הי רונן,
לאור הניתוחים האחרונים, אודה לך באם תוכל לציין את שמות המניות בעלות איתותי כניסה מיידים (לדעתך) ואלו שעלולות לאותת כניסה בטווח הקרוב (כמובן בהתקיים התנאים המתאימים)
תודה מראש
הי רונן,
לאור הניתוחים האחרונים, אודה לך באם תוכל לציין את שמות המניות בעלות איתותי כניסה מיידים (לדעתך) ואלו שעלולות לאותת כניסה בטווח הקרוב (כמובן בהתקיים התנאים המתאימים)
תודה מראש
רונן מתפעל כל פעם מכמות ההשקעה ותרומת הידע שלך.
אשמח עם תפתח שירשור להתרעות שרק אתה תכתוב בו ולכן יתאפשר לנו לקבל התרעות במייל באופן כמעט מיידי.
תודה
תודה.פורסם במקור על ידי guy5277
לא חושב שנכון להפריד איתותים במניות, מהאשכול של המניה והסקירות הקודמות בה.
נראה לי נכון יותר לנהל את כל הדיונים הנוגעים למניה ספציפית באשכול אחד, לרבות איתותי קניה בה, ולא להתפזר על פני עשרות אשכולות ...
מובן גם שאינני מתכוון להענות לבקשתו של kapako שכן מבחינה מעשית זה לא ראלי מבחינתי.
איתותים והתראות בזמן אמת אני נותן בערוץ הטוויטר שלי (במגבלות הזמן שלי).
להשתמע,
רונן
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
סיכום שבועי 7/1/10 - 3/1/10
שבוע המסחר הראשון של שנת 2010, נפתח בעליות חדות והסתיים בתיקון דובי כמעט לכל אורכו של רחוב אחד העם.
המסחר התנודתי גורם ללחץ לרבים מכם, אולם כפי שהסברתי לאורך היום במספר הזדמנויות, תיקון טכני הוא חלק בלתי נפרד ממהלך מגמתי, ואף מצביע על "בריאותו" של המהלך המגמתי.
משקיעים אשר הקפידו על חלוקה מאוזנת של תיק המניות שלהם, תוך הקפדה על ניהול הסיכונים ועל הצבת סטופ לוס, יוכלו (כך אני מקווה) להעביר את סוף השבוע ברוגע.
מעקב איתותים שניתנו השבוע:
(האחוזים מאז מסירת האיתות)
--- 7/1/10
פאנגיה נדלן - 9.52% +
פאנדטק - 3.20% +
--- 6/1/10
כלל תעשיות - 1.7% -
--- 5/1/10
קמטק - 5.36% -
ריטליקס - 3.7% -
סמייל תקשורת - 3.7% +
אינטרנט זהב - 1.54% +
איגוד - 0.09% -
טבע - 1.34% -
פניקס 1 - 3.8% +
--- 4/1/10
אבגול - 5.31% +
אזימוט טכנו - 1.30% -
הוט - 9.62% +
ישראמקו יהש - 0.85% +
שופרסל - 1.13% +
אלקו החזקות - 7.49% +
סאני - 4.5% -
נפטא - 17.73% +
--- 3/1/10
שטראוס - 1.57% -
גילת - 16.44% +
נובה - 5.34% -
סרגון - 1.55% -
שיכון ובינוי - 0.58% -
בזק - 1.97% +
מאחל לכולכם הצלחה בשבוע הבא,
רונן
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
שלחום מר סוחר טכני
אני חדש באתר וזו ההודעה הראשונה שאני כותב, בין אם היא תמחק או לא אשמח שתענה לי עליה לפחות
עקב חוסר הבנתי בכל קיצורי המילים הנהוגים האם תוכל להסביר מה כוונתך כשאתה מציין איתות קנייה למניה מסויימת ביום מסוים לפי אחוז מסויים? אנא תסביר כל חלק בניפרד ואז תחבר אותם ביחד.
תודה רבה
יוסי מורד
שלום מר מורד,פורסם במקור על ידי exclusive
[/*:m:jmoy8zfh][/list:o:jmoy8zfh]
- ברכות על הצטרפותך. אמרו חכמינו: "לֹא הַבַּיְשָׁן לָמֵד, וְלֹא הַקַּפְּדָן מְלַמֵּד." (מסכת אבות ב', ה'), מקווה לראותך פעיל יותר.[/*:m:jmoy8zfh]
- אני לא מוחק כאן הודעות כלל. כל אחד רשאי להתבטא כפי שיחפוץ ובתנאי שיכבד את תנאי האתר, ואת הגולשים בו. אם ההודעות יעסקו בגופו של עניין ולא בגופו של אדם, אינני מוצא שום סיבה למחוק דיעות או אמירות של מישהו אחר. אינני רואה עצמי כ"שוטר" של אף אחד כאן. אני רק כלי עזר.[/*:m:jmoy8zfh]
- שאלת שאלות מצויינות ואנסה לענות עליהן אחת לאחת :-
[list:jmoy8zfh]- 3.1 מטרת הניתוח הטכני היא לסייע בידי הסוחר לאתר את העיתוי המדוייק לכניסה לטרייד כמו גם את העיתוי המדוייק ליציאה ממנו. הניתוח הטכני משמש מעין "מפה" או "שוליים לכביש" המכוונים את הסוחר "לנסיעה על הכביש" ולא למסחר בעיניים עצומות, מבלי לדעת בדיוק לאיזה כיוון, לאיזה מרחק, והאם יש מכשולים בדרך.[/*:m:jmoy8zfh]
- 3.2 "איתות קניה" הוא מונח טכני המגדיר את התזמון המדוייק בו נוצרו תנאים "אידיאלים" (ככל האפשר) לכניסה לטרייד ברמת הסתברות סבירה להצלחת הטרייד.[/*:m:jmoy8zfh]
- 3.3 אופק ההסתכלות שלי על הגרף, הוא לטווח של שבועות אחדים לפחות. מכאן שאיתות הקניה מצביע על הסתברות סבירה להצלחת הטרייד בתוך מספר שבועות עד מספר חודשים.[/*:m:jmoy8zfh]
- 3.4 האיתותים שאני מזהה, אינם מתאימים בדרך כלל לסוחרים תוך-יומיים, או לסוחרים לסיבובים קצרים. יש גם כאלה כמובן, אבל אני נוטה להתעלם מהם כאן, בפורום זה, בשל האפיון הרחב והמגוון של ציבור הקוראים כאן.[/*:m:jmoy8zfh]
- 3.5 יהיו "טכנאים" אשר יזהו "איתותי קניה" המבוססים על פרמטרים שונים, מוקדם ממני, אולם אני נוטה להיות שמרן בדרך כלל, ומעדיף "לשלם פרמיית סיכון" מסויימת על פני כניסה מוקדמת מדי לטרייד.[/*:m:jmoy8zfh]
- 3.6 בסיכום למעלה צויין היום בו התקבל האיתות, וכמות האחוזים שנצברו במניה מאז התקבל האיתות. במניות בהם התקבל האיתות ב-4 לחודש למשל, מצויינים האחוזים את תשואת המניה בשלושת ימי המסחר שחלפו. לעומתן, במניות בהן התקבל האיתות ביום חמישי, מציינים האחוזים רק את התשואה שהושגה באותו יום.[/*:m:jmoy8zfh]
מודה לך על שאלותיך,
שבת שלום,
רונן
---
רונן בוקר טוב,
באחד האיתותים ציינת את פניקס 1 , האם אני טועה ?
בכבוד רב,
ערן
שלום ערן
אכן כן הומלצה פניקס 1 וגם עלתה יפה
שבת שלום יוסי
תודה רבה על ההסבר, עכשיו אני מבין מה אתה מציג.
1. האם אתה מציג רק איתותי קנייה או גם איתותי מכירה?
2. האם איתותי הקנייה שהצגת בשבוע החולף הם יותר רלוונטיים/כדאיים כאשר המניות ירדו מספר אחוזים? ובאיזו רמה אתה מסיק שהמגמה התהפכה?
3. מהתעניינותי במניות ובמושגים בכלל מהעולם הזה קראתי עם מושג שנקרא EY האם אתה יכול להסביר לי עליו מכיוון שלא מצאתי מקור מידע.
4. האם אתה מנתח רק את הגרפים או גם את המצב הפינסי של החברה?
מקווה שלא העמסתי שאלות רבות מידי בהודעה אחת
אשמח לקבל תשובות.
שבת שלום וסוף שבוע טוב
אתה לא טועה. הושמטה בטעות.פורסם במקור על ידי cevpmh
תודה,
רונן
---