המצרכים 1. 600גרם קמח 2. 300 גרם חמאה 3. 200 גרם אבקת סוכר 4. 50 גרם שמנת מתוקה 5. 2חלמונים 6 . תמצית וניל לערבב את כל החומרים הרטובים והאבקת סוכר במיקסר בעזרת מלוש גיטרה או במעבד מזון לאחר שהחומרים התערבבו מוסיפים את הקמח ברגע שנאסף כל הקמח לבצק מפסיקים את הלישה עוטפים בנילון ניצמד מכניסים למקרר למשך מחצית השעה מוצאים מרדדים על משטח מקומח מעט בכדי שהבצק לא ידבק לעובי 4 מ"מ בערך קורצים עיגולים עליהםאפשר לשים כל מילוי העולה על רוחכם סוגרים את המילוי בצורת משולש לתנור 170 מעלות עד קבלת גון אפו י אין לאפות מידי הבצק יוצא מעט בהיר אבל נימוך בפה בתאבון מימני מנחם מאפית מידן