שחקן שלום,
יש לי 2500 יח' שורט נדלן משער 1800, אתה יודע מה השער היום פחות מ1350.
אתה חושב שיחזור תשער 1800, למכור עכשיו בהפסד?
אודה לעצתך.
שחקן שלום,
יש לי 2500 יח' שורט נדלן משער 1800, אתה יודע מה השער היום פחות מ1350.
אתה חושב שיחזור תשער 1800, למכור עכשיו בהפסד?
אודה לעצתך.
אם זה שורט על נדל"ן ישראלי תחזיק במניה כי מחירי הנדל"ן בארץ עדיין גבוהים לטעמי , אבל אם זה על נדל"ן בחו"ל , במיוחד ארה"ב אני לא צופה להמשך ירידות . ברגע שהמערכת הפיננסית תתייצב בארה"ב , הם יאשרו יותר משכנתאות , וזה יצור ביקוש לנדל"ן .
נראה לי שלא הסברת את עצמך טוב , אני מניח לפי המחיר כי התכוונת לשורט נדלן 2 של קסם , ולכן אני חושב שלימכור זה לא יהיה רעיון טוב , כעיקרון מחר קסם מתכסים על התעודה ולכן יש מצב שהמחיר יתכווץ יותר מהמחיר היום , במצב זה אני במקומך ואם יש יכולת הייתי מחזק את התעודה בכמות כפולה של ע"נ באם זה ניתן ואז בעצם את משפר את מצבך , כמובן שיש לקחת בחשבון את מצב הבורסה ואת מצב הנדל"ן , כעיקרון למניות הנדל"ן לא היה כח בחודש האחרון והיו אפילו ימים שהמעוף עלה והנל"ן ירד , היום מה שקרה הרבה אנשים יודעים שקסם מתכסים על התעודות הממנופות ביום הפקיעה ולכן הם קנו מניות נדל"ן על מנת למכור לקסם מחר ולהרוויח כמה אחוזים על הדרך .
אני מניח שכבר בתחילת שבוע הבא נראה את הנדל"ן חוזר למגמת הירידה לכיוון התמיכה באזור ה 155 +- .
שיהיה בהצלחהוהרבה זהירות .
המידע שרשמתי לעיל הינו מידע תיאורטי ולכן אבקש לא להיסתמך עליו אלא על מכלול הנתונים הקיימים ברשת .
רק הצלחה לכולם
יואל