במחשבה שניה, יש דבר כזה שחקנים. זה הרי אתר שחקן מעוף.
אבל גם אנחנו שחקנים במשחק הזה.
יש שחקנים גדולים ושחקנים קטנים.
הכוונה שלי היתה לאמר שזה לא ראוי להאשים את "השחקנים" או את "הזרים" בהפתעות כביכול שקורות בשוק. אם אני מחליט לממש עסקה בהפסד, אז אני לא מאשים את "השחקנים" או מחפש את הסיבות אצלם, איך הם יכלו לעשות לי דבר כזה.
אני יודע שאף אחד לא יצא בהאשמות בשרשור כאן, אבל שוב מה שאני מנסה לאמר זה שהשוק נותן אינפורמציה, אנחנו לוקחים סיכון, מנסים להפסיד מעט ולהרוויח הרבה, והפסדים זה חלק מהמשחק ללא קשר לשחקנים שכביכול שולטים בשוק. כולנו שולטים ומשפיעים על השוק ביחד ברמות שונות.
אני לא בטוח שאני מצליח להביע את עצמי כאן כמו שרציתי .. צריך לחפש את הסיבות לתנועות, באינפורמציה שהשווקים בעולם ובת"א נותנים לנו ולא במצב הרוח של השחקנים. ויש סיבות לכך. זה לא אנחנו בקרב נגד השחקנים, אלא שוק שנותן אינפורמציה ואנחנו בעזרת שליטה ברגשות מנסים לנהל סיכונים. הנה הEUR/USD יורד עוד 10 פיפס ..
מקווה שיצאתי מזה איכשהו ...