אשמח לקבל סקירה קצרה לדעתכם על מנייתביוליין.
אחנתון? אתה שמת עליה עין? הייתי שמח לשמוע גם לדעתך בנושא, החברה נראית לי מאוד מבטיחה.
משקיע בב"ש
אשמח לקבל סקירה קצרה לדעתכם על מנייתביוליין.
אחנתון? אתה שמת עליה עין? הייתי שמח לשמוע גם לדעתך בנושא, החברה נראית לי מאוד מבטיחה.
משקיע בב"ש
אין הביישן למד...
ניסיון זה מה שאתה מקבל, כשאינך מקבל את מה שאתה רוצה.
אני לא מומחה אבל שאלת לדעתי.
באופן כללי, אני לא מתלהב מהשקעה בחברה שהשגיה מסתכמים בשני מוצרים שסיימו שלב II אך על הנייר היא כבר שווה חצי מיליארד ש"ח.
הכנסה אמיתית תגיע רק כאשר תהיה תרופה בחנויות וזה יקח עוד הרבה זמן והדרך לא בטוחה. מחיר המניה כרגע סוספטיבלי לטרנדים ותחושות.
אם כבר להמר על ביומד, ההעדפה האישית שלי היא חברות עם יחסי ציבור פחות טובים אך שווי שוק נמוך (בהרבה).
מסכים עם אחנתון.
בנוסף, החברה עובדת על מסחור התרופה לסכיזופרניה ומחיר המניה יקבע בהתאם להסכם שיושג.
כך שע"פ ההסכם (שעדיין לא קיים): בתגמול גבוה לביוליין - מחיר המניה יעלה ובתגמול נמוך אולי אפילו ירד. במידה ולא יחתם הסכם ייתכן והחברה תבצע בעצמה את השלב השלישי בניסוי אך אין לי מושג כמה כסף יש בקופת החברה, אולי יידרש גיוס אולי לא...
תודה רבה על דעתך, מקריאת הודעתך זו על חברות עם יחסי ציבור פחות טובים ושווי שוק נמוך יותר, האם אתה מכוון בעיקר לחברות שהן OTC ?פורסם במקור על ידי אחנתון
ושאלת המשך, מתי חברות שהן OTC עוברות למצב של מניה רגילה? במה זה תלוי?
ומה עם פרולור כבר נתת כניסה מחודשת אליה?
משקיע בב"ש
אין הביישן למד...
ניסיון זה מה שאתה מקבל, כשאינך מקבל את מה שאתה רוצה.
לא בהכרח חברות OTC.פורסם במקור על ידי משקיע בבש
לא בקי בתחום אבל אני חושב שעל מנת להיסחר שלא OTC על החברה לקחת על עצמה חובת דיווחים יותר קשוחה.
לגבי פרולור... נכנסתי שוב בסכום קטן. אם תמשיך לתקן למטה אולי אגדיל את ההחזקה.