x

עמוד 22 מתוך 24 ראשוןראשון ... 122021222324 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 220 מתוך 232

נושא: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות

מסכים עם דמי כיס ושוקי, אין כל דרך הגיונית לטעמי להגיע לתקבול של 1000 ש"ח בחודש עם הגנה של סטרייק אחד.

תזכרו שעל פי שחקן, אנחנו מחפשים צמדים (קניה - כתיבה) בהפרש של 30 ש"ח..

לדעתי הכוונה היתה 100 ש"ח שהם 10% תשואה חודשית במידה ועבדנו עם הגנות צמודות.

דוד.

הנקודה היא שהוא כתב פעמיים 1000 ש"ח (בשני מקומות שונים בהודעה) ולא 100, כך שלא נראה לי שזו שגיאת כתיב. שחקן ממעט לשגות, אז פעמיים באותה הודעה??? נראה לי שבכל זאת הוא התכוון ל 1000, השאלה איך.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

ציטוט פורסם במקור על ידי orirotem
    שלום עצמאי, לדעתי שחקן התכוון:
    במקרה שהמדד טס למעלה (ההפסד ברגל ה קול הוא 1000 ש"ח), יש לשאוף להרויח מהזזות רגל ה - פוט גם 1000 ש"ח כדי לקזז.

בברכה
    אורי
    תיקון קטנטן...
    זה 1000 ש"ח פחות הפרמיה בכתיבה הראשונית (30-50 ש"ח)
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

הכוונה ל-1000 (אלף) שח.
    זאת גם הסיבה לדעתי ששחקן ממליץ הגנות בסטרייק אחד - גם אם יש תזוזה לא צפויה, בדרך כלל אפשר לקבל לפחות חצי מההשקעה, ולפעמים גם קרוב ל-1000, כלומר בלי הפסד. בשנה שעברה כשהמדד התקרב לרגל קולים הכתובה שלי בשבוע הפקיעה התחלתי להזיז במהירות את הפוטים ויצאתי מאוזן באותו חודש. תודות למזל של מתחילים וסטיית תקן גבוהה שבגללה קיבלתי פרמיות גבוהות. ודבר הכי חשוב - היתי יותר צנוע ופחות ביטחון מופרז ולא רציתי להסתכן בפקיעה קרובה לקולים כתובים שלי. מה שלא הפריע לי אחרי כמה חודשים של הצלחות להסתכן יותר ויותר עד שהפסדתי כל הרווחים וחלק מהקרן.
    פקיעת ספטמבר 2010 - נשאר 8% מהתיק.
    מצב עדכני - 11%.

נכון לעכשיו c1200 נראה דיי בטוח, אבל אם ביום רביעי המדד יהיה גבוה מ 1170 (שזה כ 2.5% מרחק עד 1200) לא הייתי הולך עם c1200 לפקיעה מחשש לתנועה חדה.
    למרות שרוב הסיכויים ש 1200 לא ייפרץ, עדיין הסיכון הוא גבוה מדיי והוא כגודל הכפולות של השוקת שכל אחד ביצע.
    כמובן שסגירת הפוזיציה לפני הפקיעה תפגע ברווח + עלות העמלות.
    מקווה שיהיה שבוע מוצלח.
    דן

שלום איציק,

בדיוני שוקת ינואר כתבת שלקראת סוף החודש אתה נוהג למקסם רווחים ולנצל את הבטחונות עד 100% "אוסף כסף מהרצפה" על ידי קניית אופציות רחוקות בסכום נמוך (כשבעה ש"ח).
    האם תוכל להסביר אם גם החודש תעשה זאת ומה השיקולים אשר לפיהם אתה מקבל החלטה מעין זו?
    דמי כיס אם אני לא טועה גם אתה נוהג כך.

תודה

ציטוט פורסם במקור על ידי zapod
    שלום איציק,

בדיוני שוקת ינואר כתבת שלקראת סוף החודש אתה נוהג למקסם רווחים ולנצל את הבטחונות עד 100% "אוסף כסף מהרצפה" על ידי קניית אופציות רחוקות בסכום נמוך (כשבעה ש"ח).
    האם תוכל להסביר אם גם החודש תעשה זאת ומה השיקולים אשר לפיהם אתה מקבל החלטה מעין זו?
    דמי כיס אם אני לא טועה גם אתה נוהג כך.

תודה
    בהמשך לשאלה הנ"ל - נא התייחסותכם בהקשר לבטחונות.

תודה.

נכון לעכשיו כנראה שתהיה פתיחה חיובית היום (בדרך ליום עליות נוסף?), אסיה סיימה בירוק וגם החוזים על ארה"ב ירוקים.
    לכותבי שוקת חודשית שרובם אני מאמין נמצאים ב 1200 - זהירות מתבקשת, למרות שאנחנו צריכים בסה"כ יום אחד של ירידות.
    בהצלחה!

אני דווקא נזהר מרגל הפוט.
    אתמול העלתי אותה ל P1150 מוגן ב P1130. היום, לאחר שחיקה רצינית סגרתי אותה לגמרי. מספיק לי בצד הזה. צריך להיות גבול לעליות. כמו כן, השחקנים בבעיה. אבל המחזורים קטנים והם יכולים להשפיע. ואסור לשכוח את יוון ואת הטלטלה שצריכה להגיע. השוק עולה כרגע על גלי אופוריה.

וואו, היית אמיץ עם ה-1150 !
    דווקא בגלל המצב הנפיץ כדאי לשמור מרחק של לפחות 5%, הרי אירוע שלילי יכול להפיל את הבורסות ב-3% בקלות תוך כמה שעות.

אני עדיין חושש מהצד העליון...
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות