x

עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
מציג תוצאות 31 עד 39 מתוך 39

נושא: אג"ח כנפיים ד' בריבית משתנה

היום מכרתי את כנפיים אגח ד' - בתחילת נובמבר כתבתי עליו שהיה בשער 77 - היום הוא 20% יותר גבוה + קיבלנו קופון

התשואה לפדיון שלו ירדה לתחום שפחות מעניין אותי ולכן נמכר

כנפיים היום חברה שונה - נכנס משקיע לאל-על, החברה ביצעה מימון מחדש ופרסה חובות - סה"כ למי שמחפש אגח בסיכון נמוך יחסית ותשואה נאה - כנפיים בהחלט מתאימה.

ציטוט פורסם במקור על ידי tby צפה בהודעה
    היום מכרתי את כנפיים אגח ד' .
    תודה על העדכון.

ציטוט פורסם במקור על ידי oferעפר צפה בהודעה
    תודה על העדכון.
    אני החלפתי בהצעה לאג"ח ה.
    מתכוון להחזיק לפרעון אלה אם יהיה מידע חדש שישנה את הערכה שלי לגבי היכולת פרעון או שהתשואה תהיה נמוכה מידי.

בינואר , שהוכרזה העסקה בין פימי לכנפיים על ההשקעה באל-על כתבתי

אם יורשה לי להביע דעה על העיסקה - אני חושב שפימי טועים ויצטערו על ההשקעה. חברות תעופה זה עסק רע.
    ובכן, פימי גילו הטעות וביטלו העסקה

עתה הסיכון של כנפיים שוב עולה כי תבקש לתמוך באל-על

אולי חברות תעופה זה עסק רע, אבל בכל תחום יכול להיות אפסייד.
    עד כמה שאני מבין, פימי חשבו שהאפסייד יצמח להם מתוך שינוי סדרי עולם ותרבות אירגונית שחשבו שיצליחו להנחיל באלעל. כשהבינו שאין על מה לדבר ועובדי אלעל רוצים "לראות את הנוף גם אם זה אומר לקפוץ מהצוק", הם הבינו ששום אפסייד לא יהיה פה.

אם הכל כל כך אפל עם הכנפיים, למה כל האגח"ים שלה עלו היום? מי קונה נייר שעתידו מוטל בספק?

ציטוט פורסם במקור על ידי sheck צפה בהודעה
    אם הכל כל כך אפל עם הכנפיים, למה כל האגח"ים שלה עלו היום? מי קונה נייר שעתידו מוטל בספק?
    זה לא מדוייק, בכל הניתוחים כאן ספרנו את אלעל כאפס - הבעייה עכשיו היא שייתכן וכנפיים תצטרך להעביר לשם כסף.
    אני חושב שכנפיים סבירה - אבל מבחינתי לפחות אגח ה עדיף כי יש לו שיעבוד לא רע.

ok גיל, הנקודה ברורה...
    מה אתה חושב לגבי אלמוגנם ב'? לדעתי היא בסיכון נמוך.

אולי כדאי לפתוח רובריקה נפרדת לגבי הנייר?

אלמוגים ? אני מציע שתפתח. אני מחפש השקעות. לשמחתי הסבב השקעות הקודם שבניתי לפני חצי שנה מורווח מאוד (חוץ מפטרוכימיים וחבס...) ואני מגדיל נזילות ומחפש תיק חדש לבניה אז יש סיכוי שאני אכנס לאלמוגים אם יש בו בשר.
    בכל מקרה אם יש לך רעיון לאג"חים בסיכון סביר עם שיעבוד טוב ומבחיר טוב (אדיש למח"מ) אני מאוד מחפש.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות