, ולהגיד שמישהו בא ושם את האצבע וטען עכשיו ראלי???? לא זוכרת דבר כזה אולי אתם כן.

בכל אופן האתר הזה נולד מתוך רצון טוב לתת לנו במה להתייעצויות, לכן חשוב ביותר להדגיש
שישנן טעויות אנוש. כמו כן אני שמחה שהרגשתכם לא השתנתה, ולפי דעתי גם, החלטות שאנחנו מבצעים (כולל אני) הן באחריותנו אנו.

כיוון שאני באופן אישי יודעת על עזרתו של שחקן להמון אנשים בעבר והן בהווה, ללא שום תמורה כספית, אני חייבת לחדד שסקירותיו של שחקן הן בגדר סקירה דרך הבנתו שלו, שימוש בסקירותיו תעשה על אחריות המשתמשים ועל אחריותם בלבד.

למען הסדר הייתי רוצה גם להזכיר את הסקירה האחרונה שהיתה אזהרה מפורשת מאד, בפרט לשחקני האופציות ועל הסכנות שכרוכות במסחר בהן מפיו של שחקן, מה שמלמד על רגישותו
והאכפתיות שלו עבור חברי הפורום הזה.

לכן הייתי רוצה שנזכור גם את הימים שבהם ניצלו כספינו בזכות סקירותיו, ואני מאחלת לכולם
מכל הלב, שיהיה המשך מוצלח לכולם והמון מצלצלין בכיס, ובעיקר הבריאות.