x

עמוד 16 מתוך 24 ראשוןראשון ... 61415161718 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 160 מתוך 232

נושא: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות

דמי כיס וחברים שלום,
    רציתי לשמוע את דעתכם, קרבתי את השוקת מתחילת החודש ל C1180 ו P1060, ונותרי עם ההגנות המקוריות ,PUT 970 קנוי ו C1270 קנוי שלא הצלחתי למכור.
    האם כדאי לכתוב כבר לחודש מרץ P980 ו C1260 כך שמה שלא הצלחתי למכור ישמש כהגנה?
    אם כן אני מניח שצריך לגלגל את ההגנות עד לפקיעת פברואר?
    שבוע טוב לכולם
    מאיר טל

ציטוט פורסם במקור על ידי מאיר טל
    דמי כיס וחברים שלום,
    רציתי לשמוע את דעתכם, קרבתי את השוקת מתחילת החודש ל C1180 ו P1060, ונותרי עם ההגנות המקוריות ,PUT 970 קנוי ו C1270 קנוי שלא הצלחתי למכור.
    האם כדאי לכתוב כבר לחודש מרץ P980 ו C1260 כך שמה שלא הצלחתי למכור ישמש כהגנה?
    אם כן אני מניח שצריך לגלגל את ההגנות עד לפקיעת פברואר?
    שבוע טוב לכולם
    מאיר טל
    הי מאיר.
    הגנה בין תאריכי פקיעה שונים אינה הגנה. הנה הסבר:
    נניח שתמכור C1260 למרץ. ונניח שביום הפקיעה של פברואר, המדד יגיע ל C1250. ההגנה של פברואר פוקעת מחוץ לכסף ולא שווה יותר כלום. ואתה תקוע עם C1260 מכור ללא הגנה. קניית הגנה חדשה תהיה מאד יקרה בגלל הקרבה למדד.

גם לי יש C1270. אני מתייחס לזה כאל פסל סביבתי.

אופיר שלום,
    כוונתי היא:
    זה כמו לפתוח היום שוקת נוספת למרץ עם הרבה יותר בשר לשחיקה, ועם בטחונות שכבר קיימים.
    אם עד פקיעת פברואר אין תזוזה דרסטית - אז כבר יש רווח נאה , ואם יש תזוזה חזקה אז לפחות יש לך הגנה שנגלגל אותה לחודש הבא.(בכל מקרה הגנה זו אמטרה להפתח בחודש מרץ).
    יום טוב
    מאיר טל

בוקר טוב
    למה שאתה קורה הגנה אין שום יכולת להגן !
    שים לב אתה נמצא כבר היום למעשה ללא הגנה אפקטיבית ועוד מתכננן להשתמש בזה לצורך כתיבה חדשה.
    ממליץ לעבור על הכללים מחדש.
    ואם אתה מחליט לכתוב ללא הגנה שזה בהחלט לגיטימי לפחות אל תשלה את עצמך אם זה שיש לך הגנה.

ציטוט פורסם במקור על ידי מאיר טל
    אופיר שלום,
    כוונתי היא:
    זה כמו לפתוח היום שוקת נוספת למרץ עם הרבה יותר בשר לשחיקה, ועם בטחונות שכבר קיימים.
    אם עד פקיעת פברואר אין תזוזה דרסטית - אז כבר יש רווח נאה , ואם יש תזוזה חזקה אז לפחות יש לך הגנה שנגלגל אותה לחודש הבא.(בכל מקרה הגנה זו אמטרה להפתח בחודש מרץ).
    יום טוב
    מאיר טל
    מאיר,

קודם כל, חשוב להבין שלא סתם כולם מתעסקים עם האופציות הקרובות למועד הפקיעה ולא עם האופציות הרחוקות יותר. הסיבה היא שקצב השחיקה אינו קבוע, אלא הולך ועולה עם הזמן. הדבר רלוונטי במיוחד לאסטרטגיית שוקת, שכולה מבוססת על שחיקה. אופציות מרץ נשחקות להן לאיטן כרגע. כאשר אופציות פברואר הולכות ותופסות תאוצה.

המילה "גילגול" היא מילה מטעה מאד. באופן מעשי, לא קיים כזה דבר "גילגול". יש סגירה של ההגנה בחודש X, ופתיחה מחדש בחודש X+1. העובדה שהחזקת הגנה בחודש X לא נותנת לך שום יתרון בחודש X+1.

תעבור שוב על הדוגמא שנתתי לך. תראה את הבעיתיות.

אני גם חשבתי על זה.

הכוונה ש P980 קנוי כבר לא שווה כלום. (של חודש פברואר)
    אז אני ימכור P990 של מרץ ששווה יותר ממאה ש"ח כרגע.. כאשר הכוונה שלי למכור אותו בלי הגנות, אבל הפוט שנשאר לי מחודש פברואר ישמור לי על בטחונות מאוזנים בחשבון לפחות למשך שבועיים אם עד אז הפוט של מרץ לא ישחק כלל וכלל.

מישהו מבין מה אני מנסה להגיד?

[quote="Bursa_Guy"]אני גם חשבתי על זה.

הכוונה ש P980 קנוי כבר לא שווה כלום. (של חודש פברואר)
    אז אני ימכור P990 של מרץ ששווה יותר ממאה ש"ח כרגע.. כאשר הכוונה שלי למכור אותו בלי הגנות, אבל הפוט שנשאר לי מחודש פברואר ישמור לי על בטחונות מאוזנים בחשבון לפחות למשך שבועיים אם עד אז הפוט של מרץ לא ישחק כלל וכלל.

מישהו מבין מה אני מנסה להגיד?[/quot

זה בדיוק מה שהתכוונתי,
    בכל מקרה כתיבת השוקת שלי בפברואר קיימת ומוגנת מ-2 הצדדים.

מאיר ובורסה,

התחושה שלכם נכונה ומצויינת בהנחה שגם במרץ נבלה ברצועה הצרה של המדד בה בילנו עד היום.

נכון יש לכם הגנה שעלתה גרושים ותמכרו אופציות ביוקר לחודש הבא, כל זה כדאי רק , אבל רק אם אתם חושבים שבשבועים האלו עד לפקיעה שאז תצטרכו לרכוש הגנה חליפית, המדד ימשיך לשחק באותו הטווח, ובעצם את מערכים את הפוזיציה שלכם בחודש נוסף.

היתרון של כתיבה באופציות שיש מועד פקיעה.

תזכרו שהטטה=שחיקה נכנס לפעולה מואצת בשבועים האחרונים של החודש.

לכן אם כבר עושים הפוך , קונים אופציה להגנה בחודש הבא ומוכרים אופציה שתהנה משחיקה מואצת בחודש זה.

באופציות הרחוקות מהכסף , זה לא יעזור לכם.

כדאי לכם כדי להבין עם עצמכם את העניין להשתמש באקסל של רון=RH2000 .

וואלה זה מעניין...

לקנות הגנה יקרה של מרץ שתשמש אותי גם לפברואר וגם למרץ... זה באמת מעניין.

נגיד לקנות P990 של אפריל ב240
    ולמכור P1000 של מרץ ב110

ואז במידה והשוק לא צולל, יש לך 110 שקל בסוף מרץ פלוס הגנה לאפריל.

השאלה ונגיד הממדד נופל בתחילת מרץ ל1150, בכמה אחוזים יעלה מחירן של שתי האופציות? סביר אפילו שבמקרה של ירידות ניהיה מרווחים על אופציה של אפריל יותר מההפסד של האופציה של מרץ, אם זה יקרה בתחילת החודש.

נופל ל 1050 *

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות