הופ הופ הופ מה הכוונה אם אני מנמק הסבר למה הוצע לקנות מניה זו או אחרת נקרא הרצה ??????????????????????????????????????????????? תמהניפורסם במקור על ידי orenga
הופ הופ הופ מה הכוונה אם אני מנמק הסבר למה הוצע לקנות מניה זו או אחרת נקרא הרצה ??????????????????????????????????????????????? תמהניפורסם במקור על ידי orenga
טענת "כולם עושים את זה" היא טענה משפטית טובה!
למשל לא נזמן היה פס"ד על אחד שסגר מרפסת ותבעו אותו. הוא זוכה כי הוכיח שכולם ברחוב/שכונה גם עשו אבל רק אותו תבעו. אכיפת חוק סלקטיבית היא אסורה.
אם כוווולם נוסעים מהר והשוטר נותן דו"ח 1 כן ו-10 לא זה בסדר,
אם כווולם נוסעים מהר והשוטר עוקב רק אחרי איציק, כדי לתפוס רק אותו, כדי לדפוק רק לו קנס זה יפסל ע"י כל בימ"ש.
תחשבו אם ולמה מרגישים לא בנוח שמחוקקים חוק רק בגלל אדם אחד? למשל נגד שלדון אדלסון.
איציק תודה (איפה אפשר להפקיד לך כסף שיעזור לך עם המשחקים שלך )פורסם במקור על ידי itsikf1
כשאומרים הרצת מניות כנראה מתכוונים "בדרכי תרמית" - אם הכל גלוי אז אין פה תרמית.
אם מישהו 1 קונה מניות ממישהו 2 במחיר גבוה ואז 2 קונה מ-1 במחיר עוד יותר גבוה - וכך הלאה - זה נקרא הרצת מניות, כי שני אלה גם מנסים לעשות רושם שמדובר בהרבה משקיעים
ולא בקבוצה קטנה של נוכלים.
יש גם הבדל קטן בין שחקני מעו"ף לבין מעשה של פסגות - שחקני מעוף משתמשים בכסף שלהם ופסגות השתמשו בכסף של העמיתים בקרנות נאמנות/פנסיה/השתלמות כדי להעלות את ערך התיק של החברה שלהם.
פקיעת ספטמבר 2010 - נשאר 8% מהתיק.
מצב עדכני - 11%.
הסיבה האמיתית מאוד פשוטה - זה משרת את רצון כל הצדדים.
השחקנים, לעולם לא יכוונו לפקיעה אופטימאלית במרחק שמעבר ל 3-4 סטרייקים מהמדד, וזה עוד המצב הפחות נפוץ. לרוב, הכתיבה מתבצעת מרחק אחוז מהמדד לכיוון, תוך הנחה כי אפשר יהיה לתקן במידת הצורך.
וזו בדיק הנקודה: השחקנים, כפועל יוצא של הויסות אותו הם יוצרים, מונעים היווצרות בועה או התפוצצות בועה דרמטית. בהתערבותם, הם "מחלישים" את המגמה הלכאורה לא רציואנלית, ולכן זה משרת את הנהלת הבורסה, שבידיה כלי לצינון שוק לא רציונאלי או לחילופין עיכוב מפולת ומתן אפשרות למוסדיים לצאת.
אם באמת היו רוצים להוכיח ויסות מניה האמינו לי שהרשות יכלה לעשות את זה גם מחר בבוקר.
המקרה של פסגות אגב, פחות רלוונטי לנושא- שם היתה קיימת הדלפה מבפנים.
לא צריך לתת לשחקני המעוף יותר מדי משקל. במקרה הטוב הם מצליחים להחזיק את השער בין הרגליים וגם זה לעיתים לא...