x

עמוד 14 מתוך 24 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 131 עד 140 מתוך 232

נושא: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה פברואר - דיונים ופרשנויות

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    שימו לב , בשבוע הבא אין מסחר ביום ב' באמריקה.

זאת אומרת שעד יום ג'. ישארו את ת"א 25 להתנהלות "עצמאית" לאחר שנראה מה קורה בסוף שבוע , בחו"ל.

על כן זה נראה כי לפחות 40 אחוז מהזמן עד הפקיעה לא אמורות להיות תנודות קרדינליות.
    רק לשם הבהרה ותהייה של ה 40 אחוז מהזמן שציינת עד הפקיעה,

הפקיעה אינה בשבוע הבא אלא בעוד שבועיים (יש עוד 14 יום מהיום.)

לפני כחודשיים דיברנו על הכללים לשוקת בסיכון נמוך מאוד:
    5 שבועות לפקיעה - 15% מרחק
    4 שבועות - 12%
    3 שבועות - 9%
    1-2 שבועות - 6%

אני מרגיש (הרגשה אישית בלבד) שאנשים בפורום נהיו הרבה יותר אמיצים -וכ 16-14 יום לפקיעה מרגישים בטוח מספיק להתקרב ל 1180 שזה כ 3.9% מרחק בלבד לפי מדד 1135.
    כמובן שכולנו ילדים גדולים וכל אחד אחראי על מעשיו ועל כספו, אבל בכל זאת אני רוצה להזהיר ולהזכיר שמפת הפוזיציות היא בכלל לא מוחלטת וכבר ראינו אותה נפרצת בפקיעות ינואר ודצמבר.
    אז לפני שמקרבים בואו נחשוב עוד קצת, האם כמה מאות שקלים נוספים שווים את הסיכון שיכול להגיע לעשרות אלפי שקלים.

אני רוצה להדגיש פעם נוספת שאני רק רוצה להזהיר וחלילה לא לחנך אף אחד.

בהצלחה וסופ"ש נעים!

ציטוט פורסם במקור על ידי danfrog1
    4 שבועות - 12%
    3 שבועות - 9%
    1-2 שבועות - 6%

אני מרגיש (הרגשה אישית בלבד) שאנשים בפורום נהיו הרבה יותר אמיצים -וכ 16-14 יום לפקיעה מרגישים בטוח מספיק להתקרב ל 1180 שזה כ 3.9% מרחק בלבד לפי מדד 1135.
    כמובן שכולנו ילדים גדולים וכל אחד אחראי על מעשיו ועל כספו, אבל בכל זאת אני רוצה להזהיר ולהזכיר שמפת הפוזיציות היא בכלל לא מוחלטת וכבר ראינו אותה נפרצת בפקיעות ינואר ודצמבר.
    אז לפני שמקרבים בואו נחשוב עוד קצת, האם כמה מאות שקלים נוספים שווים את הסיכון שיכול להגיע לעשרות אלפי שקלים.

בהצלחה וסופ"ש נעים!
    כן, הכל נכון.
    אבל מאז למדנו איזה דבר או שניים, כולל שוקת בניהול שחקן.
    1180 באמת קרוב. אבל זה לא עניין של אומץ. זה עניין של הגדרת הסכום להפסד. ברגע שזה הוגדר, הוגדרה ההתנהגות במקרה של סיכון.

אני מבחינתי כתבתי שאני מוכן לסכן את הרווחים שכבר יש לי מתחילת השוקת. וגם אז, לא קירבתי את כל הרגל ל 1180, אלא את חציה. כאשר החצי השני ב 1200 (שזה אגב, באזור ה 6%).

הגדרת הסיכון והתהנהגות הנ"ל מתעלמת מניתוח מצב. אבל אחרי שהוגדרה, יכול כל אחד לפעול לפי הערכת השוק שלו. ההערכה שלי היא המשך דישדוש ברצועה 1110-1140.

4 שבועות - 12%
    3 שבועות - 9%
    1-2 שבועות - 6%

בהצלחה וסופ"ש נעים!
    מסכים איתך בגדול.
    2 הערות:
    1) אני מניח שהסטייה הכ"כ נמוכה נותנת לאנשים את מרווח הביטחון. אני חושב שמרווחי הביטחון צריכים להיות כפונקציה של הסטייה ולא אחוזים מוחלטים.
    2) למיטב זכרוני הפקיעה האחרונה (ינואר) הייתה סופר סולידית ומותאמת פיקס למפה.

ציטוט פורסם במקור על ידי noam_a
    2) למיטב זכרוני הפקיעה האחרונה (ינואר) הייתה סופר סולידית ומותאמת פיקס למפה.
    [/quote]

צודק, התכוונתי לנובמבר.

והנה עברנו עוד יום שלא קרה בו כלום, שזה ממש טוב לנו. גם במבט שבועי, לא קרה הרבה. נותרו לנו "לסחוב" עוד 10 ימי מסחר, בהם נשמח עם המדד ימשיך להידבק לאזור הזה עם סופר גלו, וכולנו נלך לדרכנו שמחים וטובי לב עד מאד.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    תודה על העדכון:
    .................

על כן זה נראה כי לפחות 40 אחוז מהזמן עד הפקיעה לא אמורות להיות תנודות קרדינליות.
    רעיון ה C1160 שלך בהחלט נראה מעניין.
    במיוחד לאור ההערכה שלך (שאני מסכים איתה), שצפוי תחילת שבוע שומם מאד. אולי יום ראשון תהיה איזו תגובה למה שיקרה בסוף השבוע בארה"ב (אם יקרה משהו). ואחר כך נמשיך לעמוד במקום.
    אני סופר ימים קלנדרים, עבור הטטוט, לפי ספירה שלי חמישה ימים עד יום ג' (5/14 = 35.7 אחוז) וימי מסחר עבור השינויים הקרדינלים, כבר למדנו שכאן השוק נסחר בחפיפה עם העולם שלושה ימים בשבוע בלבד ולכן שינויים גדולים עוברים אצלנו ריכוך כלשהו.

4 שבועות - 12%
    3 שבועות - 9%
    1-2 שבועות - 6%

בהצלחה וסופ"ש נעים!
    שאלה - האם באחוזים האלה הכוונה היא לכתיבה מוגנת או חשופה ?

בכל מקרה, בין פקיעת דצמבר לפקיעת ינואר המעוף דשדש והוא ממשיך לדשדש. אני מעריך שהוא גם ימשיך דשדש עד לפקיעת פברואר עם נטייה לעליה קלה שאינה מסוכנת לכותבי שוקת רחבה באמת. אבל זה אינו המצב האופייני לכל חודש ואני זהיר מרוב המגיבים.

לגבי האחוזים, שחקן מעוף לא התייחס לאחוזים באמצע החודש אבל הבנתי ממנו שהוא מוכן לשקול בחיוב לקרב שבועיים לפקיעה תוך הסתמכות על:
    1 כתיבות במרחק מה מה-"מגדלים" של הכותבים. ומן הסתם, גם בהתחשב במגמת הכתיבות האחרונות של אתמול והיום.
    2 תוך הסתמכות על התמצאות פיננסית שהיא גבוהה מזו של כל/רוב חברי האתר. מצד שני אפשר להיעזר בסקירות השבועיות שלו.
    וכך הוא קירב את רגל ה-CALL-ים שבועיים לפני הפקיעה קרוב מאחוזים אלה. כיוון שחשש יותר מירידות חדות חיכה עם ה-PUT-ים שבוע לפקיעה.

בכל מקרה, מציע להימנע מלהתקרב לפחות מ-5% בשבוע האחרון ובוודאי ש-5% בימים אלה.
    זה משחק של הגדולים שיכולים להשפיע ו/או של בעלי ניסיון מוכח של שנים (בכמויות ניסיוניות).

4 שבועות - 12%
    3 שבועות - 9%
    1-2 שבועות - 6%

בהצלחה וסופ"ש נעים!
    דן, אתה צודק לגמרי, טוב שאתה מעיר על כך.

בסופו של יום אני מצד אחד התקרבתי לסטרייק לאור כל השיקולים שפורטו כאן ומאידך גיסא נותרתי בסוף היום עם 40 אחוז בטחונות לא מנוצלים על כל צרה שלא תבוא.

גם אני מרגיש שלא בנוח בדישדוש הזה, כי ברור שסופו של כל דישדוש הינו בהתפרצות לאחד הכיוונים.

כיס יקר,

האם שוקת כזאת מקובלת במחוזותינו... (האמת שרעיון זה בא אלי תוך כדי שינה) ?

לכתוב ביום ראשון, שבועיים לפני פקיעה
    P990 של מרץ ב125 ש"ח בקרוב לפי אופטיונליין כרגע..
    ולהגן עליו עם קניית P1000 של חודש פברואר ב16 ש"ח בקרוב.

וככה תוך מינימום בטחונות להנות ממקסימום שחיקה של שבועיים...?
    זאם זה רעיון גאוני או דבילי?

תודה לכולם על ההתיחסות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות