לא תוכל לבצע קבוצת ביקורת ראויה באופן פשטני.
תצטרך לבצע התאמות להנחות היסוד של שחקן.
בדלתא ובווגא יש "שיוויון " לכל צד אך הטאטא היא המרכיב הסודי, שנותן אפשרות לתקן ולשפץ אסטרטגיה "מפסידה".
לו אסטרטגיות של שחקן היו מבוססות כיוון, היתה יכול לבדוק זאת.
על כן אם שחקן מניח דישדוש ונטיה לירידות , תצטרך לבצע דישדוש ונטיה לעליות, וכו'.
שים לב שרוב "הטעויות" של שחקן הינם באסטרטגיות של תחילת חודש שם הטאטה באה פחות לידי ביטוי.
לדעתי , שחקן יכל לכתוב "הפוך" ולהרויח באותה המידה, המומחיות של שחקן באה לידי ביטוי ,כך לפחות לי זה נראה, ביכולת לתקן , לשפץ ולשפר את האסטרטגיה שלו עם מינימום לחץ וידים "חלשות". נראה לי שהשילוב הזה, הוא הקטלני כאן.
לפחות בתקופה שאני עקבתי אחר האסטרטגיות המפסידות ששחקן ניהל (שם זה הכי מעניין ודווקא שם ניתן ללמוד הכי הרבה) שמתי לב עד כמה התכונות הללו שלו באו לידי ביטוי.
צריך לזכור כי יש כאן עדר שלם של אנשים שמסתכל על כל צעד , יש כאלה שחוששים יותר , ששמו כסף, והם רואים הפסד יומי הולך וגדל, בסופו של דבר הפסיכולוגיה משחקת תפקיד מרכזי בכל העניין ולמרות כל זאת הוא הצליח לנהל זאת בצורה מצויינת.
גם באסטרטגיות המפסידות למיטב זיכרוני , הוא הצליח להביא את עצמו למצב של טרש או צלש על חוט הסערה, באותה המידה האסטרטגיה גם יכלה להרויח 40 אחוז.
דוגמא אחת זו האסטרטגיה בפקיעה של 1008 שם זה הצליח למרות שכל החודש האסטרטגיה היתה מופסדת בגדול ולעומת זאת בפקיעה של 1145 ערב הפקיעה עמד על 1130 , לו הפקיעה היתה הולכת בדיוק לכיוון ההפוך באותה המידה יכל להיות רווח של ארבעים אחוז.
דרור
בהצלחה במחקר.