אתה יכול לקרוא לזה אסטרטגיה יומית. זה היה ליום אחד בלבד. הערכתי ששום דבר מהותי לא יקרה בלילה בין ראשון לשני. ובאמת לא קרה.פורסם במקור על ידי dragon74
אתה יכול לקרוא לזה אסטרטגיה יומית. זה היה ליום אחד בלבד. הערכתי ששום דבר מהותי לא יקרה בלילה בין ראשון לשני. ובאמת לא קרה.פורסם במקור על ידי dragon74
אני נשאר עם השוקת שלי. הגנות צמודות
כתוב למטה ב 1130 ולמעלה ב 1190
מניח שהשחקנים ישמרו על השוק שלא יעלה עד 1190 בפקיעה
מניח שהאופוריה לא תתהפך לירידות חדותשל מעל 5% ביומיים הקרובים.
כיוון שאני פתוח בקול 1220 ואני חושש שאזדקק לגלגלו כלפי מעלה (ממרחק 3% אני מגלגל) עדיין לא התחלתי ב"איסוף הזבל".פורסם במקור על ידי zapod
כאשר אני רואה שלא אצטרך לגלגל כי אני רחוק מספיק לפקיעה, וכיוון שאופ' שמספיק רחוקות בשביל להישאר לפקיעה נסחרות עד 10 ש"ח ומטה, אני כותב עד שהבנק פשוט לא נותן לי יותר - כלומר הביטחונות תמו.
מבחינתי זה כאילו מישהו בא אלי ברחוב ונתן לי ביד כסף.
איציק
נראה שאני הולך עם השוקת שלי לפקיעה ללא מימוש/סגירה מחר. תקנו אותי אם אני טועה.
השוקת היא עם הגנות צמודות ב1130 למטה ו1190 למעלה
לפי ארה"ב, אירופה מעוף היום ומפת הפוזיציות הפתוחות אני לא רואה צורך לשלם עמלות על סגירת השוקת.
אשמח לשמוע הסגות.....
פיני
אפשר וכדאי להשאיר את ההחלטה הזו לרגע האחרון.פורסם במקור על ידי pinia
סיכום השוקת שלי:
שורה תחתונה, השוקת הייתה מוצלחת והביאה לי 2.3% אחרי עמלות ומיסים.
התשואה הנמוכה (יחסית כמובן, כי אבסולוטית הרבה אנשים היו חותמים על 2.3% בחודש) נובעת מהרפתקאת ה C1180 שלי. לזכותי יאמר שנכנסתי להרפתקאה בעיניים פקוחות, וסיכנתי רווחים. כמו כן, ידעתי להחלץ מההרפתקאה בזמן. והפקיעה היום מראה עד כמה C1180 היה מסוכן.
שלא לזכותי יאמר, שההרפתקאה לא הצליחה. ואני מניח שלולא הייתי עושה זאת, הייתי מגיע ל 7% רווח. זה היה עוד שיעור ב"כמה השוק לא צפוי". אני חושב שאין ברירה, ולפעמים צריך לקחת סיכון מסויים. ואת זה למדנו גם מהשוקת של שחקן. אבל חשוב לדעת להחלץ.
במרץ אני אנסה שיטה קצת אחרת. תחילת החודש דומה - כתיבה מאד רחבה לא מוגנת. כאשר המטרה לגרד כמה שקלים מהאופציות המאד רחוקות שנשחקות ראשונות. אחר כך, אני עובר לכתיבה מרובה מאד מאד מאד. שכן 100 אופציות במרווח של 30 ש"ח, נותנות 3000 ש"ח. נכון שהעמלות הן בעיה. אבל אין הרבה מה לעשות.
סיכום השוקת שלי
התחלתי אותה ב14.2
הניבה טיפה יותר מ 5.9% נטו (אחרי עמלות ומיסים)
הייתי עם הגנה צמודה לאורך כל השוקת.
התחלתי למטה ב1080
למעלה ב1190
אחרי שחיקה מסיבית של רגל הפוט סגרתי וקידמתי (כולל הגנה צמודה ) לכתיבה ב1130
ויומיים לפני הפקיעה ל 1150
רגל הקול הכי הפחידה אותי אך נשארתי בה כל הדרך עם ההגנה ויומיים לפני הפקיעה הוספתי לכתוב שם ככל שיכולתי (בטחונות).
מסקנות אישיות
לא כדאי לעבוד קרוב לסטרייק!!!!ממש פחדתי מרגל הקול וכל הזדמנות הסתכלתי עד כמה נהיה מסוכן וקרבתי רגל הפוט כדי לצבור שומנים (שבסוף נשארו כרווחים).
אתכנן את שוקת מרץ לפחות רווחים ויותר מרחק מהסטרייק.........
שיהיה בהצלחה לכולם!
רווח יפה!פורסם במקור על ידי pinia
אבל אני לא חושב שהיה נכון להישאר עם 1190 לפקיעה, היית צריך לסגור אותה לדעתי אתמול בסוף היום. המדד היה אתמול 1172 והמרחק שלך היה 1.5% בלבד.
כבר היו פקיעות עם תנודות חדות יותר. חבל לסכן עשרות אלפי שקלים בפקיעה בשביל כמה מאות רווח.
למה פתחת שוקת רק ב 14.2?
פתחתי ב 14.2 כי רק אז היה לי חשבון מסחר עם הרשאות כתיבה ממגדל.
רווח יפה. P1150 היה מפחיד לא פחות לקראת הפקיעה.פורסם במקור על ידי pinia