x

עמוד 3 מתוך 13 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 129

נושא: ניסוי מעניין לבוגרים ובעלי חשיבה מדעית.

Re: ניסוי מעניין לבוגרים ובעלי חשיבה מדעית.

לדעתי יש לפלח את תוצאות הניסוי אחרת.
    בשבוע הראשון של החודש האסטרטגיות מוטות דלתא ווגה ולכן הן קטגוריה בפני עצמן, יחסית לאסטרטגיות אמצע/סוף החודש שהן מוטות שחיקה ובהן יתרון רב לאסטרטגיות שחקן בשל התטא.

לכן אני מציע ניסוי שיבדוק את האסטרטגיות של שחקן לעומת ההופכיות רק כאשר מדובר באסטרטגיה ראשונה בחודש או גם אסטרטגיה שניה בחודש בן 5 שבועות.

ציטוט פורסם במקור על ידי leayael
    בשבוע הראשון של החודש האסטרטגיות מוטות דלתא ווגה ולכן הן קטגוריה בפני עצמן, יחסית לאסטרטגיות אמצע/סוף החודש שהן מוטות שחיקה ובהן יתרון רב לאסטרטגיות שחקן בשל התטא.

לכן אני מציע ניסוי שיבדוק את האסטרטגיות של שחקן לעומת ההופכיות רק כאשר מדובר באסטרטגיה ראשונה בחודש או גם אסטרטגיה שניה בחודש בן 5 שבועות.
    לבעלה של יעל (?שמך?)

אתה צודק הרי לבית תמיד יש יתרון בכתיבה.

אבל עדיין ניתן לכתוב "הפוך" משחקן בשבועות המתקדמים , הכתיבה צריכה להיות מוטת תטה אבל בכיוון נגדי של שחקן, למרות שאז האפשרות לתקן תהיה מצומצמת עד בלתי אפשרית.

ציטוט פורסם במקור על ידי leayael

אכבר התייחסתי לזה בתחילת דברי.
    התכנית כרגע היא לעשות הפוך נגד כל האס' ואח"כ לבצע פילוח לגבי ההצלחה של הקרובים והרחוקים מהפקיעה.

ציטוט פורסם במקור על ידי navhmjep
    אני ממשיך בדרכי !!!!!
    עשיתי היום את הפוזיציה נגד שחקן (כמובן שגם עשיתי את האסט' שלו)
    שילמתי 300 ש"ח
    האפשרות להפסיד היא 1000 ש"ח סה עלות האסט 1300 ש"ח.
    למען הגינות הניסוי אני מעלה את לבטי מתי להגדיר את נקודת היציאה האם 10% מעלות האסט'
    או להרויח 10% מעלות האסט' של שחקן שזה בערך רווח של 900 ש"ח. אמנם חושבני שגם שחקן לא יצא לפי 10% מ9000 ש"ח אלא לפי קניית קול גבוה לבטחונות ואז יצא ברווח של 400 ש"ח .
    מחכה לחוות דעתכם לפני שקורה משהו בשוק כדי ליצור ניסוי הוגן ואמיתי.
    קצת טעיתי בחישובי כיון שההפסד המקסימלי הוא 2000 ש"ח + עלות הקניה 300 ש"ח ס"ה 2300 אמנם בסימולטור אני לא רואה כלל דרישת בטחונות לפוזיציה הזו כך שקשה לי לחשב 10% מ2300
    דומני שמ300 ש"ח עלות כבר יש רווח של 10 %

כרגע יצאת מהאסט' מורווח 130 ש"ח שאפשר לקרוא לזה 10%

- navhmjep, ברכות על הרווחים,

- אז למה ומדוע בחר "השחקן" באסטרטגיית מוטת עליות? האם זה בגלל התרשמותו שת"א25 לא רוצה לרדת בכל מחיר? האם זה בגלל ההנחה שת"א25 תרכב על הפתיחה הירוקה של מדדי אירופה? לא, לא זה ולא זה, אז מה? "שחקן" לא רצה שתי אסטרטגיות מוטות ירידה בו זמנית, כי יודע צדיק נפש בהמותיו, והוא חשש למתקפה רבתי של כל החברים כאן, אז מה היה השיקול שלו?

- השיקול היה שלפחות אחת האסטרטגיות חייבת לצאת ב-10%, ואת השניה ניתן יהיה לתקן עד לפקיעה, אבל דבר אחד אני לא מבין, האסטרטגיה הקודמת הגיעה לרווח של 10% ביום שני שעבר, והיו כאלה שיצאו אז ב=10%+ רווח, אז למה לא הייתה הכרזה? תודה

ציטוט פורסם במקור על ידי Sassi6
    - navhmjep, ברכות על הרווחים,

- אז למה ומדוע בחר "השחקן" באסטרטגיית מוטת עליות? האם זה בגלל התרשמותו שת"א25 לא רוצה לרדת בכל מחיר? האם זה בגלל ההנחה שת"א25 תרכב על הפתיחה הירוקה של מדדי אירופה? לא, לא זה ולא זה, אז מה? "שחקן" לא רצה שתי אסטרטגיות מוטות ירידה בו זמנית, כי יודע צדיק נפש בהמותיו, והוא חשש למתקפה רבתי של כל החברים כאן, אז מה היה השיקול שלו?

- השיקול היה שלפחות אחת האסטרטגיות חייבת לצאת ב-10%, ואת השניה ניתן יהיה לתקן עד לפקיעה, אבל דבר אחד אני לא מבין, האסטרטגיה הקודמת הגיעה לרווח של 10% ביום שני שעבר, והיו כאלה שיצאו אז ב=10%+ רווח, אז למה לא הייתה הכרזה? תודה
    אני לא מנסה לפענח את השיקולים של שחקן אלא לדעת האם השיקולים שלו הם הגורמים להצלחת האסט' שלו.

לאחר ההצלחה בשתי האסט' הקודמות הניסוי ממשיך!!
    היום ביצעתי את האסט' הפוך משחקן בעלות של 1490 ש"ח ללא צורך בטחונות.
    יציאה מתוכננת ברווח של 10% - ו150 ש"ח

הפעם נראה לי שצריך תנאים קיצוניים על מנת שתצליח. שכן האסטרטגיה בונה חזק על שחיקה, ואנו בשבוע שני לפקיעה.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    הפעם נראה לי שצריך תנאים קיצוניים על מנת שתצליח. שכן האסטרטגיה בונה חזק על שחיקה, ואנו בשבוע שני לפקיעה.
    אתה צודק!
    לאחר תקופה אני רוצה לנתח הפסדים ורווחים לפי מס' שבועות קודם הפקיעה ואקווה שנוכל לקבל תובנות חדשות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות