x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: shilk,מה דעתך על שורט תל בונד?

shilk,מה דעתך על שורט תל בונד?

אתה רושם פה כל הזמן שלדעתך המחירים של האגחים גבוהים, אני יותר ממסכים, כמובן שאין זה אומר שלא ימשכו העליות (אבל גם אם כן לדעתי יהיו קטנות מאוד) אבל סיכוי סביר מאוד למימוש של מספר אחוזים במיוחד אם שווקי המניות ימשיכו לרדת.
    מה דעתך? האם שווה את זה? האם אתה מכיר את התעודות שמבצעות את זה?
    המחזורים שם נמוכים בתעודות שראיתי, אין מינוף , האם יש שחיקה כמו בתעודות סל על מניות? איזה מדד (20,40,60) עדיף לשורט? אשמח לשמוע את דעתך על הנושא

Re: shilk,מה דעתך על שורט תל בונד?

לדעתי אם נכנסים לשורט אז בונד 40.מחזור לא קובע-מה שקובע ספרייד צמוד.ונכון אין ממונפות

תגובה לגבי שורט על מדד התל-בונד:
    למדד התל-בונד 20 ישנה תעודה עם המנוף הכי גבוה שקיים כעת בבורסה.
    התעודה נקראת מבט חסר תל-בונד 20 אגרסיבית והמנוף שלה נכון להיום הוא 4.3 (המנוף הוא פעמיים מדד התל-בונד 20 מחולק במחיר התודה שוא 116)
    דרך אגב לתעודה זו אין שחיקה מטורפת כמו לתעודות השורט היומיות היומיות (אלה שמסתיימות עם פי2 יומי/חודשי, פי3 יומי/חודשי וכו').
    בכבוד רב
    איתי

בנוסף לתעודה של מבט הממונפת ישנה גם תעודה של קסם שורט תל בונד 20 פי2..
    בהצלחה.

אוקיי, אני אגיד את דעתי לגבי שורט על אג"חים בכלל, ובפרט על אג"חים צמודים.
    חשוב להבין 2 דברים:
    1. באג"חים סולידיים, גם כשהמחירים גבוהים, זה לא אומר שהאג"ח בהכרח חייב לרדת, וגם אם הוא יירד הירידה עשויה להיות מתונה.
    מדוע? צריך לזכור שבמידה והזמן חולף אבל מחיר האג"ח לא משתנה, התשואה עליו זוחלת למעלה. כלומר, מצב שבו בשנה הקרובה האג"חים ידשדשו הוא בהחלט אפשרי.
    2. לגבי אג"חים צמודים - הדבר שכתבתי נכון שבעתיים. כאשר המדדים הם חיוביים, ומחיר האג"ח לא משתנה, העלייה בתשואות תהיה מהירה יותר.

לכן, אני לא מתלהב לעשות שורט על אג"ח/ מדדי אג"ח, בטח לא על אג"חים צמודים למדד.

ועוד נקודה לסיום - כשקונים תעודת סל חייבים לבדוק את התשקיף שלה ואת המנגנון שעל-פיו נקבע המחיר.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות