x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: אג"חים של חברות פישמן

אג"חים של חברות פישמן

שילה (ומומחים/מבינים אחרים) שלום,

אשמח לקבל חוות דעתכם לגבי אג"חי קבוצת פישמן, וספציפית:

1. האם האג"חים הקצרים של דרבן (כגון ג' - מח"מ 1.7 צמוד + 4. הם בסיכון נמוך וראויים לשמש כ"חניה" לכסף*(אפילו תוך נכונות להשאר עד לפדיון מלא?

2. מה רמת הסיכון של אג"חי מבני תעשיה? האם הקצרים (ז', י"ב) הם ברמת סיכון נמוכה לאותו שימוש כמו דרבן בשאלה מס. 1? מי עדיף מבני תעשיה או דרבן?

3. מה רמת הסיכון של כלכלית? האם כלכלית ו' מציעה רמת סיכון - סיכוי כדאית/סבירה?

תודה ובהצלחה בתפקידך החדש!

Re: אג"חים של חברות פישמן

ציטוט פורסם במקור על ידי ש_ל
    שילה (ומומחים/מבינים אחרים) שלום,

אשמח לקבל חוות דעתכם לגבי אג"חי קבוצת פישמן, וספציפית:

1. האם האג"חים הקצרים של דרבן (כגון ג' - מח"מ 1.7 צמוד + 4. הם בסיכון נמוך וראויים לשמש כ"חניה" לכסף*(אפילו תוך נכונות להשאר עד לפדיון מלא?

2. מה רמת הסיכון של אג"חי מבני תעשיה? האם הקצרים (ז', י"ב) הם ברמת סיכון נמוכה לאותו שימוש כמו דרבן בשאלה מס. 1? מי עדיף מבני תעשיה או דרבן?

3. מה רמת הסיכון של כלכלית? האם כלכלית ו' מציעה רמת סיכון - סיכוי כדאית/סבירה?

תודה ובהצלחה בתפקידך החדש!
    אני מצטרף לשאלה.
    אני מחזיק כלכלית ה' , מבני תעשיה ה' (צמוד ליורו - לא כל כך מוצלח ) ודרבן ג' מה דעתכם

אלעד

נראה שהאגחים של דרבן ומבני תעשיה פחות ספקולטיבים מכלכלית - זה מתבטא בתשואות שלהן לפדיון.
    אגב, ישנה כתבה חדשה על דרבן אגח ג באתר ראש כסף.

ציטוט פורסם במקור על ידי dave42
    נראה שהאגחים של דרבן ומבני תעשיה פחות ספקולטיבים מכלכלית - זה מתבטא בתשואות שלהן לפדיון.
    אגב, ישנה כתבה חדשה על דרבן אגח ג באתר ראש כסף.
    הכתבה הנ"ל היתה הטריגר לשאלותי. אני מנסה לקבל חיזוקים להמלצה הנ"ל, אבל טרם קיבלתי תשובה פרט לתשובתך שלך (ועליה - תודה).

קשה לי לתת תשובה טוב לגבי כלכלית ירושלים - הדו"חות שלה לא ברורים לי וקשה לי לגבש מסקנה לגביה.
    מירלנד - כנ"ל, קשה לי להבין את מצב החברה המדויק, מה עוד שמדובר בחברה שפעילותה ברוסיה (מה שמקשה עליי לסמוך על הערכות השווי לנכסים שלה...).
    מבני תעשיה - לכאורה החברה היציבה יותר בקבוצת פישמן, אם כי צריך לשים לב ל"חליבה" אפשרית של דיבידנדים ע"י החברה האם כלכלית.
    בדרבן מעולם לא התעמקתי.

אני לא יודע לגבי סיכוי סיכון, וכו.
    אבל אני מחזיק את מבני תעשייה הקצרות כבר חצי שנה לערך.
    וגם אגח אחד של דרבן בערך אותו זמן.

בזמנו זה ניראה נכון.
    ומאז לא מצאתי סיבה רצינית למכור את הנייר.

אני לא יודע אם זו המלצה או לא... אבל מן הסתם אם אני מחזיק בנייר אני חושב שאני ארוויח.

ש_ל בוקר אור , וגם לך elade ..
    אם עדיין יש לכם תהיות או לא הבנתם בדיוק היכן אתם עומדים בנושא הנ"ל אז תפתחו הודעה חדשה לגביי מה בדיוק לא הבנתם ואני אנסה לעשות לכם קצת סדר בדברים לפחות איך שאני רואה אותם. ( אבל כמובן זו רק דעתי ).
    בכל מקרה לפי דעתי אתם בחברה טובה..(:

לברון שלום,
    אשמח אם תוכל להתיחס לשאלות הקונקרטיות שהעליתי בפוסט הפותח שלי בשרשור זה. השאלות מפורטות למדי ואשמח לשמוע את דעתך שלך בנושא.
    תודה.

היי ,
    תעשה לי טובה ותפתח שרשור חדש בנושא כדי שזה יהיה יותר מסודר . ובו תפרט מחדש את שאלותייך.
    ואני אזכור להתייחס לזה בהקדם.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות