x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: אסטרטגית שחקן מעוף 07/02 בסימולטור בנק הפועלים

אסטרטגית שחקן מעוף 07/02 בסימולטור בנק הפועלים

שלום לכולם,

1) למי שמשתמש בסימולטור פועלים; האם ישנה דרך לשמור את האסטרטגיות אני כותב דרך מסך 'שימוש בנתוני מסחר בזמן אמת'; כרגע הוא מאפשר לייבא רק את האחרונה שסומלצה והיא היחידה שקיימת גם אחרי שנכנסים מחדש למערכת.

2) לגבי אסטרטגית שחקן: צירפתי שני גרפים של האסטרטגיה כפי שהיא בסימולטור ומה שלא ברור לי הוא שבשני המקרים אני עומד עם העכבר על מדד 1130, פעם אחת על הגרף הירוק ופעם שנייה על הגרף האדום - פעם אחת האסט' ברווח ופעם שניה היא בהפסד.
    לפי מה שהבנתי האסט' מוגנת בין 1080 ל 1170.
    מישהו יכול להסביר את זה?

ציינתי שאני חדש בנושא?

תודה, אסף.

Re: אסטרטגית שחקן מעוף 07/02 בסימולטור בנק הפועלים

הקו הירוק מראה לך את תמונת הרווח/הפסד בפקיעה מה שאומר שבמידה והפקיעה תהיה במדד 1130 האסט' תרוויח 210 ש"ח

הקו האדום מראה לך , נכון לזמן ביצוע הגרף, שבמדד 1130 האסט' בהפסד של 230 ש"ח

אם תשנה את מס' הימים לפקיעה תראה שינוי של רווח/הפסד באותו מדד מכיוון שהטטא ושאר היווניות ישפיעו.

כמו כן אתה יכול לראות שלא משנה מה יהיה המדד היום האסט' לא תעבור לרווח מכיוון שכל החלק שמעל הקו האדום לא עובר את קו ה "0" בעמודה של הכסף.

ככל שיהיו פחות ימים לפקיעה (באותו מדד) ייצבע השטח שהקו הירוק (כחול) תוחם מעל קו ה" 0 " בעמודת הכסף.
    מקווה שעזרתי
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

Re: אסטרטגית שחקן מעוף 07/02 בסימולטור בנק הפועלים

תודה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות