x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: באיזה בתי השקעות משתמשים בטרייד-1?

באיזה בתי השקעות משתמשים בטרייד-1?

ולמשתמשים, האם המערכת יציבה ומהירה מספיק? (בקורס האחרון יוסי הסתייג ממנה)

חן חן לעונים

Re: באיזה בתי השקעות משתמשים בטרייד-1?

עובדים איתה דרך בנקים (בינלאומי או איגוד) - אין בית השקעות.

למה יוסי הסתייג ממנה ???

לי יש את המערכת כבר חצי שנה.

ואני נתקל במלא בעיות... אני חושב שהיא עדיין בעיתית (גם ביציבות המערכת וגם בנתונים שלפעמים מעוותים).

מי זה יוסי?

אני עובד עם המערכת חודש-חודשיים. מצד אחד האנשים בטרייד1 אדיבים ומערכת המסחר באמת משוכללת ועדיפה על מסחר דרך הבנקים הרגילים. יחד עם זאת, יש כמה בעיות שדורשות התייחסות דחופה כי הן מפריעות לסחור בצורה מיטבית ומעצבנות באופן כללי.

1. אין אפשרות לראות גרפים היסטוריים אלא רק תוך-יומיים. ליתר דיוק, קיימת אפשרות כזאת מבחינת התפריטים בחלונות, אבל הגרפים המוצגים מלאים טעויות.
    2. שער הפתיחה מעוות כי במקום להציג את המחיר עם נקודה (50.00) הוא מוצג עם פסיק (5,000) וזה גורם לבלאגן בכל מיני חישובים.
    3. אין אפשרות להיכנס למערכת בסופ"ש, ואין אפשרות להזרים פקודות אלא במהלך שעות המסחר.
    4. קובץ העזרה לא תואם את הגרסה הנוכחית של התכנה.
    5. כשאני משתמש בתכנה במחשב הנייד (עם מערכת הפעלה ויסטה), כל פעם שאני רוצה להזרים הוראת קנייה\מכירה התכנה נתקעת. במחשב שוחלני עם XP זה עובד חלק.

תגיע אליהם למשרד להתרשמות אישית ותבדוק היטב את כל הפרמטרים החשובים לך כסוחר.

מה שווי העמלות באופציות במערכת זו?

3 שקל

אוקיי. ז"א שצריך לפתוח חשבון בבינלאומי או איגוד...
    יוסי הסתייג ממנה בגלל המהירות והיציבות אבל רציתי לשמוע עוד מקורות פחות "מקצועיים".
    ארז - אני מבין שלא נתקלת בבעיות כאלה? ויש לך מושג עד כמה המחיר של 3 שקלים נתון למיקוח (גודל תיק וכו')?

אני בסה"כ משתמש בתוכנה מספר שבועות. ויש לי הרשאות רק לחבילת הבסיסית.
    יש להם בנוסף כול מיני אפשרויות מתקדמות למסחר יומי וסימולציות לאסטרטגיות . (אבל כול תוספת קטנה עולה כסף)

המסך היחיד שאני משתמש בו הוא המסך של האופציות על ת"א 25.
    בסמך זה הנתונים של כול האופציות מתעדכנות ברצף. אני לא מכיר מערכות אחרות , אבל זה די מרשים וגם נוח לעבודה.

לגבי תיק מניות אם אתה מעביר את תיק המניות שלך , אז המערכת שלהם היא לא שימושית , כי היא לא יודעת מה היה שער הקנייה שלך ולכן מלבד שינויים יומיים , המערכת לא שימושית (אני במקביל בודק דרך הבנק את מצב תיק המניות בסוף היום)

לגבי יציבות - כול עוד אני נשאר במסך העבודה הראשי שלי (אופציות על ת"א 25) - לא זוכר שהיו בעיות , אבל כשניסיתי להסתכל על מסכים אחרים נתקלתי בבעיות.

הבעיה הכי גדולה שאני נתקלתי בה היא שלפעמים אני פשוט לא מצליח להתחבר בכלל.
    זה קורה לי רק כשאני בעבודה ואני מניח שזה קשור ל firewall של החברה , כי בבית אף פעם לא היתה לי בעיה.
    בקיצור אם אתה מתכנן להתחבר ממקום העבודה שלך , שווה לבדוק את הנושא.

מצד שני מה שהכי אהבתי במערכת שלהם זה שהכסף נשאר בבנק שלי (לי היה כבר חשבון בבינלאומי) , ואני יכול במקביל לראות את כול התנועות דרך המערכת של הבנק.

הם נותנים 0.1 קניה ומכירה ו 3 שקל לאופציה , אבל אני התרשמתי שהמחיר לאופציה תלוי גם בכמויות ופתוח למשא ומתן.
    ואם אתה עושה לפחות 100 אופציות בחודש - אז אין לך עלות על השימוש בתוכנה.

בהצלחה.

מי שלא מראה מחיר כמו שצריך לדעתי לא צריך לסחור דרכו...
    אין דין 50.00 כדין 5,000 (כאילו דהההה).
    היה לי פעם בלבול כזה כשסחרתי בחו"ל, עלה לי בהרבה מאד כסף ברגע האמת
    (שוב, כי אני התבלבלתי).

הצגת הסכום כמו שצריך היא מהדברים החשובים ביותר לדעתי.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות