x

עמוד 3 מתוך 8 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 80

נושא: הודעה חשובה !

Re: הודעה חשובה !

אני חברה באתר "שחקן מעו"ף " -טרם היוולדו ,כאתר "שחקן מעו"ף" -בתקופה ששחקן ייעץ לנו אישית, לפי בקשתנו.
    נכון- מעולם לא היכרנו באופן אישי. מעולם לא לחצנו ידיים. הוא לא דיבר איתי בקולו- ואני לא דברתי איתו.
    אך מאי נפקא מינה- מבחינתי אדם המסוגל להתבטא ברמה כל-כך גבוהה, המסוגל לנתח את הכלכלה העולמית, את השווקים בארץ ובנכר-באופן כה רהוט ומדוייק- להעניק לנו תחזיות נכונות ובטוחות, בעת ובעונה אחת- ולתת מעצמו- כל-כך הרבה- ללא תמורה-
    ב ס פ ר ש ל י ה ו א מ י ו ח ד ו מ ו ש ל ם תמיד יהיו אנשים צרי-עינים, רעי-לב , אשר במסווה של "דאגה לשלום הצבור" יקברו עמוק באדמה את האמת .
    אז נניח להם- כי הם כמו סופת חול בסהרה- שכאשר שוככת, לא זוכרים שהייתה.-
    ולשחקן ולצוות המסור שלו- אאחל: "פרו ורבו ומלאו את הארץ"
    אילנה.

שחקן אנחנו מאחוריך.

צ'רלי

"הכלבים נובחים והשיירה עוברת"

ערב טוב לכולם,
    אכן, כתבה שיטחית ומגמתית זימן לנו אתר ביזפורטל, ויותר משהכתבה מעידה על אתר 'שחקן מעוף' מעידה היא על אתר 'ביזפורטל', בבחינת- "הפוסל במומו פוסל"

קראתי, את הכתבה ולמען האמת- לא התפעמתי יתר על המידה 'מהגילויים' ו'מהסקופים'. מה למדנו עד כה? שיש חברה בשם CBGN? שהיא לא פעילה עדיין? שהמשרדים בנתיים ריקים? וכי יש חדש בכל אלה? שהכתב משער שיוסי אלוף מסתתר מאחורי הפסיבדון "שחקן מעוף" ?
    ואוו
    התפעמתי, ובני מעיי אמרו שירה :?

נער הייתי, וגם זקנתי- ולא הייתי מתרגש יתר על המידה מהכתבה. מילא, אם כל המהלך הזה הוא סוג של ספין קונספירטיבי של שחקן מעוף, יוסי אלוף, עליזה מורנו או משה רבינו. מילא
    אבל להשחית זמן, כאב לב, זמן מקלדת ומפח נפש בשל טיפשותם/ קנאתם של אחרים, זה ממש חבל והייתי מייעץ הצעה חברית לכל המעורבים כולל יוסי אלוף שיחדלו מהתגובות המשפטיות או מהתגובות הטעונות כלפי ביזפורטל. אין בכך כל צורך
    להיפך, מבחינה חשיפתית ופרסומית אתר ביזפורטל נתן לשחקן מעוף ולשאר המעורבים במה מעולה
    לו הייתי מנהל אתר ביזפורטל או בעל מניות בו הייתי מכה על מצחי ושואל את עצמי: עד מתיי טפשים חרוצים יכתבו כתבות ויפגעו בי- באתר ביזפורטל?

לילה טוב לכולם!

שחקן, ושאר החברים -
    זה היה רק עניין של זמן עד אשר הסקרנות של המדיה תיגבר על האינטגריטי המקצועי והם אכן שלחו כתבלבים לראות מה קורה.

בכל מקרה, אהבתי את הביטוי "אפעס"...

בואו נתמקד בעיקר

מיקי

התגובה הראויה....

שחקן שלום,

לפי דעתי הדרך הטובה ביותר להגיב זה כפי שציינת לתת שירותים ללא תשלום כמו צפייה בזמן אמת בעוד הם גובים על כך תשלום.......כך כסף ייצא מהכיס שלהם בצורה יותר מהירה (יותר נכון לא ייכנס להם ...) וזאת במקביל לתביעה שאתה יכול להגיש כנגדם.....כך הם ישלמו ובמזומן הן בטווח הקצר והן בטווח הארוך (כולנו הרי מכירים את הסחבת בבתי המשפט).......

יישר כח.

אני לא נוהג לכתוב בפורומים אבל בעקבות קריאת הכתבה בביזפורטל ותגובתו של שחקן אני פשוט רוצה לאמר שבארצנו קשה מאד לפרגן לאנשים צנועים ומצליחים וחבל שכך (צניעות מזוהה מיד עם חולשה). אני מקווה ששחקן יסיים את הפרשה במהירות כיוון שאני מתעד להמשיך עם אתר זה זמו רב מאד.
    בהזדמנות זו תודה על הסקירות ושירות ה SMS פשוט מדהים !!!

אפי
    אפי

שחקן!
    אני משתמש פאסיבי בדרך כלל
    אך מרגיש שחייב לחזק.
    המשך בדרכך החכמה והנעימה
    הלוואי וירבו אנשים כמוך במדינתנו
    יהיו מניעיך אשר יהיו
    ותהיה מי שתהיה
    התוצאה מדהימה ומיוחדת בכל קנה מידה!
    ובל נשכח את הצוות המסור והמקצועי!
    אם אתם צריכים עזרה ממני בכל ענין שהוא רק תבקשו!
    אשמח להכיר לכם תודה
    וברוח האח הגדול:וואלה אישי!

למרבה ה"הפתעה" העיתונאי הנ"ל תומר התגלה כאדם קטן .
    רבים הם נעיתונאים שעל מנת להתפרסם ולפרסם כותבים דברים ומכפישים לרוב ואז הכל מותר (לדפוק לאנשים בשש בבוקר) לכתוב חצאי אמיתות וכו.
    השחקן בתגובה שלו חשף מידע על הכתב מעניין איך תומר מרגיש עכשיו אולי כמו ההרגשה של חלק מאלו שאותם הכפיש

שחקן אתה מספר אחד ושימותו הקנאים,שימשיכו להקשיב לגורביץ

טוב שלא נפלו גם על רונן,אין עליו.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות