x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: תשובה לסביון בקשר לרשימה אגחים!

תשובה לסביון בקשר לרשימה אגחים!

ראשית אני שחקן חדש כאן..ואיני יודע את המדיניות
    אני מתמחה באגחי זבל וזאת פרנסתי..אני עושה את זה לפרקים מביתי בתאילנד

אגחים שיצאו מרשימת סכנה(דעתי בלבד כמובן):אביב4 אורכית א ארזים 3 פטרו גרופ א קציר א

אגחים מסוכנים: אבל משתלמים: טאו ב מלרג א מלרג ב סקורפיו א

אשמח לעזור בכל שאלה! להזכירכם אין לשים יותר מאחוז על ההון על אגחי זבל!
    ויש להתייעץ עם האשה..לשיטתי אחרי עלייה של 20-40 אחוז לצוד חדשות!

לשיטתי אחרי עלייה עד 40 אחוז פשוט למכור ולצוד את היוצאות מהבוץ!

Re: תשובה לסביון בקשר לרשימה אגחים!

rizi
    רצוי שתפרט במספר מילים על כל אחד מהאגחי"ם, שלדעתך יצאו מכלל סכנה, את הסיבות וכן את יחס סיכוי/סיכון כך שנוכל להתרשם ולהמשיך את הבדיקות , כל אחד לשיטתו.
    כך נוכל ליצור דיון פורה שירכז עוד תגובות ממשתמשים נוספים שאולי רואים דברים אחרת.
    ברוך הבא ובהצלחה.
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

Re: תשובה לסביון בקשר לרשימה אגחים!

ברוך הבא ריזי :-)
    לגבי האג"חים שרשמת - אורכית היא חברה שעדיין לא ברור לי מהיכן היא תראה רווחיות. אשמח אם תפרט אודותיה.
    לגבי קרן קציר - מדובר בקרן שההשקעה המוצלחת היחידה שלה מאז שהנפיקה את האג"חים היתה רכישה חוזרת של האג"חים (למעלה מ-80% מהסדרה...). בכל שאר המובנים מדובר בקרן מפסידה. קח בחשבון שהאג"ח נפרע רק ב-2016.

לגבי מלרג - כתבתי כבר שלדעתי אם כבר בוחרים להשקיע כרגע בחברה (דבר שאני לא עושה), צריך לקנות את א' ולמכור את ב'. הפרעון באוקטובר הוא משמעותי יחסית באג"ח א.

דרך אגב, למה למכור אחרי עלייה של X אחוזים? אם אתה חושב שהאג"ח שווה לפחות מחיר מסוים, חכה בסבלנות :-)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות