איזי אנרגיה, אגח ,אשר על פניו נראה מענין.
תשואה לפדיון של יותר מ10% .
החברה מספקת שירותים לתחנות דלק.
לאחרונה ממשה מספר תחנות שבבעלותה כדי לשלם את האגחים.
את תחנות הדלק שמכרה ,היא ממשיכה להפעיל בשכירות.
הייתי שמח לשמוע חוות דעת לגבי אגח זה.
איזי אנרגיה, אגח ,אשר על פניו נראה מענין.
תשואה לפדיון של יותר מ10% .
החברה מספקת שירותים לתחנות דלק.
לאחרונה ממשה מספר תחנות שבבעלותה כדי לשלם את האגחים.
את תחנות הדלק שמכרה ,היא ממשיכה להפעיל בשכירות.
הייתי שמח לשמוע חוות דעת לגבי אגח זה.
מצטרפת לבקשה.לא היתה כוונה בקנה לסקור את האג"ח והחברה?
נדמה לי ששילק התכוון לעשות זאת.מתנצלת אם פורסם משהו ופיספסתי.
אני אישית מחזיק ואקבל עוד מעט חלק מהפידיון החלקי שהיה לאחרונה.
וגם אחריו אני מתכוון להמשיךלהחזיק.
10% צמוד זה לא רע בכלל לטעמי.
שלום לכולם ,
כמדומני כבר דובר על אגח זה בעבר בפורום..
לפי דעתי האישית האגח הינו טוב מאוד ! נכון להיום תשואה ברוטו לפידיון 11.09%+ מדד ! מחמ 2.31 .
החברה עוסקת בתפעול תחנות דלק וחנויות נוחות ( חנויות שצמודות לתחנות הדלק ,דוגמת yellow אצלנו בארץ ) לחברה שווי שוק של 77,283 א' ש"ח , החזקות בעלי העניין מהוות כ - 80% והשאר כ 205 מוחזקים בידי הציבור .לחברה הון למאזן של 11.8% ( נמוך קצת לדעתי ) ותשואה להון של 56% .
לחברה יש את אגח אחד והוא האגח המדובר אגח א' ששוב לפי דעתי נראה הרבה יותר מסביר אבל כבר תקופה ארוכה אני אומר זאת ויכלנו כאמור למצוא אותו במחירים הרבה יותר " מפתים " עם תשואות פנומנליות..
ב 20.02 החברה מכרה 2 תחנות דלק ב3.3 מ' $ והחכירה אותם שוב..מהלך שלמי שעוקב אחרי החברה אינו חדש כלל !!! בנובמבר 2009 היא עשתה זאת שוב( משהו דומה- מכירת קרקע של 3 תחנות וחכירתן מחדש ).
עד כה החברה עמדה בהתחייבויותיה ולפי דעתי היא תמשיך לעשות זאת.
הייתי ממתין אולי לתשלום הריבית בראשון במרץ ולאחר מכן הייתי שוקל כניסה כדי למצוא את האגח במחיר נוח יותר.
כמובן שזוהי רק דעתי ואין לראות בכך שום המלצה כלשהיא לרכישה של האגח .
גילוי נאות - לא מחזיק באגח אבל רואה אותו כאגח עם תשואה מספקת בעבור הסיכון ( ואל תשכחו שבכל אגח עם תשואה דו ספרתית קיים סיכון !!! אין מתנות בחינם !!! ומי שלא מוכן להיות חשוף לסיכון האגח הנל אינו מיועד לו )
בהצלחה לברון