x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 12

נושא: מפת פוז' פתוחות 1 פברואר

מפת פוז' פתוחות 1 פברואר

צפרא טבא....

לדעתי יום המסחר אתמול חשוב יותר מבחינת הבנת וסקירת מפת הפוז' הפתוחות, לפחות לגבי כותבי השקתות הרחוקות, מאשר יום המסחר בחמישי, זאת כיוון שבחמישי עסוקים יותר בגלגול פוז', ליקוק פצעים או ספירת רווחים, יצירת אוכפים.

קולים - נכתבו בסה"כ מעל 17 אלף קולים חדשים. כאשר הכתיבות הן מסטרייק 1120 ומעלה, ומתחת לסטרייק זה הפוז' הפתוחות בקולים זניחות. בקול 1130 יש מעל 14 אלף פוז' פתוחות, ובקול 1140 יש מעל 10 אלף יחידות כתובות. המעניין הוא דווקא קול 1180, בסטרייק זה נוצרו אתמול 3,100 פוז' פתוחות חדשות, סך הפוז' הפתוחות בקול 1180 עומד על 9,690 יחידות - לי נראה שאולי הוא מתחיל להסתמן כרגל עליונה. יהיה מעניין להמשיך לעקוב.
    פוטים - תמונת ראי כמעט... נכתבו בסה"כ כמעט 16,700 פוטים חדשים. כאשר הכתיבות הן מסטרייק 1140 ומטה, ומעל לסטרייק זה הפוז' הפתוחות בםוטים זניחות. בפוט 1130 יש מעל 14 אלף פוז' פתוחות, ובפוט 1120 יש מעל 12 אלף יחידות כתובות. המעניין הוא דווקא אזור פוט ,1060-1050 בסטרייקים אלו נוצרו אתמול פחות מ 3,000 פוז' פתוחות חדשות, סך הפוז' הפתוחות בקול 1060 עומד על 8,200 יחידות - לי נראה שאולי אזור זה מתחיל להסתמן כרגל תחתונה, אולי עד 1040. יהיה מעניין להמשיך לעקוב.

יחס כל הפוז הפתוחות P/C עומד על 1.09, מה שמעיד על חוסר מגמה מובהק וציפיה לדשדוש.
    יום מוצלח לכולנו.

איציק

Re: מפת פוז' פתוחות 1 פברואר

תודה!

באמת תופעה מוזרה. כי אם נכתבו כל כך הרבה אופציות, אז מישהו קנה אותן. מי?

מי שכל חודש קונה.

לדעתי הרוב זה הגנות לנכס הבסיס. קרנות,תעודות וכו'..

הרבה קולים נכתבים במסגרת אסט' כתיבת צילינדר (לא בטוח שזה באמת השם). כותבים קולים כנגד נכס הבסיס במרחק מסויים מהסטרייק, ובתקבול קונים פוטים להגנה על אותו נכס בסיס... כלומר עד עליה מסויימת מרוויחים ואח"כ מאוזנים - לא מרווחים ולא מפסידים. אם השוק יורד לא מפסידים כי הפוטים משלמים.

הרבה קולים נקנים ע"י ארביטראז'רים שעובדים עם מכונות - עושים בוקס בכל אי התאמה רגעית של השוק. זיו פניני פעם אמר לי שבמצב כזה, ששמת כתיבה בשער שיותר ארביטראז', עוד לא הרמת את האצבע מהמקש המחשב כבר לקח את האופ'.

איציק

תודה על ניתוח יומי של הפוז' הפתוחות. ניתוח זה משמש אותי לכל אורך החודש ועוזר לי בבנית השוקת החודשית והזזתה במהלך החודש.

איציק, באיזה אתר אתה מסתכל על המפה? האם בביזפורטל?

ציטוט פורסם במקור על ידי gsk
    איציק, באיזה אתר אתה מסתכל על המפה? האם בביזפורטל?
    כן, בביזפורטל, ומושך הנתונים לאקסל.

איך מושכים נתונים מביזפורטל לאקסל?

מקש עכבר ימני - ייצא לאקסל.
    או לחילופין, יש בגיליון עצמו אפשרות לייבא נתונים חיצוניים.

ציטוט פורסם במקור על ידי itsikf1
    מקש עכבר ימני - ייצא לאקסל.
    או לחילופין, יש בגיליון עצמו אפשרות לייבא נתונים חיצוניים.
    באיזה עמוד צריך להיות בביזפורטל בשביל לאפשר זאת?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות