x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 19

נושא: שאלה חשובה לחברי הפורום

שאלה חשובה לחברי הפורום

לאור עזיבתו של רם וירידת נפח הפעילות בפורום, אני מציע שניקח יוזמה ונתניע מחדש את הפורום.
    השאלה שלי היא מהם הדברים שהייתם רוצים לראות כאן?
    מה חסר לכם?
    אילו נקודות אתם מרגישים שהוזנחו ויש צורך להתעמק בהן?

אני מציע שכ"א יעלה את ההצעות והדעות שלו לגבי הדברים שהוא היה רוצה לראות בפורום, ונראה ביחד איך אנחנו מעלים אותו מחדש על הפסים.

יאללה, תתפרעו :-)

Re: שאלה חשובה לחברי הפורום

היי shilk84

תרגיש חופשי, אני שמחה שיש אנשים שאכפת להם
    יש לך גיבוי ממני.
    מאחלת לך ולכולם בהצלחה
    איפה ישנם עוד אנשים כמו ........

תודה
    בשם צוות ההנהלה.

shilk84 ועליזה ערב טוב ,
    כפי שבטח שמתם לב אני גם מנסה ככל האפשר לענות ולהוסיף פה ככל האפשר במטרה להתניע שוב ולתדלק את הפרום הנ"ל .
    לצערי , ואני בטוח שאני לא היחיד שחושב ככה זה לא מאין מטה קסמים שכל אחד יכול לזרוק רעיון ופשוט לתפעל.
    אני יותר מבטוח שכולם רוצים רק להועיל פה כי באמת האנשים הינם איכותיים אבל צריך שמישהו ינהל את זה באופן שוטף , מישהו שיזין מישהו שיפרה אותנו ..ורם עשה זאת ברמות מטורפות הן בייזמות והן בגישה.
    מאז עזיבתו וזה ממש לא סוד נוצר פה מאין ריק וואקום ואנשים נוטשים לאתרים מתחרים לצערי ( אבל אולי גם בצדק ) כי לא לכולם יש את החשק לכתוב וליזום ולא ולכולם יש את הידע לכתוב וליזום ולא לכולם יש את הזמן לכתוב וליזום ..ולרם היה !!
    עליזה אני מאוד מקווה שתמצאו מישהו לניהול השוטף של הפורום כי באמת זה חסר לי.
    המשך ערב נעים.

שילק,

אתה איכותי.. וכמו שכבר אמרתי לך בעבר - אני שמח שאתה שותף בפורום.

הנושאים אותם אתה מעלה הם עניינים ומעמיקים.

אני באופן אישי מחפש אופרטיביות. קרי אדם שיחלוק איתי את שהוא יודע, יפשט לי את הנתונים ויכווין אותי במה להשקיע.

אשמח גם שאתה מעלה נושאים שדורשים יידע מעל האדם הסביר, אז תתן גם כמה מילים על הנושא לאלו שמעוטי יידע בנושא.

עליזה לילה טוב,
    אני כמובן מצטרף לשני החברים ומקווה שהפורום יחזור להיות פורה ומעניין כפי שהיה עד לעזיבתו של רם {אמרתם יום יומיים וכבר עברו כמעט שבועיים, גם תשובה שלילית זו תשובה!!}.
    אני דווקא חושב ,בצער כמובן, שמצבו של פורום אג"ח בעצם משקף את מה שעובר על האתר בשבועות האחרונים. אני אומנם מחזק את ידו של "שחקן" ברצונו "לנקות" קצת את האתר אבל יחד עם זאת אני חושב שהבעיה היא "קצת" יותר גדולה מכמה מריצי מניות חלום {שאני דרך הגב לא משקיע בהם אבל הן לגיטימיות לחלוטין מבחינתי למי שרוצה לעסוק בכך. גם ישראמקו היתה אויר עד שמצאו גז,לא}.
    השקעה באג"ח ,כך למדתי מרם, הינה השקעה שלכאורה נראית סולידית אבל די גועשת מבפנים.
    הכיוון שהאתר הולך אליו,שוב לדעתי כמובן, הינו כיוון של "לעשות את המכה מהר" מבלי ללמוד ולהתעמק כ"כ בנתונים {כפי שדורש באג"ח}. גם בתחום המניות מאז כניסתו המבורכת של רונן נראה כאילו הולך להחלטות מהירות {התנגדות,תמיכה, ס"ל}.מישהו מבשל לך את האוכל,לועס אותו ואתה רק צריך לאכול ולהק... בזמן.
    כולי תקווה שכמנהלים ואחראים בעצם על תפעולו של האתר תשקיעו מחשבה יותר מעמיקה במה שעובר על האתר ולא תסתפקו רק בחסימה של כמה "ברדקיסטים" לכאורה.
    בהצלחה

שילק שלום ,
    חשוב מאד הצעד שאתה יוזם מכיוון שכמו שכבר אמרתי בעבר, הפורום הזה מבחינתי הינו החשוב ביותר באתר.
    בזמנו פניתי לרם וקיבלתי תשובה חלקית כיוון שהשרשור נעצר באמצע עקב עזיבתו הפתאומית.
    בגדול אשמח לקבל המלצות למספר אגחים ברמת סיכון בינוני {10+-} כאשר המח"מ עד 3 שנים.
    אני כרגע בכמה שקשורים לנדל"ן {אפריקה דלק כלכלית} והייתי רוצה גם חברות מתחום אחר .
    יש אפשרות מבחינתי להישאר לפידיון אבל מעדיף עם סחירות סבירה שבמקרה הצורך אוכל לפדות.
    כמו כן מדובר על סכום של כמה עשרות אלפי ש"ח כך שהייתי רוצה לפזר בכמה.
    תודה ובהצלחה

שלום ahilk84
    דבר ראשון אני מודה לך על הזמן והידע שאתה חולק איתנו, זה אינו דבר טרוויאלי.
    בתור חובב אג"ח עם סיכון אודה לך אם תוכל לתת מידי פעם סקירות על אגחים בסיכון אך עם פוטנציאל (כמו לידר השקעות שהמלצת).
    לא לשכוח שהדבר שבלט ביותר בפורום בתקופתו של רם היה הערך הלימודי שבו. זה מה שמבדיל פורום זה משאר הפורומים.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

נקווה שנמשיך לקבל ידע מקצועי כפי שהורגלנו.
    שאלה: אג"ח ב מלר"ג ראוי לתשומת לב וכיס?

שילה, קודם כל תודה !
    גם אני מצטרף לקודמיי ובנוסף אני מעוניין בעיקר בסקירות על אג"חים מעניינים וראויים לתשומת לב כפי שהביא רם.אני חושב שרם השכיל להביא את הנתונים של "היהלומים מהררי הזבל", אבל השאיר לכל אחד לעשות את בחירתו.
    לצערי אין לי מספיק ידע בנושא האג"ח (אני די מתחיל), על מנת שאוכל לתרום לאחרים ואני בעיקר מבקש ללמוד

אני רק רוצה להדגיש כאן משהוא
    שחקן סולד מהשקעות מסוכנות שיעדן להביא את המכה.
    וזו רוח דבריו בכל התבטאות שלו.
    לא פעם הוא אמר בהקשר של ניתוח טכני שמבחינתו זה עוד כלי
    אבל בהחלט אינו עומד לבדו.
    מנתחים טכניים קובעים תזמון של קניה/מכירה אך ורק בהתאם לגרפים.
    מנסיוני אפשר להרויח בזה אבל לא פעם זה נגמר בסטופ לוס.
    מה שחסר באתר לדעתי זה כמובן מנהל לפורום אג"חים
    קצת יותר תשובות של שחקן בפורום "שאלות לשחקן"
    ומאמרים מקצועיים.
    שחקן יכול לכתוב למשל סדרת מאמרים על בניית אסטרטגיות.
    רונן על ניתוח טכני.
    ואני מניח שיש כאן עד אנשים שיכולים לכתוב.
    כל מאמר יתפרסם לאחר עריכה ובדיקה כדי לוודא מקצועיות.

בברכה
    Long

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות