x

עמוד 10 מתוך 11 ראשוןראשון ... 891011 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 100 מתוך 108

נושא: בדרך חזרה לתחתית 666 בs@P כלומר הv השני של הw

Re: בדרך חזרה לתחתית 666 בs@P כלומר הv השני של הw

- סלאלום, תעזוב אותך מספרור של גלי אליוט, כי כל פעם שאנחנו טועים אז אנחנו מבצעים "Backdating" לספרור הגלים, עד שזה מצליח לנו, אז מה שווה התיאוריה אם היא לא מסוגלת לנבא לנו את העתיד? וזה ידוע גם לך שהיסטוריה משופצת של ספרור הגלים לא תניב לנו רווחים, לא?

- חוץ מזה יש המון שיטות טובות בניתוח הטכני, והן עובדות טוב, והן לא מצריכות בדיקה מחודשת של המצב לתיקון ספרור הגלים, אז אל נא תיעלב, כי לא רציתי לפגוע, ואני רק רציתי להגיד את מה שאני חושב על שיטת אליוט, תודה

עידכון מעוף 1172 נפרץ אנחנו עדין בגל 5 של c של גל 2 גל 3 עוד לא החל

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    סללום, בוקר טוב,

לדעתי, אנחנו עדיין בתקופת דישדוש ב- S&P500.

צריך לשבור את 1020 (הנמוך של יוני/יולי).

מה שיפה בגלי אליוט זה שיש לך גם תיקון מסוג "פלאט" ולדעתי אנחנו כרגע נמצאים בתקופה כזו.

מה דעתך?

בהצלחה.
    סללום אז אני מבין שכעת גם אתה מסכים שבסופו של יום זה מה שקבלנו.

קח בחשבון, שאת כל הגלים האלימים הללו של C הם נוחתים על השוק בהפתעה ולכן הם אלימים.

ההפתעה יוצרת כדור שלג, כולם בבת אחת בורחים מהאולם העולה בלהבות, רק מעטים שורדים , חלק נמחץ למוות והרוב יוצא פגוע בשן ועין.

אגב, אם השוק מתכונן אליהם הם לא יהיו אלימים.

סללום ידידי,יש חדש?

בפעם המי יודע כמה שאני כותב את זה: חברים אל תתנהגו כמו סוחרים מתחילים, שורט על בורסה זו לא השקעה, זה כלי לגידור סיכונים.
    אם נדמה לכם שאנחנו הולכים לחטוף חזק, תהיו יותר דפנסיביים- קנו מניות דיבידנד יציבות כמו בזק,כיל,אלביט מערכות וגדרו את התיק שלכם בתעודות שורט וליותר מבינים ב- PUT .
    שאיפה של בורסה זה צמיחה, אל תהמרו על ירידות , כשהן יגיעו אז זה יהיה שלב ארוך ולא זבנג וגמרנו, הבורסה לא תרד ביום אחד ב20% , זה לוקח זמן מה וגם בזמן זה יהיו עליות ולא רק ירידות.
    לבנתיים חוסר ההשתתפות בעליות והימור בשורט גורם לכם יותר נזק מאשר תגרום לכם ירידה.
    חברים תתפתחו, תצברו ידע של נסיון מסחר ותשתמשו בו!
    מקווה שכולנו נלמד תמיד מהטעויות, ואני לא מדבר רק על הבורסה.
    גבר חתימה טובה!

הראלי הסתיים ותיקון עומק רק מבקש לצאת לדרך .
    פריצה של קווים סגולים מעלה תבטל השארה זאת.
    אי יכולת לשבור קווים סגולים לדעתי תיצור תחתיות חדשות.
    זאת רואים באמצעות כך שחדשות טובות ממשיכות להגיע אבל יש כמויות של הצע ברמות הנוכחיות מספיקאיזה הודעה לא במקום והתיקון העמוק מטה יחל.נכון לעכשיו אנחנו בשורט עם קטיעת הפסד ב1160

אחר צהרים טובים, מה דעתך כעת?

סלאלום, אני במקומך היית ממשיך לנתח מניות, שאת זה אתה עושה בצורה טובה, ומפסיק לנסות לתזמן את הבורסה רק ע"י ניתוח טכני.
    אתה ממשיך לשכוח שיש עולם פיננסי שקובע את החוקים ולא איזה גרף אחד או אחר.
    קנה פוטים להגנה, לך על תיק עם מניות מעו"ף שלא הפגיזו (גם חברה לישראל ובנק דיסקונט צריכים להיות בתוכו לדעתי), ופשוט תהיה עירני!
    ההפסדים שלך לא היו רק על תעודות השורט, אלא גם על העליות שאתה מחמיץ.
    יש יותר מדי רואי שחורות, תנסה להיות קצת אופטימי.
    ראה מקרה רוביני, מגאון פיננסי הוא נהיה מטרד שלא מצליח לחזות כלום.
    הירידות יבואו, אבל עכשיו זה הזמן להינות מהעליות.
    שבת שלום.

סלאלום לדעתי אנחנו מתקרבים לכיוון ה- 1300, האוויר למעלה נהיה קצת דליל- בארה"ב המסחר נהיה קופצני ולא בטוח בעצמו.
    אני מאמן שעכשיו יש מקום לקצת פסימיות.
    בלי תאוריית כאוס, יש מצב שתגיד מה הגבול העליון לפי הניתוח גרפי??

מה שאני רואה שעדין בגרף השבועי המגמה נראת ברורה מעלה חוץ ממצבי קניות היתר שנכנסנו אליהם.
    בגרף היומי רואים החלשות די ברורה ומגמתית של המתנדים מה שמצביע על תיקון שצריך לצאת לדרך השאלה מתי מה שאני רואה שמאז הראלי יש התכנסות של המחירים בתוך יתד עולה.
    מה שלי נראה שאולי נגיע לאזור 1280 הנקודות לכל היותר
    ואז נראה תיקון (במקרה של שבירת היתד מטה לאזור התעלה העולה) שזה בין 1220 ל1240 הנקודות בזמן הקרוב מה לטווח בינוני ארוך עדין קשה לומר בנתיים המגמה עולה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות