x

עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 52

נושא: אסטרטגיית 31/1/10 - המשך תיקון/מיקסום רווח

Re: אסטרטגיית 31/1/10 - המשך תיקון/מיקסום רווח

דבר אחד בטוח - מצב מרתק שלדעתי נתקלנו בו פעם אחת בלבד לפני כחצי שנה,
    ובהחלט ניתן ללמוד ממנו רבות.

הרגשה שלי,ואני יודע שלא נכון לפעול מרגשות אבל בא לי לשתף אתכם.. , שהשבוע הזה יהיה כמו שבוע שעבר כלומר מחר עליות בתל אביב שיסתיימו בירידות בגלל החוזים ואז שוב וול תפתח אדום ושישי תתקן ושוב על אף הארביטראז שלילי תל אביב תהיה ירוקה. בקיצור עד הפקיעה כמו שקרה במספר השבועות האחרונים תצפו שהמדד יברח ויתכנס כל פעם ל1130 פעם מעל ופעם מתחת .אבל בסוף 1130 היא בהחלט נקודת שיווי משקל יציבה לחודש הנוכחי.(מפת פוזיציות מראה על אוכפים ברורים בטווח) .בכל מקרה תענוג יהיה לראות איך תתפתח האסטרטגיה (אני מושקע 8 פעמים)יש כאן הזדמנות ללמוד מהטוב ביותר איך לפעול במצב שעל פניו נראה לא משהו.*

כולי דרוך לראות מה עושים במצב שכזה.

אני מתחבט ומתלבט מה יהיה התיקון:
    האם לא כדאי לכתוב אופציות חשופות ומאד רחוקות (כי נשמענו לכללים והשארנו 70% בטחונות. כדאי שנשתמש בהם).
    אפשרות אחרת ולדעתי טובה יותר היא לבנות אסטרטגיה מתקנת על גבי האסטרטגיה הזו. לדוגמא אסטרטגיית שחיקה בשבוע הבא (או שבעצם עדיף כבר מחר...).

בכל מקרה מי שנמצא באסטרגיה של ה-31.01.10 ובאסטרטגיה של ה-07.02.10 בטח סובל מסכיזופרניה...רגע מתפלל לירידות ורגע לעליות .

שחקן - בוטחים בך ומה שבטוח שמהאסטרטגיה הזו נצא הרבה יותר חכמים :!: .

בהצלחה לכולנו.

עמית.

אני חשבתי ששחקן יתן תיקון דרך הרחקת כתיבת הc1100- לסטרייק רחוק יותר (1140), ולא דרך הפוטים, אז זה באמת הולך להיות מרתק.

בגלל שאכן אנו נמצאים בכיוונים מנוגדים בשתי האסטרטגיות , אני חושב שכדי לצמצם הפסדים ניתן ל "מצע" האסטרטגיות, דהיינו - למי שיכול מבחינת בטחונות, ביום של ירידות לבצע עוד אסט' של 7.2 וביום של עליות לבצע עוד אסט' של 31.1
    אומנם שחקן טוען שאין דבר כזה ל"מצע"- אך זה במניות , ואם מאמינים בתיקונים שיוכלו לשפר רווח הרי שהמיצוע יגרום להאצתו.

אני לא כותב הרבה ומבין קטן בנגזרים . עשיתי קורס אצל אלוף וגם בעבר במגמות . אצל אלוף היה ממש מרתק ופרקטי.
    אינני מבין מדוע אנשים באים בכלל בטענות לשחקן. האדם תורם מהידע שלו מזמנו וכספו ומנסה ללמד את כולם את רזי המעוףושוק ההון.
    מי שנוגע במעוף צריך להיות מודע שאפשר להפסיד עשרות ומאות אלפים באירועי קיצון גם עם הגנות במרחקים שונים.
    אנשים שנוגעים באופציות כולם בוגרים וחייבים להיות מודעים שלפעמים מפסידים וגם הרבה .
    נראה לי ששחקן וצוות האתר לא מחדד מספיק נקודה זו ויש להבליטה לדעתי בשורה ראשונה בפורום אופציות ולהזהיר שהמעוף מסוכן מאד מאד .
    גם על קופסת סיגריות כתוב שהעישון מסרטן.
    שוב תודה לשחקן על תרומתו האדירה בנושא שוק ההון.ועל כולנו רק להודות לו ולא לבוא בטענות. ממש מוגזם שאנשים מקטרים במקום להגיד תודה..

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

לא ביצעתי את האסטרטגיות, אז מאוד מוזר לי שהן הפעם לא ממש מצליחות :?
    ללא ספק עומד להיות מעניין ההמשך
    מאחל לכולכם הצלחה
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

אבי-
    אני חושב שההערה לא במקומה, אף אחד לא בא בטענות ובתלונות לשחקן.
    עברנו את הימים ההם.

ערב טוב,
    מישהו יכול לתת מחירי ביצוע התיקון (פחות או יותר..)
    אני מנסה חעקוב וללמוד.
    תודה רבה מראש.
    תודה רבה כמובן לשחקן על הרצון לעזור וללמד.

רעיון אישי שלי לתיקון - אשמח לחוות דעת עניינית וממוקדת:

כתיבה של 2 Call 1030 - מחיר יחידה (בשערי סגירה) 1703 ש"ח - סה"כ 3406+
    קנייה של 2 Call 1050 - מחיר יחידה 724 ש"ח - סה"כ 1448-

סה"כ הכנסה מהשינוי - 1958+ ש"ח.
    נקודת האיזון זזה ל- 1134.
    רווח מקסימאלי - 1828 ש"ח
    הפסד מקסימאלי - 3172 ש"ח

עם תזוזות כאלו אפשר למשוך בלי סוף - הרי החודש יגמר מתי שהוא כך שאין לי בעיה להמשיך עם התזוזות האלה כמה שרק צריך.

לצורך המחשה ויזואלית - מצ"ב תמונת הפוזיציה לפני ואחרי התיקון (תודה לרון על הממשק)
    מבחינתי אין מצב בחיים שאני מפסיד שקל באסטרטגיה הזאת, המטרה: ללכוד את המדד בתוך התחום הבטוח עד שיגמר לו הזמן - לי יש קצת יותר משבועיים - למדד אין ! (אני מקווה).

דעתכם ? (גם שחקן יכול ואף מומלץ)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות