יש הצעה חדשה להמרה - אני כאמור נכנסתי לפוזיציה אך ורק בשביל לקבל את ההצעה. רוצה להתיישב לכמה שנים על אגח בתשואה יפה עם יחס LTV טוב. הפעם הם לא לוקחים סיכון והורידו את רף ההיענות ל 60 מליון ע.נ. כמו כן ההצעה מלווה בהנפקת זכויות ובגיוס חדש של חוב. ככה שבהערכה שמרנית - לדעתי יש סבירות גבוהה להתקבלות ההצעה. (פעם קודמת היו להם 78 מליון ערך נקוב שהסכימו.)
בגלל שהם עכשיו לא בטוחים כמה הם מנפיקים הם פשוט החליטו על מנגנון התאמה לשעבוד:
75% + צריך להוסיף.
70% - מתחילים.
65% - אפשר לשחרר כאשר זה עובר יחס זה.
הם יכולים להרחיב את הסדרה - כל עוד הם שומרים על הדירוג (לא ציינתי אותו כלל בשיקול שלי אבל דירגו אותם ilA negative ) כולל להביא 20 מליון בהנפקה חדשה.
הדילמה שלי לגבי ההחלפה כרגע היא שגלובל כנפיים אינה סחירה - היא נראת חברה לא רעה מהדוחות הכספיים שמרוויחה באופן עקבי סכומים יפים שיוכלו לשרת את האג"ח. אני קצת סקפטי אחרי מקרה חבס בו בדוחות הכל טוב ובפועל לא. לא ברור לי - איך נקבע השווי של גלובל וכאן אני קצת חושש.
סה"כ לדעתי אני בפנים למרות הכל - אבל אני אשמח לשמוע עוד דעות למי שמתעניין בפוזיציה.
אציין גם שכתבתי פוסט על טרייד אחר שלי שאני רוצה לשבת עליו שנים (נאנט ד) - גם בגלל הבטוחה - אבל כאן יש לי יכולת לשערך את רוביג בעצמי. כאן אין לי ולכן קצת קשה לחשוב כמה אני מתמחר את חוסר הוודאות הזאת.