איתות קניה
מחזור יומי ממוצע בשנה האחרונה - בינוני (250 אש"ח ליום בממוצע בשנה האחרונה)
טרייד בסיכון.
התנגדות קרובה 1900.
פרטים נוספים בהמשך.
לידיעתכם
רונן
איתות קניה
מחזור יומי ממוצע בשנה האחרונה - בינוני (250 אש"ח ליום בממוצע בשנה האחרונה)
טרייד בסיכון.
התנגדות קרובה 1900.
פרטים נוספים בהמשך.
לידיעתכם
רונן
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
תקציר טכני:
ב- 11 בינו' פרצה המניה רצועת דשדוש מתמשכת.
הפריצה לוותה במחזור בינוני.
יעד הפריצה נקבע על 1703 לערך (גובה רצועת הדשדוש).
ב- 14 לינו' קבעה המניה שער שיא (1677) בקרבת היעד שהוגדר, והיתה אמורה להכנס לתיקון קצר. העליות מה- 11 בינו' ועד 14 בינו' לוו במחזורים הולכים וגדלים - תמיכה בגל העולה.
היום, פתחה המניה ב- 1800 תוך פתיחת פער מחירים מעל לרמת היעד שהוגדרה, תוך שהיא מרכזת מחזור ענק של למעלה מ- 6 מליון ש"ח.
אני מצפה ל- Pull Back - תיקון מינורי שיחזיר את המחירים אל תוך רצועת הבולינג'ר העליונה, במהלך היומיים הקרובים.
המסחר נסגר בסמוך לרמת ההתנגדות הקרובה העומדת על 1901 לערך. ההתנגדות הבאה - 1988 לערך.
תמיכה קרובה ברמת 1704.
בהצלחה,
רונן
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
היי רונן
אשמח לניתוחך המקצועי למניית ארד.
תודה
זה מה שהכלי הגדול הזה באתר שנקרא "חיפוש" מעלה לי אולי יש עוד אבל זה מלמעלה
search.php?keywords=%D7%90%D7%A8%D7%93&terms=all&a uthor=mronen*&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0& ch=300&t=0&submit=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9
תודה
רק שנראה לי שדברים קצת התעדכנו מאז.
המניה פרצה את ה-2000 כבר.
מעניין אותי לשמוע חוות דעת על המשך הדרך.
עדכון 3/2/10:
המניה השלימה מהלך עולה של 55% לערך ונבלמה (זמנית) ברמת 2245.
כרגע מצויה המניה בתיקון מינורי.
פריצת רמת 2245 מעלה תספק איתות קניה נוסף.
תמיכה קרובה - 1999.
המחזורים שווריים וכך גם המתנדים.
בהצלחה
רונן
---