x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 18 מתוך 18

נושא: תרגיל בניתוח מניה

Re: סרגון על שולחן הניתוחים [TA75, תלטק15, US]

ציטוט פורסם במקור על ידי mronen62
    ציטוט פורסם במקור על ידי leayael
    אני לא מבין כמה דברים:
    1) איך בחרת את נקודת ההתחלה של הניתוח ?
    2) האם הנקודות שציינת הן נקודות בגל משני או בגל מינורי ?
    3) אם הן נקודות בגל מינורי, חסרות לך עוד כמה. אם הן נקודות בגל משני ... נו טוף אמתין לתשובתך...

אני מציע שתסמן נקודות בגל משני באותיות, ונקודות בגל מינורי במספרים, ואז יהיה יותר קל להתייחס אליהן.

רונן
    1) נקודת ההתחלה לקוחה מנקודת שפל בניתוח שלך שמוסכמת ככזו.
    2) הנקודות הם נקודות התחלה/ סיום של מקטעים. ולכל אחד משמעות שונה. הניתוח הוא ניתוח של גל משני ולכן למשל לא סימנתי את המקטעים שבין C ו D.

1) נקודת ההתחלה לקוחה מנקודת שפל בניתוח שלך שמוסכמת ככזו.
    2) הנקודות הם נקודות התחלה/ סיום של מקטעים. ולכל אחד משמעות שונה. הניתוח הוא ניתוח של גל משני ולכן למשל לא סימנתי את המקטעים שבין C ו D.
    אתה לא עונה לי ידידי ...
    כשאתה אומר "מקטעים" חשוב לציין באיזה גל ... וזו היתה השאלה.
    על מנת שנוכל "לדבר" באותה שפה, אני צריך להבין איך אתה רואה את הדברים, ואני לא מבין כרגע.

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

סליחה אם לא הסברתי.
    אני מנתח גל משני ולכן המקטעים הם בגל המשני.

OK ... אם כך, לטענתך, מקטע A-B הוא מקטע תקף בגל המשני ?
    והרי כל מקטע בגל המשני, צריך להכיל בתוכו גל מינורי ...

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

Re: תרגיל בניתוח מניה

צודק
    נגדיר זאת מחדש.
    הקטע מנקודת ההתחלה עדA וכן הקטעים ABו BC הם מקטעים בגל מינורי היוצרים גל מינורי.
    נקודהC מהווה שיא זמני, ומתבטלת עקב שיא גבוה יותר בנקודה D.
    מהראשית עד נקודה D נוצר איפה מקטע בגל הראשי.
    מקטע DE ו EF הנם מקטעים בגל מינורי. כאשר מכיוון שFנמוך מD הרי שאינו מבטל אותו.
    FG הינו מקטע נוסף בגל מינורי אשר ביחד עם DE, EF יוצרים גל מינור חדש אשר מהווה מקטע בגל המשני ובו נקודה G הינה נקודת שפל.

וואו, זה היה ארוך. מה הטעות שלי עד כאן?

צודק
    נגדיר זאת מחדש.
    הקטע מנקודת ההתחלה עדA וכן הקטעים ABו BC הם מקטעים בגל מינורי היוצרים גל מינורי.
    נקודהC מהווה שיא זמני, ומתבטלת עקב שיא גבוה יותר בנקודה D.
    עד כאן אין בעיה. D הוא שיא מוסכם.

מהראשית עד נקודה D נוצר איפה מקטע בגל הראשי.
    נוצר מקטע בגל המשני (ולא בגל הראשי).

מקטע DE ו EF הנם מקטעים בגל מינורי. כאשר מכיוון שFנמוך מD הרי שאינו מבטל אותו.
    FG הינו מקטע נוסף בגל מינורי אשר ביחד עם DE, EF יוצרים גל מינור חדש אשר מהווה מקטע בגל המשני ובו נקודה G הינה נקודת שפל.
    עד כאן הכל סבבה (אם כי G היא נקודה מאולצת, למרות שהיא מתאימה לכללים היבשים).

רונן
    ---

תודה נמשיך:[attachment=0:3fw39tfa]סרגון3.gif[/attachment:3fw39tfa]

מנקודה G עד לנקודה 1 יש 3 מקטעים של גל מינורי היוצרים מקטע בגל המשני, כך ש1 הוא נקודת שיא זמנית.
    מנקודה 1 יש מקטע מינורי של ירידות ולאחריו מקטע מינורי המסתיים בנקודה 2 הגבוהה מנקודה 1 ולבן היא השיא החדש של המקטע המשני.
    מקטע2-3 הוא מקטע מינורי יורד. מקטע 3-4 מקטע מינורי עולה. מקטע 4-5 מקטע מינורי היוצר מקטע משני כאשר נקודה 5 הינה נקודת שפל בגל המשני (זמנית לעת עתה)
    מקטע 5-6 מיקטע מינורי זמני. מיקטע 6-7 מיקטע מינורי יורד (אשר מסתיים בנקודה 7 אשר הינה גבוה מ5 ולכן הופך את 5 לנקודת שפל קבועה) מקטע 7-8 מקטע מינורי עולה אשר יוצר גל ומסתיים בנקודה 8 המהווה נקודת שיא זמנית.
    מקטע8-9 מקטע מינורי יורד. מקטע 9-10 מקטע מינורי עולה המסתיים בנקודת שיא גבוהה מנקודה 8 ולכן הינה נקודת שיא חדשה בגל המשני העולה.
    מקטע מינורי 10-11 יחד עם מקטעים מינוריים 11-12 ו12-13 יוצים גל משני המסתיים בנקודה 13 המהווה נקודת שפל חדשה (זמנית לעת עתה)
    מקטע 13-14 מקטע מינורי. 14-15 מקטע מינורי יורד (המסתיים בנקודת שפל 15 הגבוהה מנקודה 13 ולכן 13 הופכת לנקודה קבועה. מקטע 15-16 יוצר יחד עם קודמיו מקטע בגל משני ונקודה 16 הינה שיא זמני חדש.

נבדוק האם הגל המשני עולה: השפלים Gו 5 במגמה עולה (לא נתחשב לעת עתה בנקודת שפל 13 כי אין אחריה שפל קבוע) השיאים 2 ו 10 עולים ולכן הגל המשני עולה.

עד כאן האם בסדר?

רונן בוקר טוב

ניתחתי את ארפורט סיטי ויצא לי ניתוח אחר לגמרי

איפה הטעויות??[attachment=0:37tk2zi7]ארפורט סיטי.gif[/attachment:37tk2zi7]

האותיות בלבד הן נקודות שיא ושפל בגל המשני. אותיות+מספר קצות מקטעים בגל משני.
    לתשובתך אודה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות