x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: ניתוח טכני EUR/USD

ניתוח טכני EUR/USD

התחזקות הדולר ככל הנראה תמשיך עקב המצב באירופה (ולא משנה איזה החלטות יקחו שם).
    אך אנו נתבונן בעיניים טכניות, האירו יכול טיפה לחזור לעצמו במידה ויפרוץ שתי קווי התנגדות הראשונה ב1.3642 והשניה שהיא יותור קריטית 1.3694 שמתלכדת אם התנגדות פיבו' 61.8 (של הירידה האחרונה) פריצת מחיר זה יכולה להביא את הצמד עד 1.3790.
    אם הכיוון ימשיך להיות דרומה התמיכה הכי קרובה היא ב1.345 וכנראה נראה תחתית נוספת סביב 1.348 שזה מתאים למגמה היורדת(אומנם זה על גדר הימור ואנחנו פה לא מתעסקים בהימורים אך אם המגמה תמשיך לרדת באותו הקצב אנו נראה את התחתית כ8-12 שעות מפתיחת המסחר).

Re: ניתוח טכני EUR/USD

תבנית ראש כתפיים בגרף שעתי, יעד ראשוני 1.3687

אם יש באפשרותך לצרף גרף הייתי יותר משמח למה אני לא מצליח לראות איפה אתה רואה רו"כ מה שאני כן רואה זה תבנית נר יפני הנקרא כוכב ערב

אין לי כרגע אפשרות לעלות גרף. התבנית עוד לא נבנתה אלא בתהליך של סגירת ראש(אם תהיה תבנית).אתה מדבר על נרות של שעות 9-10-11 כוכב ערב?

(שעון ישראל) חיובי (שעון שמכוון אצלי GMT TIME 7 -8 -9)ובנוסף גרף 4 שעתי נר דובי בולע

ככה זה לסחור במקביל לעוד דברים בכל מקרה נכנסתי בטופ מקווה שיחזיק מעמד עד 16.00 . אבל בכל מקרה האינדקציה מטה.

כנראה מתחילה כתף ימין(עקומה אבל בכל זאת) אני בכל מקרה בחוץ את שלי עשיתי בשורט(כמו שנכתב בשרשור של הנפט)

סטס שלום
    בניתוחים שלך אתה מציג מספר מתנדים.מי מהמתנדים מספק איתות קניה/מכירה האמין ביותר עליך?במניות אנו משתמשים בCCI וב-S-STOCHASTI כמספקי איתותים לטווח קצר אמינים
    בתודה

הלוואי והייתי מוצא כלי שיתן לי 100% מתי להיכנס (ועדיף שיגיד לי גם שורט או לונג ואם כבר אז TP) אני משתמש במכלול כלים העדפה שלי כלים כמה שיותר פשוטים. קווי תמיכה,תעלות,משולשים פיבו' (כל השרטוטים למינהם)... תבניות של נרות יפניות מומנטום RSI MACDוסטוקסטי עושים את העבודה בנתיים

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות