x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: חישוב פרמית אגח להמרה

חישוב פרמית אגח להמרה

היי לברון
    מחיר המניה חלקי מחיר האגח כפול פרמית ההמרה האם זה נכון?
    למשל אגח טאואר ג' מחיר המניה 514 חלקי מחיר האגח 137 כפול 14 אחוז פלוס שווה427.7 ?
    או 514 חלקי 137 כפול 14 שווה 525.2 ?
    מה נכון?
    סליחה שיש לי הרבה שאלות.. :roll:
    תודה על המבלנות והתשובות
    בברכה
    דנה

Re: חישוב פרמית אגח להמרה

הי דנה
    חישוב פרמיית ההמרה הולך כך (ע"פ המחירים כרגע):
    100/מחיר המניה*(מחיר האגח * יחס המרה)
    מחיר אגח ג 137
    מחיר המניה 520.6
    יחס ההמרה 431
    100/520.6*(137*4.13)=113.42%
    ואכן ע"פ ביזפורטל בנתונים הללו פרמיית ההמרה היא 13.42%.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

תודה רבה ג'ימני

דנה388 ערב טוב ,
    ראיתי כעת את הודעתך..
    חישוב פרמיית ההמרה הינו חישוב מאוד קל והרי הנוסחא :

( מחיר האג"ח באגורות* יחס ההמרה )
    100 * 1 - שער המניה

במקרה שלנו לגבי טאואר ג' :
    מחיר האג"ח באגורות = 138.5
    יחס ההמרה = 4.31
    מחיר מניה טאואר =524.5

ומכאן - 13.81 = 100 * 1 - 524.5 / ( 138.5*4.31)

בכלל אם תרצי הסביר לך יותר על המכשיר אגח להמרה ומה החלום שלנו בתור משקיעים למצוא בשוק וכמו כן את דעתי מתי כדאי ומתי לא כדאי להמיר..
    ודנה , את יודעת היטב שאינך מציקה ואפילו לא לשנייה ..ומי שלא שואל לא יודע..
    בברכה ומקווה שעזרתי לברון

לברון
    תודה על כל התשובות שאתה מספק לכל החברים,
    אני לא דנה אבל אשמח לשמוע יותר על אג"ח להמרה כמכשיר להשקעה .
    יתרונות , חסרונות וכו'.
    בנוסף ישנה שאלה פתוחה שלי בקשר לאג"ח זה , אשמח אם תחווה דעתך.
    תודה
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

היי לברון
    אני משתמשת בתוכנה של הבנק ויש שם פרמית מימוש לא מצאתי יחס המרה. איפה אפשר למצוא יחס המרה?
    בענין טאואר ג' אם ממירים את האגח לפי הנתונים לעייל האם מחיר המימוש מאגח למניה הוא כ -440 ש"ת? מכיוון שהאגח נכנס למעשה למסלול המנייתי אני שוקלת את אפשרות ההמרה.
    לברון אשמח מאד ללמוד על אגחי המרה ועל אפשריות ההשקעה בהם. אולי שרשור חדש כי אני בטוחה שרבים יתענינו בכך
    אני מודה לך מאוד על תשובותיך המושכלות והסבלנות הרבה.
    בברכה
    דנה

ציטוט פורסם במקור על ידי דנה388
    היי לברון
    אני משתמשת בתוכנה של הבנק ויש שם פרמית מימוש לא מצאתי יחס המרה. איפה אפשר למצוא יחס המרה?
    בענין טאואר ג' אם ממירים את האגח לפי הנתונים לעייל האם מחיר המימוש מאגח למניה הוא כ -440 ש"ת? מכיוון שהאגח נכנס למעשה למסלול המנייתי אני שוקלת את אפשרות ההמרה.
    לברון אשמח מאד ללמוד על אגחי המרה ועל אפשריות ההשקעה בהם. אולי שרשור חדש כי אני בטוחה שרבים יתענינו בכך
    אני מודה לך מאוד על תשובותיך המושכלות והסבלנות הרבה.
    בברכה
    דנה
    אין סיבה להמיר למניה. ברגע שא"גח נכנס למסלול מנייתי הוא עוקב בצורה די חופפת לתנועת המנייה למעלה. היתרון הוא שאם המנייה מתרסקת, לאג"ח יש רצפה. נכון להיום המצב של המחזיקים בא"גח להמרה טוב יותר ממחזיקי המנייה מכיוון שהאחרונים מוגנים במקרה של ירידת ערך משמעותית של המניה.

לכן:
    אם אתה רוצה לממש רווחים - מכרי את האג"ח
    אםאתה רוצה את המנייה - המתיני והחזיקי באג"ח עד לסוף לפדיון מלא או חלקי של הקרן. ואז תמירי.

אגב פרטי ההמרה מעניינים רק מי שמעונין להמיר בפועל. אבל הפרטים נמצאים באתר הבורסה ובאתר בנק לאומי.

עוד על אג"ח להמרה:
    http://www.megamot.co.il/

ראי - שיעורים לדוגמא > ד - אגרות חוב להמרה מצגת מקצועית להדרכת אגרות חוב להמרה

שוב שלום דנה388 וdevy ,
    ארים את הכפפה ומחר אשתדל לתת סקירה נחמדה על המכשיר .
    דעתי היא די דומה לתשובתו של gsk ואני סבור שאין לך סיבה לבצע המרה
    כעת בקשר לנתונים ניתן למצוא בכל אתר כלכלי על היחסים ועוד פרמטרים , למשל בלאומי טרייד תקישי את שם האגח טאואר ג' ובצד ימין תלחצי על פרטי האגח..ואז בשורה התחתונה תוכלי לראות את יחס ההמרה , פרמית המרה ועוד...
    בברכה וערב טוב , לברון

הי דנה
    דבר ראשון אפשר למצוא את יחס ההמרה בכל אתר כלכלי. תיכנסי לדף של האגח בביזפורטל ותלחצי על הלינק חישובי אגח מצד ימין. תקבלי את כל הנתונים כולל פרמיית ההמרה ויחס ההמרה (שמופיע באחוזים ולכן יחס המרה של 431 משמע על כל 4.31 ע.נ תקבלי מניה).
    כמו כן כמו ש gsk אמר אין סיבה להמיר את האגח. ישנם שני מצבים בהם שווה להמיר את האגח:
    1. עקב כשל שוק כלשהו מחיר המניה עלה יחסית יותר מהאגח ונוצרת פרמיית המרה שלילית. במצב זה אם תקני את האגח ותמירי למניות וישר תמכרי אותם את תראי רווח. מצב זה יהיה זמני עד שהכשל יתוקן.
    2. במצב בו האגח עלה מעל ערכו המתואם והוא קרוב לפידיון. במצב כזה הישארות עד הפידיון תביא להפסד (האגח שווה יותר מהפארי) ואז עדיף להמיר את האגח למניות ולא להישאר לפדיון.
    כמו כן בזמנו רם נתן הסבר מאוד מפורט על אגחים להמרה והמסלולים השונים. תבצעי חיפוש ובהצלחה
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות