x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: מכפיל ממוצע של תא 25/100

מכפיל ממוצע של תא 25/100

שלום רב,
    אני מצטער אם שאלו את השאלה הזאת כבר, אני בכל אופן לא מצאתי את התשובה לכך.

ברצוני לדעת מה המכפיל של תא 25 ושל תא 100. עכשיו ולאורך השנים (אם אפשר לקבל גרף מכפיל, זה יהיה הטוב ביותר.

תודה רבה,
    עידן

Re: מכפיל ממוצע של תא 25/100

ציטוט פורסם במקור על ידי idanpl
    שלום רב,
    אני מצטער אם שאלו את השאלה הזאת כבר, אני בכל אופן לא מצאתי את התשובה לכך.

ברצוני לדעת מה המכפיל של תא 25 ושל תא 100. עכשיו ולאורך השנים (אם אפשר לקבל גרף מכפיל, זה יהיה הטוב ביותר.

תודה רבה,
    עידן
    עידן,

השאלה אינה נוגעת לניתוח טכני ולפיכך מועברת לפורום הראשי.

איתך הסליחה,

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

- עידן, גם אני לא מצאתי את התשובה לכך, אבל אתה יכול לסכם את שווי השוק של 25 החברות במדד המעוף, נסמן A, וגם לסכם את הרווח הנקי השנתי של 25 החברות שבמדד, נסמן B, והיחס "A/B" הוא המכפיל של ת"א25

- אבל יותר מעניינת אותי שאלת מיליון הדולר: האם לא ימשיכו מדדי אירופה את מומנטום העליות של וול סטריט ודרום מזרח אסיה?

- ואם כן, אז האם לא ימשיך הציבור את מומנטום הקניות? והאם תגיע ת"א25 ל-1180(=1.16%) או שמא יעדיף הציבור לספק ביקושים? ולצאת מהפוזיציה לפני יום ראשון? ולמתן בכך את העליות?

- אז אנחנו נחכה ונמתין לאירופה, כדי לבדוק ולאשר את תקפות האכסיומה הראשונה, כי משם הכל נזיל, אז בהצלחה לכולם, תודה

אני יודע איך לחשב מכפיל, הבעיה היא שכמובן צריך טבלאות היסטוריות (שאין לי) וגם אם היו לי זה היה לוקח זמן.

בקשר לחלק השני של התגובה שלך, הוא קצת חורג מהשאלה המקורית שלי, ואולי שווה לך לפתוח THREAD נוסף.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות