x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: אגחים אנכל משאבים ואירופה

אגחים אנכל משאבים ואירופה

החברות הנל נמצאות ברשימת קניות של תותחים עכשיו ?
    מענינות לקניה?

Re: אגחים אנכל משאבים ואירופה

בוקר אור haimbu1 ,
    ראשית אני מאמין שהתכוונת לחברת אנגל .
    שנית יצאה הודעה היום בבוקר על החברה ( ניתן לראותה במאיה )
    ולסיום זה לא מקום של המלצת קנייה/מכירה ( לפחות לדעתי ) , אלא מקום של לקבל מושג איפה ואצל מי אנו שמים את הכסף שלנו , והערכות מה יעלה בגורלו ומכאן אנו מקבלים איש איש את ההחלטות שלו.
    גילוי נאות - לא מחזיק בנייר המדובר אבל אם לא תבין משהו ולא יהיה לך ברור אז תשאל ואנסה לתת לך סקירה קצרה על מי מול מי שם..
    בהצלחה

היי לברון
    האם הצעת הרכישה מעידה על סכויים טובים יותר לעמידה בתשלומי האגח?
    בברכה
    דנה

דנה388 ערב טוב ( לילה טוב ) ,
    ראשית אני רוצה להגיד שהמניה של אנגל משאבים כבר כמה ימים נמצאת במגמת טיסה וזאת עקב קרבות השליטה שמתנהלים שם.
    יפה על החברה למי שלא מכיר , החברה פועלת בעיקר במזרח אירופה אבל יש לה גם מספר נכסים מניבים בישראל , לחברה למרות הבעיות יש הון עצמי חיובי של כ 270 מיליון שקל !
    באחרונה כפי שציינתי מתנהלים קרבות על הכנסת משקיע חדש ומי שיכריע יהיה למעשה בעלי האגחים .
    כרגע הקרב הוא בין 3 קבוצות :
    1) הראשונה שנתנה את ההצעה הינה אוריגו - אני לא אכנס לפרטי ההצעה ( אלא אם כן תבקשי דנה ) אבל לפי איך שאני רואה אותה אז האגחים היום נסחרים במחירים גבוהים להצעה של אוריגו!!
    2) ההצעה השנייה הינה של של אלוביץ ( בזק ) - טאגור , ההצעה הינה למעשה שיפור לא רע על פני ההצעה של אוריגו ( וגם כאן לא אכנס לפרטי הצעה ) - בהצעה הזאת המחירים הנוכחיים של האגחים הינם לפי דעתי נמוכים אבל נמוכים טיפה !!
    3)ההצעה השלישית שלפי דעתי האישית היא הכי פחות רלוונטית היא של קבוצה קפריסאית GBES ,אשר הציעה לפי דעתי הצעה "מעליבה " לכל העוסקים בפרשה .

אז לשאלתך כן הייתי אומר שההצעות מראות על שיפור ביכולת החזר האגח , אבל את צריכה לשאול את עצמך בראש ובראשונה איזה מחיר ישלמו לך בהסדר כזה או אחר , לפי דעתי הדבר ילווה בתספורת רצינית!!! ואת גם צריכה לשאול מבחינה כלכלית ( לפחות כך אני מסתכל בחברה הזאת ) כמה אפסייד עוד קיים לעומת הסיכון ??
    הרי האגחים לא מתומחרים זול מאוד או בפער לטובת המשקיע במקרה של הסדר !! ולכן הייתי אולי מחפש יהלומים אחרים בהררי הזבל.. ( כמו שרם הדגול היה אומר )
    גילוי נאות -לא מחזיק באגחים שדוברו , בנוסף אין לי שום דבר נגד החברה ואני בטוח שיש כאלה שרואים את הדברים בצורה שונה ( וטוב שכך ) ואני מאחל בהצלחה לכל המחזיקים !!
    אני בסך הכל נותן את זווית הראיה שלי והניתוח האישי שלי , ומקווה שזה עוזר פה ושם למישהו/מישהי
    בברכה , לברון

אם קבוצתה של טאגור תזכה, זה יעשה טוב לא אגחים של טאגור.
    עד עכשיו היה חשש כי טאגור רק שורפת מזומנים שכן היא בעיקר פעילה במזרח אירופה.
    אם היא תזכה באנגל משאבים, שהיא חברה יזמית בארץ אזי טאגור תוכל להיות חברה מניבה.

לדעתי בתרחיש שטאגור תזכה, האגחים יכולים לעלות בעוד מספר אחוזים. כאמור אם יעלו בעוד מספר אחוזים לשווי ריאלי, טאגור תוכל להתחיל למכור את הכסף שהיא מחזיקה בקופתה ולהשתמש בו לפעילות החדשה, כמו כן גם לרשום רווח הון ולחסוך בעלויות גיוס הון חדשות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות