ציטוט פורסם במקור על ידי Sassi6
- navhmjep, כל הכבוד, שמחתך שמחתי, ואני שמח שקיבלת יום של חסד ביום חמישי כדי לברוח מההאסט' ברווח של 5%, וגם היום "בתוך יומי" נתמזל מזלך בגלל הקמת "קרן הייצוב" של גוש היורו, וזה עוד לא אומר שרואים את סוף התיקון, וזה למרות שגם דרום מזרח אסיה ירוקה בגלל זה.

- לכן אתה לא אלוף, אתה אך ורק סגן אלוף, כי נכון לעכשיו אתה מהמר ומצליח נגד מגמת התיקון, אבל זה לא עובד לאורך זמן, ולראיה זו האסט' של שבוע שעבר, שם הקדימך "שחקן" גם בנקודת היציאה בזמן וגם באחוז הרווח.

- חוץ מזה, כל הכבוד על הדבקות במטרה, על המשך הניסוי למרות התיקון העובר על השווקים, אבל קח בחשבון כי בהנחה שהתיקון ימשוך גם לשבוע הבא, אז תיאלץ להתמודד עם שני פרמטרים שליליים, עם התיקון, ועם השחיקה, אז האם אתה מרים ידיים ופורש? ואם לא אז שיהיה לך בהצלחה, ואנחנו עוקבים אחריך, תודה
כדי להעמיד דברים על דיוקם ברצוני להבהיר :
א. יצאתי שבוע שעבר מהאסט'לפני שחקן (כמדומני ביום שני בסוף היום)
ב. הנסיןון להסביר את ההצלחה בגורם זה או אחר היא סותרת את מהות הניסוי שבא לבדוק עשיית אסט' בלי שום מגמה. אני הרי מצהיר בניסוי שאין לי שום ידע וכוונה לתפוס את כוון השוק, מטרתי לבדוק האם האסט' מצליחות בכוונה או שמא כל אסט' מצליחה?????
ג. גם לשחקן קרו מקרים שרק בדקות בודדות יצאנו מהאסט' שלו ברווח.
ד. לא התכוונתי כלל שאני אלוף זה היה הומור עצמי שלכאורה אני מתנה בטפשות ועושה אסט' הפוך משחקן בלי שום ידע באופציות וברוב ככל האסט' אני יוצא לפני שחקן ברווח.
ד