x

עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 43

נושא: תגובת יוסי אלוף לכתבה - מעודכן

תגובת יוסי אלוף לכתבה - מעודכן

אני אתיחס רק לדברים בכתבה שנאמרו בנוגע אלי (האתר מספיק גדול וידאג לעצמו) אבל אתן קצת רקע לפני זה.

תומר התקשר אלי היום ונדהמתי מחוסר ההבנה שלו בתחום. לתומי חשבתי שכתב שוק ההון צריך להבין בשוק ההון אבל מתברר שכל קשר מקרי בהחלט. כתוצאה מזה נאלצתי להסביר לו פעם אחר פעם ולכוון אותו. הוא לא ידע מה זו קרן גידור, הוא לא ידע מי יכול לנהל אותה (לא קשור לרשיון בכלל), לא למי היא כפופה, מה הקשר שלה לרשות (אין שום קשר היא קשורה לרשם השותפויות) ולסיכום לדעתי ההבנה שלו ............ ותסלחו לי שלא אפרט.

השיחה המשיכה בכאילו חשיפה. לא ברור לי מה החשיפה, משום שאמרתי את זה לאנשים בקורס האחרון ומי שיפשפש בזכרונו יזכר גם בשם השני של המנהל כספים של הקרן.

עכשיו, החיים לימדו אותי שכתבים הם עם מיוחד: אסור לך להגיד שלום לפני שאתה מפעיל הקלטה אז כל מה שאני רושם כאן מוקלט ואין לי התנגדות גם להעלות לכאן קבצי שמע. אם זה אפשרי, מבטיח לכם שיש חלקים המתקרבים לרמה של גבעת חלפון

מה הבעייתיות בעיניי, ומדוע אני מגיש תביעה?
    כי הכתבה מגמתית בצורה יוצאת דופן, ובעיקר שזורה בהמון שקרים – הוא בחר במודע לא להכניס שום פרט מפרגן וחיובי והשאיר רק הרבה סימני שאלה. אז על חוסר יכולת ביטוי אני לא יכול לתבוע אותו אבל על שקרים זה כן.

תומר שאל אותי בנוגע להשכלה שלי – פרטתי את הכל כולל רזומה, עבר בבתי השקעות, בניהול כספים וכן הלאה. כלום מזה לא נכנס לכתבה. מלוכלך אבל שיהיה.

"כוונותיו של אלוף להגיע למעמד של יועץ השקעות היו כנות. ביוני 2008 הוא השתתף במספר בחינות כחלק מתהליך ההסמכה ולפי רישומי רשות ניירות ערך הוא איננו מוגדר כיועץ השקעות." כוונותי היו כנות?? אני מבין מזה שרציתי אבל לא הצלחתי. האמת, מעולם לא נדרשתי לרשיון זה ונגשתי לשתי בחינות בלבד וגם זה משום שאני מחוייב בשל הרשיון הפנסיוני שברשותי: מקצועית א' – מעבר הבחינה הראשונה כמובן, וכמובן גם באתיקה מעבר בבחינה הראשונה. אם הייתי נדרש למאקרו או סטטיסטיקה וכן הלאה הייתי עושה זאת, רק שתומר שכח את ההשכלה שלי או פשוט היה חסר לו עוד סימן שאלה בכתבה.

".. טענו מפעילי האתר כי חברת CBGN תהיה הזרוע הישראלית של פעילותו של שחקן מעו"ף בארה"ב. מיותר לציין, כי אין כל אזכור לקיומה של חברת CBGN בארה"ב" – והאמת: שאל אותי מכיר את החברה? עניתי לו כן אבל אל תחפש אותה בארה"ב אלא בקיימן. אפילו הצעתי לו עזרה. אולי לא חיפש, אולי חיפש ומצא אבל לא רצה להרוס את הטון השלילי של הכתבה....

"במידע אודות החברה מציין אלוף כי החברה היא "מספקת שירותים למאיון העליון בניהול כל מצבת הכספים ברמת הפרט והחברה, לכדי מיקסום רווחים והצלחה" – מצטער אין לי מושג על מה הוא מדבר? איזה מידע אודות החברה?

"לאחר חיפושים לא פשוטים מצאנו את משרדי חברת סי.בי.ג'י.אן. ללא שלט על הדלת, פתחו בפנינו את הדלת עורך הדין המלווה את שחקן מעו"ף לירן מורנו ומנהלת הצ'אט עליזה כהן. " - שוב טון אפלולי רק מה לעשות שכמה שורות מטה הוא מציין ש"ניכר כי המעבר התבצע רק לפני זמן לא רב" אז אולי טבעי שלא יהיה שילוט?

ובעצם,אם יש שני חדרי עבודה אחד לעליזה ואחד ללירן- גאוני לחשוב שאולי אני באמת לא יושב שם?

"מורנו סיפר כי מבנה הקרן יהיה תחת חברת סי.בי.ג'י.אן אשר תנוהל על ידי יוסי אלוף, וזאת על פי יוזמתו של שחקן מעו"ף. נזכיר כי לאלוף אין רישיון לייעוץ השקעות" – בסדר הבנו למעלה, מה זה קשור לקרן? סיפרתי לך תומר שמנהל קרן לא צריך רשיון. חוסר הבנה או סתם רוע?

"בהתייחסות לניהול הכספים טען כי הוא מנהל 700 מיליון שקלים תוך שימוש במינוף (בנגזרים המינוף הוא פי 100 - קרי הסכום הממונף הינו 7 מיליון שקלים)" - מה??? קודם כל אולי בכלל צריך להחמיא לתומר שידע שבמעוף המינוף הוא פי 100, רק שאני ציינתי שזה כולל אשראי ואיכשהו הוא הגיע לזה שאני מנהל 7 מליון. ש"ח. מה הקשר בין אשראי למינוף - תשובות ניתן למצוא אצל תומר כמובן.

"מיותר לציין כי הוא לא ציין היכן מנוהלים הכספים" – מה????? בשיחה מוקלטת הסכמתי לא רק לזה אלא גם לתת לו לדבר עם לקוחות.

אבל זה הסעיף המעצבן ביותר:

"1. נציין, כי מהלך התחקיר של Bizportal היה מלווה בלחץ מאסיבי מצד יוסי אלוף שעשה כמעט הכל על מנת לסכל את פרסום הכתבה, כולל איומים מתועדים שהמערכת בחרה לא לפרסם את תכנם, ותחשוף אותם במידת הצורך בפני גורמים רלוונטיים."- לאורך כל הראיון, שעתיים של הקלטות אני משתדל לעזור לו. לא נסיתי לסכל את הכתבה ופעם אחר פעם אני אומר לו תומר תרגיש חופשי לפרסם, אין לי שום בעיה. יואילו קו מנחה להסביר בבית המשפט איזה לחץ מאסיבי וסיכול היו כאן בדיוק כשתומר משתפך בתודות בסוף כל שיחה.

"3. נציין כי יוסי אלוף הגיע תוך כשנתיים בלבד למצב בו הוא מעביר קורסים בשוק ההון וגובה עבורם סכום של 950 שקלים ל-4 מפגשים בלבד. סכומים אשר משולמים כיום למכללות בעלות רזומה של שנים ארוכות" - טוב..... אני לא יודע היכן מתקיים קורס ב 950 ש"ח עם מרצה שנשאר עד חצות אבל אפשר להבין על איזה יבלות דרכו כאן.

בסוף השיחה עם תומר הוא התעקש כי לא שהיתי בזמן האחרון בארה"ב. הצעתי לו לבדוק בביקורת הגבולות (והוא כמובן לא הבין מה זה). ציטוט של ההקלטה "עפ"י המידע שלי אם היית בארה"ב בחודשים האחרונים אתה לא שחקן מעו"ף". "בסדר תומר אני יכול להעביר לך דרכון? יש שם כמה כניסות-יציאות ב 2009 כי אתה מדבר שטויות". "בסדר גמור. תשלח לי ואני בהחלט חוזר מכל מה שרשמתי". עוברות 2 דקות: "אני מצטער אבל העורכים כאן לוחצים עלי להעלות בכל מקרה".....

ומה יצא בכתבה?
    "אם אכן יוסי אלוף הינו שחקן מעו"ף, עולות תהיות רבות באשר לעובדות שהציג שחקן מעו"ף בכתבת גלובס, לפיהם הוא חי בקו ת"א-ניו-יורק ומתגורר בארה"ב, שכן אלוף לא היה מזה חודשים בארה"ב.

ואז עלתה הכתבה. אם למישהו צילום מסך מהכתבה המקורית תראו שכמה פרטים הושמטו.
    התקשרתי לתומר בכדי לשאול למהות כל השקרים והוא התעקש שהכל אמת. אמרתי כי יש לי הקלטה והתנצל ואמר שתוך כמה דקות הוא משנה את הכל מה שבאמת עשה אחרי חצי שעה.

לסיום זו התגובה ששלחתי: תשוו בין הכתוב למה שנרשם

מיוסי אלוף נמסר כי התנהלות ביזפורטל מגוחכת למדי, ויתכן בהחלט כי אעשה כאתר שחקן מעוף ואגיש תביעת דיבה. להוציא חשיפה נוספת לאתר שחקן מעוף לא ברורה לי מטרת הכתבה, ולכבוד הוא לי להיות משוייך לאתר שחקן מעוף. הכתב שפנה אלי היה חסר נסיון, ועל אף שהנחתי אותו, תקנתי וסתרתי אותו מספר פעמים הוא עמד על הנתונים השגויים לחלוטין וסירב לקבל את האמת (לדוגמא, טען כנגדי כי לא שהיתי בארה"ב השנה, אך סרב לקבל את הדרכון כהוכחה, ועוד טענות מופרכות).
    קו מנחה
    הציעו לי לקיים פגישה בנושא אך לא מצאתי לנכון לקיימה, מכיוון שנדמה כי זוהי כתבה רק לשם הכתבה, תוך התעקשות לא לקבל את האמת הפשוטה. לדעתי, תגובת אתר שחקן מעוף שהועלתה באתרם שופכת אור על התנהלות כתבי ביזפורטל, ויתכן וזהו שורש הבעיה וההיטפלות שהובילו לכעס מצד קבוצת קו מנחה. אני אמשיך לשרת מקצועית נאמנה את לקוחותיי, ואוסיף לסייע במידת יכולתי להצלחת האתר והקרן.

אז לבזבז עוד מלל על המקרה הזה נראה לי מיותר אבל בהחלט היה חשוב לי להציג את הדברים כפי שהם.
    מחר אגיש את התביעה ואפרט לכם באתר אם יהיו עדכונים בנושא.
    מעבר לזה באמת שהכלבים נובחים והשיירה עוברת - העיקר הבריאות !!!

Re: תגובת יוסי אלוף לכתבה

יוסי בהצלחה רבה , כולנו איתך!!

יוסי שלום
    אתה אדם מדהים עם רצון עז לעזור ולקדם.
    כמי שהשתתף בקורס האחרון וראה את יושרך, מקצוענותך ומסירותך לחברים - אני בטוח בצדקתך.
    עצה קטנה- עזוב התלהמויות ואל תתרגש. אם אתה רוצה לתבוע אותו תתבע בבית משפט, אבל בלי כותרות, נראה לי שזה רק יחמם עוד יותר כתבים אחרים.
    בהצלחה יקירי!!!

יוסי (אתה) אלוף.

בהצלחה.

כולנו איתך ועם האתר במערכה הזו.

יוסי,
    גם בלי להיות שחקן בשבילנו תמיד תהיה אלוף!
    אבנר

יוסי אתה מקצוען אמיתי, מרצה נהדר וחשוב מכל איש טוב. מחזק את ידך. מקווה להשתתף בקורס נוסף בהנחייתך בעתיד.

יוסי - היתי בקורס שלך לפחות פעמיים ואם לא היה לחץ של תלמידים היתי מגיע עוד פעם .
    בהזדמנות זו רוצה להגיד לך תודה רבה על הקורס.
    אם אתה שחקן או לא - מסקרן, אבל לא העיקר, וזכותו לא להחשף.
    לגבי ביזפורטל - אני כבר כמה חודשים בדעה שכתבות לא מקצועיות או מפורסמות מטעם בעלי העיניין מזיקות למשקיע פשוט. הכתבה הזאת פשוט ... אין לי מילים :roll:
    מתבייש בשבילם
    פקיעת ספטמבר 2010 - נשאר 8% מהתיק.
    מצב עדכני - 11%.

יוסי אלוף שלנו!
    אל תתרגש ותמשיך לעשות את מה שאתה הכי יודע.
    לפעמים גם להתעלם זו מעלה, אנחנו מכירים אותך ויודעים שכולך נתינה, עזרה וסבלנות, זאת לצד מקצוענות מדרגה שאין כמוה בארץ.
    תעשה לי טובה ותשמור על עצמך,
    (וגם אם אתה שחקן - שימותו הקנאים! ואם אתה לא, אז הרווחנו שתי ישויות, שתיהן מדהימות).
    R

יוסי יקר.
    כל מי שהשתתף באחד הקורסים שלך יודע שהכל שטויות.
    אתה מקצועי, הגון והוגן ומאוד חשוב ואכפת לך להעביר את החומר למשתתפים.
    מנסיוני האישי - אתה עושה את זה על הצד הטוב ביותר.
    כל מי שראה אותך בקורס, אם בקורס בו השתתפתי, או בכל קורס אחר - כמו גם בקורס רענון
    בו השתתפתי ללא תשלום נוסף כל שהוא - יושב שעות לאחר גמר ההרצאה,
    וממשיך להסביר בסבלנות את החומר בלי להביט בשעון נוכח ביושרך, יושרתך, ורצונך הכן לעזור.

לא אכפת לי אם אתה שחקן או לא. בשבילי אתה אלוף!!!

יוסי ,
    כל הכבוד על מהלך שיווק מבריק!!!
    האתר הכי מענין בעולם.
    הקורס האחרון שהעברת פשוט אגדה
    אין לי אלא לומר תודה!!!!

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •