ערב טוב,

צר לי לקלקל את המסיבה, אבל,
חברים יקרים - האם אין לכם משהו יותר מועיל מלעסוק בו -
1. מילא שמישהו מציע לערוך ניסוי, ניסוי הזוי מארץ "ביזארלנד" (הניסוי הזוי, לא מי שהציע אותו)
2. מילא שאחד או שניים עוד עונים לו ברצינות.
3. אבל דיון שלם על ענין שכזה ?

בטח רובכם מכיר את הפתגם הידוע "לא מתקנים את מה שאינו מקולקל", והאסטרטגיות של שחקן, או יותר נכון, "המוח" שעומד מאחורי האסטרטגיות של שחקן, בטח ובטח שאינו מקולקל, להיפך - זה אחד המוחות המיוחדים והמבריקים בתחום.
אז אנא מכם, נסו קודם לשפר, תוך שאיפה להתקרב ולו במעט ליכולת של שחקן (כמוני, כמו רובכם עוד רחוקים מכך) לפני העיסוק בתיאוריה הזויה שכזו.

ולסיום, אחטא גם אני ואגיב עניינית:
עד כמה שידוע לי, קבוצת ביקורת בניסוי זו אינה קבוצה שמקבלת משהו הפוך מקבוצת ניסוי אלא מקבלת משהו שמוגדר כ- כלום.
לדוגמה - קבוצת ביקורת של תרופה מסויימת זו קבוצה שמקבלת כדור/טבליה שנראית אותו דבר מבחוץ, עם אותו הטעם ואותם חומרים "לא פעילים", אבל ללא החומר הפעיל, זה שאמור לבצע את העבודה. כלומר מקבלים "כאילו" תרופה אבל בעצם מקבלים כלום.
אז אם כבר לעשות "קבוצת" ביקורת לאסטרטגיות של שחקן זה אומר
א. לעשות אסטרטגיה על סמך "כלום" ידע והבנה, או יותר נכון לגשת לגב' "כהן מחדרה" להגיד לה שאנחנו צריכים לקנות ולכתוב, כמות X וכמות Y של קולים ופוטים, ולתת לה לבחור גם על אילו סטרייקים. ובהמשך בכל פעם ששחקן יעשה שיפוץ, לפנות שוב לאותה גברת ולבקש את עצתה מה לשנות, ולבסוף כששחקן סוגר, לסגור במקביל את "אסטרטגיית" הגב' כהן ולהשוות בין התוצאות.
או
ב. לשים את אותו סכום כסף (גובה ניצול בטחונות פחות תקבול) באפיק שהכי קרוב לתשואה של "כלום" משהו כמו פק"מ בבנק, וכששחקן עושה שיפוץ, להחליף בין פק"מ למק"מ, ובין מק"מ לגילון, ובהינתן הוראת סגירה למכור הכל ולחזור למזומן. ואז להשוות מה נשאר (אחרי עמלות וכו')

אז אם למישהו יש ספק מה תהיה התוצאה של קבוצת הביקורת, אדרבה, יקום נא ויעשה מעשה, ואם בטעות גם ירוויח - אני לא אתבייש לאכול את הכובע (עם מלח, פילפל ורוטב מיונז).