x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 11

נושא: הזהב בעיניים טכניות

הזהב בעיניים טכניות

סטס בוקר טוב
    קראנו את המלצת השחקן להכנס לשורט על הזהב לאחר שיתבסס מתחת ל 1050 דולר
    האם אפשר לראות ניתוח טכני שלך של הזהב שאולי יבהיר למב 1050 ולא מעכשיו

כמו כן אם אני אמור להשקיע דרך תעודת סל אז שוב אני שואל איך ניתן לחשב את שער התעודה בשורט יחסית למחיר
    תודה
    אייל

Re: הזהב בעיניים טכניות

העליה האחרונה פרצה את התנגדות פיבו' 61.8 משאמור להצדיק המשך עליות דווקא אך ירידה ועצירה מתחת לרמה זו מדליקה נורה אדומה מעוד ששפל האחרון הוא בעל פתילים ארוכים (רמז למלחמה בין קונים ומוכרים) ניתן לראות שהמגמה המינורית היא עליה ורואים תעלה כלפי מעלה, אם השיא שיבנה יהיה נמוך מהשיא הקודם(וכתמיכה לירידה זה יהיה מתחת ל61. אז כן ישנו צפי לירידה. למה 1050, נתחיל קודם ב1064 ששם תמיכת פיבו' 61.8 פריצה מטה והירידה כבר לא בתחום תיקון טכני וברמה של 1050 רואים את השפל(באליפסה) הנמוך של השנה לכן שבירתו יכולה להביא להמשך ירידות.

למען האמת סטס אינני מבין מה הסיבה שאתה מנתח את הכל בגרף של שעה לאמיתו של דבר אם אני מסתכל על התמונה הגדולה על הזה קרי גרף יומי אני מגיע למסקנה אחרת מאשר שאתה מגיע

תמונה אחת שוה אלף מילים

ציטוט פורסם במקור על ידי qjol
    למען האמת סטס אינני מבין מה הסיבה שאתה מנתח את הכל בגרף של שעה לאמיתו של דבר אם אני מסתכל על התמונה הגדולה על הזה קרי גרף יומי אני מגיע למסקנה אחרת מאשר שאתה מגיע

תמונה אחת שוה אלף מילים
    שבוע טוב

יואל-על אותו משקל .
    בגרף חודשי -אנחנו נמצאים בתיקון רוחבי של המחירים שפרצו את רצועה עליונה של בולינגר.

פריצה של המחירים בסך33 נקודות בגרף יומי.
    ואתה בהבדרות.

ככה שעדין אף אחד לא ממש בירידות-מגמות ראשיות עדין בעליה.

מרוב שכולם בראש של תיקון-ככה אני כמעט בטוח שיהיו עליות.או דשדוש.

בהצלחה
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים,,,

קצת מצחיק אותי ממתי מנתחים בגרף חודשי מה שאין כן שכן מנתחים בגרף יומי אבל שוב לא מנתחים בגרף שעתי
    ציטוט פורסם במקור על ידי bpy
    מרוב שכולם בראש של תיקון-ככה אני כמעט בטוח שיהיו עליות.או דשדוש.
    ומי מדבר בכלל מה שבראש של כולם אני מדבר על מה שכתוב בגרף סורי

בוקר טוב.
    לצחוק זה דבר בראי,,המשך לצחוק.
    רק תהדק את SL.

בהצלחה.
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים,,,

QJ אני מנתח בגרף שעתי(לפעמים מתפרע לשעתיים ואם אני ממש חי על הקצה אז 4 שעות)
    למה?! כי ככה אני סוחר אני סוחר תוך יומי וגרף של יום לא טוב לי. ומשאמרת שבין מה שנכתב אצלי לבין הגרף יומי אתה צודק לגמרי אבל מוזר לי שאת ה אומר זאת. צמד(מוצר) בגרף שעתי זה לא אותו צמד(מוצר) בגרף יומי!!! ואם תשים לב מה אמרתי לגבי סבירות לעלייה: "ניתן לראות שהמגמה המינורית היא עליה ורואים תעלה כלפי מעלה"

סטס שלום
    נכון שאתה סוחר יומי אך לא כולם כאלה
    התחלתי להסתכל על הזהב והנפט בגלל המלצות השחקן ובהתחלה באמת לא הסתדר לי שראיתי תעלה עולה

האם אתה יכול לצרף לניתוחים שלך גרף יומי ואפשר ואולי רצוי גם גרף לסוחר יומי
    זה יתן תמונה ברורה יותר לטובת כלל משתמשי הפורום
    תודה מראש
    אייל

ציטוט פורסם במקור על ידי etomer
    סטס שלום
    נכון שאתה סוחר יומי אך לא כולם כאלה
    התחלתי להסתכל על הזהב והנפט בגלל המלצות השחקן ובהתחלה באמת לא הסתדר לי שראיתי תעלה עולה

האם אתה יכול לצרף לניתוחים שלך גרף יומי ואפשר ואולי רצוי גם גרף לסוחר יומי
    זה יתן תמונה ברורה יותר לטובת כלל משתמשי הפורום
    תודה מראש
    אייל
    בתגובה השלישית מצורף גרף יומי

אני יודע
    התכוונתי שסטס כמנהל האתר יכניס את זה כנוהל בניתוחים שלו כדי למנוע בילבול בקרב משתמשי האתר כי בגרך השעתי המגמה המינורית בעליה
    אך המגמה בגרף היומי בירידה בכלל ולמי ששומע את השחקן שהמלצותיו לטווח ארוך זה מטעה זה מבלבל וחבל להטעות את החברה כאן
    תודה
    אייל

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות