x

עמוד 1 מתוך 13 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 129

נושא: ניסוי מעניין לבוגרים ובעלי חשיבה מדעית.

ניסוי מעניין לבוגרים ובעלי חשיבה מדעית.

ראשית כמה הקדמות לפני שתטרפו אותי כשה במלתעות אריות.
    א. אני עושה את האסט' במשך חדשיים ותמיד יצאתי ברווח
    ב. אני מכבד את האתר הנפלא הזה המיוחד ברמתו האנושית והמקצועית.
    ג. אני מעריך מאוד את שחקן על היוזמה וטוב הלב ששופע כאן באתר.
    ד. אני מקווה שיש בין חברי האתר כאלה המסוגלים לחשיבה מדעית, בוגרת והגיונית.

ידוע במדע בכלל ובמיוחד ברפואה שכדי לערוך מחקר אין די בכך שתרופה מסויימת הצליחה במקרים מסויימים אלא המחקר נעשה על ידי קבוצת ביקורת שמקבלת תרופת דמו ורואים מה היחס בין מקבלי התרופה האמיתית לתרופת הדמו.
    גם בניירות ערך למשל נעשה מחקר כאשר ניתן לקופים לבחור ניירות ערך והם היכו את המדד ומנהלי קרנות רבים.
    ולעניינו
    רבות תמהתי איך שחקן מעוף מצליח באחוז גבוה כל כך של האסט' שלו. יודעני שתקפצו עלי ותאמרו האם אינך יודע את מומחיות האדירה של שחקן?
    אין ברצוני להתפלמס בנושא אבל בדעתי לערוך מחקר פומבי על הנושא.
    בחשבון מיוחד שאפתח לשם כך אני אעשה את האסט' של שחקן הפוך ממנו ואצא אחרי 10% רווח ונראה את התוצאות.
    צריך לקחת בחשבון שני דברים א. שאין לי את שחקן שיתן לי תיקונים במקרה שאסט' שלי תהיה בהפסד(אם כי אשמח מאוד אם שחקן ירים את הכפפה ויעזור לי ) ב. שבאסט' בשבוע האחרון של החודש המבוססות על שחיקה גדולה יתכן שרוב הסיכויים שאצא בהפסד
    הנני מצהיר בזאת שאמשיך לעשות את האסט' של שחקן.
    אבקש מאוד לא לתקוף אותי ולא להאשימני בגייס חמישי. מעניין אותי לבדוק את האסט' בצורה מדעית ואקווה ששחקן ישתף פעולה ברוח ה"ליברליות" השוררת באתר.

Re: ניסוי מעניין לבוגרים ובעלי חשיבה מדעית.

עוכר ישראל! אומה בלב הסכין!!!!

סתם, סתם.

מה הכוונה באסטרטגיה הפוכה? אם אתה מתכוון הפוך מבחינת קניה ומכירה (זאת אומרת שאתה תקנה את האסטרטגיה ששחקן מוכר), אז זה נראה מיותר. שהרי האסטרטגיות מבוססות בסופו של דבר על מכירה. גם אסטרטגיה שמסתבכת, משפרת את מצבה ברוב המקרים מעצם העובדה שעובר זמן. כתבת את זה בעצמך למעשה.

לא תוכל לבצע קבוצת ביקורת ראויה באופן פשטני.

תצטרך לבצע התאמות להנחות היסוד של שחקן.

בדלתא ובווגא יש "שיוויון " לכל צד אך הטאטא היא המרכיב הסודי, שנותן אפשרות לתקן ולשפץ אסטרטגיה "מפסידה".

לו אסטרטגיות של שחקן היו מבוססות כיוון, היתה יכול לבדוק זאת.

על כן אם שחקן מניח דישדוש ונטיה לירידות , תצטרך לבצע דישדוש ונטיה לעליות, וכו'.

שים לב שרוב "הטעויות" של שחקן הינם באסטרטגיות של תחילת חודש שם הטאטה באה פחות לידי ביטוי.

לדעתי , שחקן יכל לכתוב "הפוך" ולהרויח באותה המידה, המומחיות של שחקן באה לידי ביטוי ,כך לפחות לי זה נראה, ביכולת לתקן , לשפץ ולשפר את האסטרטגיה שלו עם מינימום לחץ וידים "חלשות". נראה לי שהשילוב הזה, הוא הקטלני כאן.

לפחות בתקופה שאני עקבתי אחר האסטרטגיות המפסידות ששחקן ניהל (שם זה הכי מעניין ודווקא שם ניתן ללמוד הכי הרבה) שמתי לב עד כמה התכונות הללו שלו באו לידי ביטוי.

צריך לזכור כי יש כאן עדר שלם של אנשים שמסתכל על כל צעד , יש כאלה שחוששים יותר , ששמו כסף, והם רואים הפסד יומי הולך וגדל, בסופו של דבר הפסיכולוגיה משחקת תפקיד מרכזי בכל העניין ולמרות כל זאת הוא הצליח לנהל זאת בצורה מצויינת.

גם באסטרטגיות המפסידות למיטב זיכרוני , הוא הצליח להביא את עצמו למצב של טרש או צלש על חוט הסערה, באותה המידה האסטרטגיה גם יכלה להרויח 40 אחוז.

דוגמא אחת זו האסטרטגיה בפקיעה של 1008 שם זה הצליח למרות שכל החודש האסטרטגיה היתה מופסדת בגדול ולעומת זאת בפקיעה של 1145 ערב הפקיעה עמד על 1130 , לו הפקיעה היתה הולכת בדיוק לכיוון ההפוך באותה המידה יכל להיות רווח של ארבעים אחוז.

דרור

בהצלחה במחקר.

אני רעב ולמזלי אתה הגעת :evil: ,

לא ברורה לי כוונתך בביצוע האסטרטגיה במהופך ( אני רואה מס' אפשרויות ) :
    בחלק של האופציות בהם אתה משתמש
    1. ביצוע האסטרטגיה במהופך במובן של הפיכת קניה למכירה ומכירה לקניה ( אך עדיין באותם האופציות ) .
    2. ביצוע האסטרטגיה במהופך במובן של הפיכת CALL ל PUT ו PUT ל CALL ( אך עדיין עם אותם פעולות קניה / מכירה ) .
    בחלק של ניהול האסטרטגיה
    1.ביצוע מהופך של כל מה ששחקן מבצע באסטרטגיה ( כולל מיקסומים / תיקונים ) כל עוד לא הגעת ל 10% רווח .
    2. ביצוע במדויק של כללי שחקן ( הוא לא העלה אותם ) בהתאם למצב בו מצויה האסטרטגיה המהופכת .

כך או כך - לטעמי תהיה לך בעיה להעריך את האסטרטגיה ו/או דרך ניהולה על סמך בדיקה כגון זו כשאין לך את הכללים ( האלגוריתם / הנוסחה ) של שחקן , בלעדיהם המידע לא יהיה בעל משמעות ( ללא הבנת העומק של ההתגובות האפשריות למצבי שוק משתנים ) , בעיה נוספת ישנה גם עם כמות האסטרטגיות שתצטרך לעקוב אחריהן עד שתגיע לנתונים שיש להם משמעות ( למניעת רעשי שוק ומקרי קיצון ) .

לעניות דעתי אם ברצונך להעריך את האסטרטגיה בצורה מובהקת יותר כדאי לך להתמקד בתנודתיות שלה ותנסה לזהות אם יש שם מגמתיות , זה עדיין לא יפתור אותך מהצורך במעקב אחרי מספיק אסטרטגיות .

[quoשים לב שרוב "הטעויות" של שחקן הינם באסטרטגיות של תחילת חודש שם הטאטה באה פחות לידי ביטוי.

לדעתי , שחקן יכל לכתוב "הפוך" ולהרויח באותה המידה, המומחיות של שחקן באה לידי ביטוי ,כך לפחות לי זה נראה, ביכולת לתקן , לשפץ ולשפר את האסטרטגיה שלו עם מינימום לחץ וידים "חלשות". נראה לי שהשילוב הזה, הוא הקטלני כאן.

בהצלחה במחקר.[/quote]

א. דרור כמו תמיד אתה מבין אותי.
    ב.כתבת שהיכולת של שחקן היא בתיקונים וניצול של הטאתה. אתה צודק כתבתי בסוף דברי שצריך לקחת בחשבון את שתי הנקודות הללו.
    ג. אתה מסכים איתי שהוא יכול להרויח הפוך באותה מידה
    ד. מבחינה מדעית כאשר אנו רוצים לחקור משהו אנו בודקים אותו עם קבוצת ביקורת. כיון ששחקן לא מגלה לנו את כל הידע שלו כמו שכתבת לכן זוהי תעלומה שעלינו לחוקרה במיטב היכולת לפי הכלים שברשותנו במיוחד ששחקן מצליח ברוב הפעמים. הניתוח של ההצלחות שלו אל מול אס' נגדית יתן לנו הבנה מעמיקה מהי מהות האס' שלו ומה נקודת ההצלחה שלו. יש לי כמה תיאוריות בנידון ואני רוצה לבדקם. תראה שרק העלאת השאלה גרמה לך למקד יותר את ההצלחה של שחקן ביכולת התיקון שלו ובניצול השחיקה ולאו דווקא בחיזוי השוק. כבר הרווחנו מהניתוח הזה רווח גדול בכדי שבכל אסט' שנעשה נדע מה הכללים המנצחים. במידה זאת צריך לתפוס את העקרון של התיקונים.

עיקרון ההיפוך שברצוני לבדוק הוא לקנות מה ששחקן מוכר ולמכור מה ששחקן קונה.
    אם דמי כיס היקר שאני קורא את השרשור שלו ברוב ענין ונהנה מהידע שלו לא מסוגל לחשיבה ביקורתית ורואה בכל העלאת דעה אחרת "עוכר ישראל" אנא לא ישתתף במחקר זה.
    האם בעיני דמי כיס האתר הזה הוא "קומוניסטי" בו אסור להעלות אפי' בגדר השערה שהיא שונה מהדעה ה"רשמית". בטוחני שגם שחקן יהנה מהרעיון ומניתוח תוצאותיו.

תזכורת קצרה האסט' ההפוכה סגרה היום ברווח של 20% וזהו צעד ראשון במחקר.

navhmjep ,

דמי כיס הגיב לך בצחוק כתגובה על הדרך המתגוננת שבה בחרת לפתוח : " ראשית כמה הקדמות לפני שתטרפו אותי כשה במלתעות אריות " , אל תכעס עליו בגלל זה ( אני חושש שאני הבא בתור ) .

מתגובתך אני למד שבעניין האופציות - אתה מתכוון להיפוך הפעולה ( קניה / כתיבה ) ששחקן מבצע על אותן האופציות , ובעניין הניהול - אתה מתכוון לפעול ע"פ הכללים שבהם להערכתך שחקן היה נוהג באם הוא היה במצב זה .

לעניות דעתי אם ברצונך לבחון את דרך הניהול של שחקן ( ולא את כדאיות האסטרגיות עצמן ) ,ישנה דרך עדיפה מזו שהצעת - בתור התחלה תנתח אחורה את כלל האסטרטגיות ביחס להנחות המתאימות לכל אסטרטגיה ( כולל הזמן לפקיעה וסטיות תקן גלומות ) , ותקבל התפלגות שיכולה ללמד אותך על הדרך שבה שחקן מעדיף לפתוח בהינתן תרחיש מסוים , בהמשך תוכל לנתח את הסיבות להעדפתו דווקא סטרייקים מסוימים ולא אחרים כפונקציה של הדרך בה הוא מתקן / ממקסם במידה והתרחיש הראשון אינו מתממש .

ציטוט פורסם במקור על ידי doron820
    navhmjep ,

דמי כיס הגיב לך בצחוק כתגובה על הדרך המתגוננת שבה בחרת לפתוח : " ראשית כמה הקדמות לפני שתטרפו אותי כשה במלתעות אריות " , אל תכעס עליו בגלל זה ( אני חושש שאני הבא בתור ) .

מתגובתך אני למד שבעניין האופציות - אתה מתכוון להיפוך הפעולה ( קניה / כתיבה ) ששחקן מבצע על אותן האופציות , ובעניין הניהול - אתה מתכוון לפעול ע"פ הכללים שבהם להערכתך שחקן היה נוהג באם הוא היה במצב זה .

לעניות דעתי אם ברצונך לבחון את דרך הניהול של שחקן ( ולא את כדאיות האסטרגיות עצמן ) ,ישנה דרך עדיפה מזו שהצעת - בתור התחלה תנתח אחורה את כלל האסטרטגיות ביחס להנחות המתאימות לכל אסטרטגיה ( כולל הזמן לפקיעה וסטיות תקן גלומות ) , ותקבל התפלגות שיכולה ללמד אותך על הדרך שבה שחקן מעדיף לפתוח בהינתן תרחיש מסוים , בהמשך תוכל לנתח את הסיבות להעדפתו דווקא סטרייקים מסוימים ולא אחרים כפונקציה של הדרך בה הוא מתקן / ממקסם במידה והתרחיש הראשון אינו מתממש .
    אני רוצה לבחון האם באמת ההנחות של שחקן הם נכונות ולכן הם גורמות לו להצליח או שמא יש כאן סיבות שונות. (המדע הראה שהרבה דברים שהשתמשו בהם לצרכים מסוימים היו מועלים אבל כלל לא מחמת הסיבות שהמשתמשים חשבו.) לכן בדווקא אני מתכוון לעשות בדיוק ההיפך משחקן בלא להכנס כלל למערכת השיקולים שלו. ואם מערכת השיקולים שלו היא זאת שגורמת להצלחה שלו אפסיד ואם לא נראה.
    כבר כתבתי שכאשר הוא מתבסס על התטא יש סיכוי רב שלא אצליח.
    אחת הסיבות שהביאו אותי למחקר הזה שראיתי שהרבה אסט' התחילו בהפסד והרבה אסט' קצת אחרי המימוש שלהם גם היו בהפסד.
    תנו לי צ'אס לנסות יחד עם כל המתענינים ובכך נלמד טוב יותר את האסט' של שחקן.
    לענין התיקונים אני בבעיה שאז אי אפשר לעשות להיפך משום שכאשר אני מרויח האסט' של שחקן מפסידה ואז הוא נותן תיקון שאיני צריך לו וכאשר האס' של שחקן תרויח אני אפסיד ולא יהיה מי שיתן לי תיקונים.
    שני דרכים עולות במחשבתי להתמודד עם כך. א. לשקלל את האס' שהרווחו בלי תיקון מול האס' של שחקן בלי תיקון. ב. לנסות לעשות תיקון לפי הצורה של שחקן אמנם לא השתתפתי בהרבה תיקונים שלו כך שקשה לי לעמוד על כך.
    אני מאוד אוהב מחקרים ומוכן להפסיד על זה כסף.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

נשמע מאוד מעניין

אתה כנראה אדם מאוד סקרן אם אתה מוכן להמר על כך בכספך

לומר לך בהצלחה, זה אומר כנראה שלי ולשאר לא ממש תהיה הצלחה, אז נראה לי שפשוט לא אומר כלום :?
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

ציטוט פורסם במקור על ידי harel4u
    נשמע מאוד מעניין

אתה כנראה אדם מאוד סקרן אם אתה מוכן להמר על כך בכספך

לומר לך בהצלחה, זה אומר כנראה שלי ולשאר לא ממש תהיה הצלחה, אז נראה לי שפשוט לא אומר כלום :?
    לדעתי בחלק לא קטן מהמקרים שני הצדדים עשויים להרויח את העשרה אחוז בנקודת זמן כלשהיא. חלק כבר בתחילה וחלק לאחר מכן.

אני מזהה ארבע בעיות עם הניסוי שלך:
    1. מהבחינה המתמטית: לטענתך בלק & שולס טועים (והם קיבלו נובל!) - הפרמטרים התלויים בזמן או בסטיית התקן יעבדו הפוך ממה שהם חושבים (נו, באמת?)
    2. מהבחינה הכלכלית: כל המסחר בנגזרים הוא בסכום אפס, אתה טוען שכולם מרוויחים, גם הנוקטים באסטרטגיה א' וגם בהופכית לה וזה לא ייתכן.
    3. מהבחינה הלוגית: אם השחקן ירוויח באסטרטגיה קיצונית וגם אתה תרוויח באסטרטגיה ההפוכה, אז בודאי שגם מי שנמצא בכל אחת מאסטרטגיות הביניים ירוויח (כי בסבירות גבוהה, הוא באסטרטגיה פחות מסוכנת). עכשיו אנחנו במצב שבאמת כולם מרוויחים. :?:
    4. מהבחינה האתית: יש לך אישור לערוך ניסויים בבני אדם

:P האם מטרת הניסוי שלך היא לראות איך אנחנו מגיבים לרעיון? מי נופל בפח? אם כן אז הצלחת!

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות