x

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 28

נושא: ניסוי כתיבת שוקת לפי דלתא - פברואר

ניסוי כתיבת שוקת לפי דלתא - פברואר

אוקיי. הניסוי מתחיל.
    הכללים - לא להיות בקול שהדלתא מעל 3 ובפוט שהדלתא מעל 0.5.

כתבתי C1250, הדלתא בביצוע הייתה 2.81. אם ביום חמישי לאחר הסגירה תהיה מעל 3 במובהק אגלגל למעלה את רגל הקול ולמעלה את רגל הפוט.
    כתבתי P1000, הדלתא בביצוע הייתה -0.28. אם ביום חמישי לאחר הסגירה תהיה מעל 0.5- במובהק אגלגל למטה את רגל הפוט ולמטה את רגל הקול.

(פוט 1010 הדלתא הייתה -0.51 ולכו לא כתבתי בסטרייק זה - ככלל צריך להיות מפלדה כי אם לא הוא לא שווה!)

אעדכן ואתייעץ במשך החודש.

איציק

Re: ניסוי כתיבת שוקת לפי דלתא - פברואר

היי איציק,

אתה יכול לכתוב גם מחירים ובטחונות?

תודה תודה.

ציטוט פורסם במקור על ידי חביתוש
    היי איציק,

תודה תודה.
    C1250 נכתב ב-20 ש"ח ליחידה.
    P1000 נכתב ב-55 ש"ח ליחידה.

לגבי ביטחונות לא יודע לענות תשובה מועילה. מסיבותי שלי אני עובד עם הבנק הבינלאומי ולא בית השקעות ולכן לא יודע כמה ביטחונות לקחו על אסטרטגיה זו שעשיתי. אני יכול לראות רק את סך ניצול הביטחונות הכולל אל מול המסגרת. מצטער פשוט לא יודע. הייתי שמח אם מישהו אחר היה נותן תשובה לשאלה זו.

איציק

יציק
    נסוי מעניין
    אם אתה מוכן להרחיב איך הגעת אליו ולאן הוא מוביל
    אבי

ציטוט פורסם במקור על ידי avraham-go
    יציק
    נסוי מעניין
    אבי
    אני כותב שקתות רחוקות כבר שנים.
    המטרה היא להוסיף כלי לכך.

איציק

ציטוט פורסם במקור על ידי itsikf1
    ציטוט פורסם במקור על ידי avraham-go
    יציק
    נסוי מעניין
    אבי
    אני כותב שקתות רחוקות כבר שנים.
    המטרה היא להוסיף כלי לכך.

איציק
    איציק מעניין אותי לדעת, מנסיונך כמבצע שוקתות רחבות שנים, מהיא סטטיסטיקת ההצלחה. כמה פעמים קרה (אם קרה) מצב קיצון בו הגעת להפסד מקסימלי? האם הצלחת להתמודד (לתקן בזמן) שוקתות רחבות בתקופת המפולת האחרונה?

אודה על תגובתך.

[/quote]

איציק מעניין אותי לדעת, מנסיונך כמבצע שוקתות רחבות שנים, מהיא סטטיסטיקת ההצלחה. כמה פעמים קרה (אם קרה) מצב קיצון בו הגעת להפסד מקסימלי? האם הצלחת להתמודד (לתקן בזמן) שוקתות רחבות בתקופת המפולת האחרונה?

אודה על תגובתך.[/quote]

סטטיסטיקת ההצלחה, אם שומרים על כללים נוקשים, היא גבוהה מאוד. זה נכון אם כותבים רחוק מספיק ומגלגלים/סוגרים בזמן אם השוק בורח לכיוון מסויים (תלוי אם זוחל לכיוון או עושה תנועה אלימה). למיטב ידיעתי עדיין השוק לא פקע בתנודה של מעל 15% (אני מודד מ -2003), ועוד לפני זה מגלגלים למטה או למעלה... תעבור על השרשורים ותראה כללים שהחברים, כולל אני כתבו. כללית אגיד שמעדיף לאכול בכפיות כדי לא להפסיד בדליים ולהימחק. רחוק זה שם המשחק.
    במפולת היה לי חודש אחד של הפסדים כבדים ביותר עקב טעות ואי עמידה בכללים. בטיסה למעלה היה לי חודש אחד בו שילמתי על הקולים. הרבה פעמים בשנים האחרונות גילגלתי וזה הצליח.
    אין תחליף לניסיון - לא שואלים ציפור איך היא מחשבת את הפיזיקה האווירונאוטית.
    כרגע אני רועד מפחד מתקיפה באיראן שיכולה להפיל השוק ב 10% ביום. במצב כזה סוגר ולא משנה מה ההפסד.

איציק

ציטוט פורסם במקור על ידי itsikf1
    ציטוט פורסם במקור על ידי חביתוש
    היי איציק,

תודה תודה.
    C1250 נכתב ב-20 ש"ח ליחידה.
    P1000 נכתב ב-55 ש"ח ליחידה.

לגבי ביטחונות לא יודע לענות תשובה מועילה. מסיבותי שלי אני עובד עם הבנק הבינלאומי ולא בית השקעות ולכן לא יודע כמה ביטחונות לקחו על אסטרטגיה זו שעשיתי. אני יכול לראות רק את סך ניצול הביטחונות הכולל אל מול המסגרת. מצטער פשוט לא יודע. הייתי שמח אם מישהו אחר היה נותן תשובה לשאלה זו.

איציק
    בנוגע לחישוב בטחונות:
    התרחישים הרלוונטים לכתיבות רחוקות הם +-24% שזה יוצא 1410 ו 865 (נכון לעכשיו)
    מחשבים את ההפסד בפקיעה במדד זה ואז מכפילים ב 0.35, שזה יוצא בקירוב שליש.
    אז הבטחונות לקול הם 160 נקודות כפול 100 שח כפול 0.35 שזה יוצא (בלי מחשבון) כ5500 שח. לפוט ההפרש הוא 135 נקודות וזה נותן קצת יותר מ4500 שח בטחונות.

הערות:
    - בנקים כך נאמר לי נוטים לקחת קצת יותר
    - כתיבות קרובות לכסף, לוקחות תרחיש גרוע ביותר בטווח 12% - ולא מכפילות ב 0.35
    - כתיבות מוגנות דורשות בטחונות בגובה ההפסד המקסימלי (אם הכתיבה קרובה לכסף, או פחות לפי 24% אחרת)

ועכשיו אני רק שאלה:
    האם תוכל להרחיב מעט למה אתה מתכוון שוקת דלתא. כלומר קצת על מה המוטיבציה לכך שזה אמור להצליח, מה קו המחשבה לתיקונים וכו' כי מהדוגמא (מהביצוע שלך) אני לא ממש מבין לאן אתה חותר.

אלעד

ועכשיו אני רק שאלה:
    האם תוכל להרחיב מעט למה אתה מתכוון שוקת דלתא. כלומר קצת על מה המוטיבציה לכך שזה אמור להצליח, מה קו המחשבה לתיקונים וכו' כי מהדוגמא (מהביצוע שלך) אני לא ממש מבין לאן אתה חותר.

אלעד[/quote]

אני מנסה לדייק, ליצור כלי עבודה, לאיפה לכתוב רגלי השוקת ולנסות לחשוב על שיטה יותר טובה לאיך ומתי מקרבים/מרחיקים רגליים.

איציק.

אודה על תגובתך.[/quote]

סטטיסטיקת ההצלחה, אם שומרים על כללים נוקשים, היא גבוהה מאוד. זה נכון אם כותבים רחוק מספיק ומגלגלים/סוגרים בזמן אם השוק בורח לכיוון מסויים (תלוי אם זוחל לכיוון או עושה תנועה אלימה). למיטב ידיעתי עדיין השוק לא פקע בתנודה של מעל 15% (אני מודד מ -2003), ועוד לפני זה מגלגלים למטה או למעלה... תעבור על השרשורים ותראה כללים שהחברים, כולל אני כתבו. כללית אגיד שמעדיף לאכול בכפיות כדי לא להפסיד בדליים ולהימחק. רחוק זה שם המשחק.
    במפולת היה לי חודש אחד של הפסדים כבדים ביותר עקב טעות ואי עמידה בכללים. בטיסה למעלה היה לי חודש אחד בו שילמתי על הקולים. הרבה פעמים בשנים האחרונות גילגלתי וזה הצליח.
    אין תחליף לניסיון - לא שואלים ציפור איך היא מחשבת את הפיזיקה האווירונאוטית.
    כרגע אני רועד מפחד מתקיפה באיראן שיכולה להפיל השוק ב 10% ביום. במצב כזה סוגר ולא משנה מה ההפסד.

איציק[/quote]
    עם ניסיון לא ניתן להתווכח . באחד הספרים שקראתי על אופציות בארה"ב . נכתב שהמחבר לא כותב פוטים חשופים . תמיד יכול לבוא 11 בספטמבר. אנשים פשטו רגל בגלל הכתיבות . לחלופין כותב קולים או כותב פוטים עם הגנות . השוק נופל , תמיד , מהר יותר מה שעולה. לעלות צריך סיבה לרדת לא.*

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות